alien12 Napisano 10. avgust, 2008 Prijavi Napisano 10. avgust, 2008 LP! Sem nov uporabnik tega foruma, v?lanil sem se pa zato, ker ma stric en problem. Ima mazdo 6, menjal je akumulator, zdaj pa mora vtipkat kodo, ?e ho?e posu?at radio in uporabljat potovalni ra?unalnik. Avto je kupil rabljenega preko Autocommerca, zraven pa ni dobil nobenega listka s kodo. Obstaja mogo?e kak?na tovarni?ka koda (npr. 0000, 1234 ...) za to al je potrebno it na servis? Hvala za odgovore! Citiraj
x-layer Napisano 10. avgust, 2008 Prijavi Napisano 10. avgust, 2008 LP! Sem nov uporabnik tega foruma, v?lanil sem se pa zato, ker ma stric en problem. Ima mazdo 6, menjal je akumulator, zdaj pa mora vtipkat kodo, ?e ho?e posu?at radio in uporabljat potovalni ra?unalnik. Avto je kupil rabljenega preko Autocommerca, zraven pa ni dobil nobenega listka s kodo.Obstaja mogo?e kak?na tovarni?ka koda (npr. 0000, 1234 ...) za to al je potrebno it na servis?Hvala za odgovore! A je orginalni radio notri ali kaj drugega? Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
alien12 Napisano 10. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 10. avgust, 2008 A je orginalni radio notri ali kaj drugega? Original Citiraj
Grega_ Napisano 11. avgust, 2008 Prijavi Napisano 11. avgust, 2008 ?e se ne motim pi?e v navodilih za uporabo kaj naredi? v tak?nem primeru. V svoji sem jih samo na hitro preletel to temo o zakodiranem radiu. Citiraj
uklopko Napisano 11. avgust, 2008 Prijavi Napisano 11. avgust, 2008 Tako je v knjigi kjer so navodila in seveda ostale zadeve mora bit koda radija,najverjetneje kje na plo??ici napisana,v?asih pa celo to kodo najde? na samem radiju ?e seveda ga ven sname?-ampak poglej v navodilih. Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
retail Napisano 11. avgust, 2008 Prijavi Napisano 11. avgust, 2008 Tako je v knjigi kjer so navodila in seveda ostale zadeve mora bit koda radija,najverjetneje kje na plo??ici napisana,v?asih pa celo to kodo najde? na samem radiju ?e seveda ga ven sname?-ampak poglej v navodilih. ?emu potem koda, ?e jo lahko vsak aktivira. Potrebno iti na servis=> obstajata dva na?ina -radio ven, nato po?ljejo v austrijo -ali pa s posebnim postopkom aktivirajo na samem servisu cca 100,00eur (vsaj blo je toliko) lp Citiraj lp retail
qwerty Napisano 11. avgust, 2008 Prijavi Napisano 11. avgust, 2008 ?emu potem koda, ?e jo lahko vsak aktivira. Potrebno iti na servis=> obstajata dva na?ina -radio ven, nato po?ljejo v austrijo -ali pa s posebnim postopkom aktivirajo na samem servisu cca 100,00eur (vsaj blo je toliko) lp ja itaq Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 11. avgust, 2008 Prijavi Napisano 11. avgust, 2008 ?emu potem koda, ?e jo lahko vsak aktivira. Potrebno iti na servis=> obstajata dva na?ina -radio ven, nato po?ljejo v austrijo -ali pa s posebnim postopkom aktivirajo na samem servisu cca 100,00eur (vsaj blo je toliko) lp ??????? Halo lej ?e ti menja? 2x v tednnu akomulator,se pravi bo? 2x pla?al 100? da ti odkodirajo radijo?Preden kar koli naredi? preberi navodila,?e ti morda uspe najti kaj uporabnega,preglej vse dokumente ?e morda kje zasledi? kako kodo,?e tega ni potem kontaktiraj prej?nega lasnika in naj ti pove kodo(najenostavneje) in nato jo spremeni? po svoje! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.