urosand Napisano 9. avgust, 2008 Prijavi Napisano 9. avgust, 2008 Kako naj pridem do novega radia za mazdo 6 2004 z 6cd brez da mi ni treba dajat 500 eur. na servisu. Iskal sem vse povsod, tudi razbite mazde kjer bi lahko vzel radio ven pa nisem na?el ni?. Nov radio rabim ker mi na sedanjem nosilec cd-ja ki ima na sebi tri jezi?ke za fiksacijo cd-ja med vrtenjem ne povrne jezi?kov nazaj na svoje mesto, in zato se cd ne more vsest na nosilec. Klical sem na servis v ljublajno pa mi je rekel naj kar pripravim 500 eur. in ve?. Klical sem tudi v MEDIACAR za xcarlink pa nimajo ve? nobenega ?e? da jih bodo dobili nekje na koncu tega meseca. Lep pozdrav Uro?. Citiraj
KAALman Napisano 11. avgust, 2008 Prijavi Napisano 11. avgust, 2008 http://search.ebay.de/search/search.dll?so...p=32&fsoo=2 bolha... ipd... razbite mazde... pa ?as si vzemi na silo ne gre Citiraj LP KAALman
urosand Napisano 13. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 13. avgust, 2008 http://search.ebay.de/search/search.dll?so...p=32&fsoo=2 bolha... ipd... razbite mazde... pa ?as si vzemi na silo ne gre Pa ?e si ?e tko prijazen za nikar?en odgovor, potem pa mi povej kje naj najdem kako razbito mazdo, kajti gledal sem ?e na BOLHI, AVTO.NETU, DIREKT NA NAJDI.SI pa sem na?el le eno in ?e ta bi jo rad o?itno dal v vitrino in jo gledal do konca ?ivljenja, ker se na moje e-maile ne odziva. Pa hvala. Citiraj
sdspecy Napisano 13. avgust, 2008 Prijavi Napisano 13. avgust, 2008 Pa ?e si ?e tko prijazen za nikar?en odgovor, potem pa mi povej kje naj najdem kako razbito mazdo, kajti gledal sem ?e na BOLHI, AVTO.NETU, DIREKT NA NAJDI.SI pa sem na?el le eno in ?e ta bi jo rad o?itno dal v vitrino in jo gledal do konca ?ivljenja, ker se na moje e-maile ne odziva. Pa hvala. Kot ti je Kaalman povedu, "na silo ne gre"! ?e bo kdo od foruma?ev kaj vedel, imel, ti bo ?e javil (sej bo verjetno tudi v njegovem interesu). Sicer pa je vsaka taka drobnarija lahko dolgotrajna, ?e sam ne more? popravit (zimprovizirat) zadeve.Potrplenje je dobra vrlina! lp,D Citiraj Lp, D
Alex Napisano 13. avgust, 2008 Prijavi Napisano 13. avgust, 2008 Pa ?e si ?e tko prijazen za nikar?en odgovor, potem pa mi povej kje naj najdem kako razbito mazdo, kajti gledal sem ?e na BOLHI, AVTO.NETU, DIREKT NA NAJDI.SI pa sem na?el le eno in ?e ta bi jo rad o?itno dal v vitrino in jo gledal do konca ?ivljenja, ker se na moje e-maile ne odziva. Pa hvala. Zelo pohvalen odgovor. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.