BOBI Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 zakaj pa ne,..js sm za jaz tudi Citiraj MAZDA POWER
BOJČ Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 jaz tudi Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 mogo?e je pa nose?, pa ne sme pit Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 jaz tudi hahah dobra pa piknik brez cevapov, se jaz pridem pol Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
poky Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 Kak ste ?udni......se pa pivo pa ?evapi niso edino,kaj je lahko na pikniku za pit pa za jest. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 Fantje ne se zaj......, ker bom sicer organiziral sadni piknik!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 nebi raj zelenjavni? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 Fantje ne se zaj......, ker bom sicer organiziral sadni piknik!!! Uuu,sadna vodka. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 Uuu,sadna vodka. a ti mene mal Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 Uuu,sadna vodka. V njej ni sadja niti za vzorec Ti bo? dobil izdolbljeno lubenico, noter pa La?ko... Sam ne okol govort!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 a ti mene mal NE. Ti bo? dobil izdolbljeno lubenico, noter pa La?ko... Sam ne okol govort!!! Boj?a za predsednika!!!!! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 boj?,boj?,boj? Ti tud dobi?, Bobi, ti tud!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
nisde Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 Jst sm prec za piknik, sam datum mora bit 100%, pa sm ?e tm :mi pijemoo: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
wiperboy Napisano 30. julij, 2008 Prijavi Napisano 30. julij, 2008 jaz sem na?eloma za samo malo je tudi od datuma odvisno tak da :ne vem: .....go for it Citiraj gremo na?i.....
ReDevil Napisano 7. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 7. avgust, 2008 Evo moj nesre?ni telefon (ki mi je naredu tele (nekatere) zmazane slike) je ?e na popravilu, tko da sem mu lih ?e pravi cajt izpulu par slikc iz Idrijske Bele! Sem pa nekako dobil idejo za "?portni" piknik, kar pomeni da bi bilo poudarka na ?portih, predvsem odbojki, ko?arki, ter fuzbalu, no pa je tudi mo?nost oz. so mize za namizni tenis! Vreme me je na osebni praznik total razo?aralo, tko da bi se temu lahko reklo neke vrste revan?, a vseeno dru?enje v ?ir?em pomenu! Datum imam v na?rtu je 23.8., sobota, pa upam da se vas bo tudi nekaj mazda?ev na?lo, da zadevo izpeljemo, predvsem v ?portnem smislu - ne bi ?elel dajati ravno povdarka na pitje! Bi pa seveda vzporedno potekala klasi?na "ro?tiljada" in malo Zdele ?e par slikc, pa da vidm, ?e je kej interesentov, al ste sami zape?karji (oz. polno-okupiranci)! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
wiperboy Napisano 7. avgust, 2008 Prijavi Napisano 7. avgust, 2008 directions please ??? Citiraj gremo na?i.....
poky Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 Ti bi kr tja ?el?? Morejo pubeci najprej pospravit. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 8. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 Wiper, to je kraj tik pred Idrijo, Idrija pa je od LJ odalena cca. ene 50 km, tko da ni tok hudo. Gre? pa ven Logatec z AC, pa smer Tolmin, Kobarid, pol pa tik pred Idrijo, se zavije pr tabli Bela, ki je na desni strani ceste, zavije? pa levo. No tam pi?e ?e 7 km do famoznega piknik placa! Poky - pospravl smo ?e zdavnej, sm si preteklo nedelo podrobno ogledu to prizori??e in smo zgleda dobr popucal, en tedn pred tem! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 ?e se nas bo dovolj prijavilo sem za... Citiraj
wiperboy Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 hvala red.jaz sem na?eloma za razen ?e nebo pri?la rojstnodnevna ?aga ravno na to soboto bom poskusil prestaviti Citiraj gremo na?i.....
nisde Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 Mene ni treba niti spra?evat, sm ?e tm, sam kaj ko se folk raj sam seb smili doma namest da bi ?li mal vn v dru?bo... Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
BOBI Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 zadnji cajt da kaj rata letos Citiraj MAZDA POWER
nisde Napisano 8. avgust, 2008 Prijavi Napisano 8. avgust, 2008 ?e ni druge gremo spet tko... 1.Denis 2.Devil 3.Boss 4. Bobi Nadaljujte Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
zemir Napisano 11. avgust, 2008 Prijavi Napisano 11. avgust, 2008 1. Denis 2. Devil 3. Boss 4. Bobi 5. Zelc Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.