Skoči na vsebino

Mazda-si nalepka

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Pozdravljeni!

Za?enjam z izdelavo nalepke za na? mazda forum. Zanima me kak?no obliko, velikost, barvo, itd. bi si ?eleli in katera domena vam najbolj odgovarja:

www.mazda-forum.net

www.mazda-slo.net

www.mazda-si.net

razpi?ite se ;)

LP

• Odgovori 65
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Meni je mazda-si.net, nekako najbolj pri srcu.

Nalepka pa ?e bi bila v stilu mojega podpisa (tekst) bi bila pa tudi cool :lol: , bi jo koj nalepo na original mesto na avtu :P

IPB Image
Napisano

Meni se tudi mazda-si.net zdi najbolj?a. z -slo bi bolj vleklo na Slova?ko,po mojem. si pa ?e bolj ka?e na Slovenijo.

Po mojem bi blo najbolj?e,da naredi? par predlog,potem pa ostali glasujemo. Jaz jo takoj zalimam na zadnjo ?ipo. Fajn pa je da se da delat dve barvi nalepk;?rno in recimo srebrno ali pa belo...

Samo povej kam je treba poslati $$$.

lp vuk

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Napisano

Js bi najprej pocakal, da vidimo katero domeneo bomo mel.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

jaz sem itak za domeno www.mazda-si.net , nalepka pa meni najbolj ustreza rde?a :) pa lepo na zadnjo ?ipo... jo pa mam ?e doma narejeno, sam folije ?e nisem kupil, sem mislil da si izdelam nekaj napisov sam... unikatno...

tole si bom jaz naredu verjetno...

MAZDA iber ales !

;)

post-9-1074367634.jpg

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

jaz sem itak za domeno www.mazda-si.net , nalepka pa meni najbolj ustreza rde?a :) pa lepo na zadnjo ?ipo... jo pa mam ?e doma narejeno, sam folije ?e nisem kupil, sem mislil da si izdelam nekaj napisov sam... unikatno...

tole si bom jaz naredu verjetno...

MAZDA iber ales !

;)

jaz bi tudi ;)

Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje :)
106032985.png

Napisano

Primorc, zate vse.

Napisano

yipeeeeeeeeeeeeeeeee !

:)

mazdashi mamo konchno svojo domenco !

KAALman je iber hepi!

zhe delam obrise chrk v corelu :)

LP KAALman

Napisano

Primorc, zate vse.

sej vem da me imas ful rad :D

kolko za nalepko?????

106032985.png

Napisano

jutri bdod gor slike prvih vzorcev. pol pa ....

B)

Napisano

Js sem si pa vzel par minut casa pa semnaredil 3 varijanto, tako za ogrevanje. :D

Napisano

verzija 2 z napisom "slovenski mazda forum" razpotegnjenim pod napis "www.mazda-si.net"

:)

pa ne bit jezen, ko mam vedno pripombe ;)

Barve pa so izvrstno izbrane !!!

yavar: tako mam jaz ze na avtu ... slike follows...:)

sam sem jo pesh izrezal... olfa knife :)

LP KAALman

Napisano

jaz tudi ?e vedno optiram za 2. verzijo ToniXa.

Font je itak povsod isti, sam uni znakec in napis za kaj se sploh gre mi pase pod url-jem.

A sledi se kak predlog?

106032985.png

Napisano

Verzija ?t. 2. Edino napis -slovenski mazda forum- bi lahko bil raztegnjen pod napisom www.mazda-si.net,kot je ?e kaalman omenil.

lp vuk

Dream as if you will live forever, live as if you will die today.

Napisano

ja bom probal se danes kako narest in vam jutr slike pokazat.

Zdej ap mi prosim, predlagajte dimenzije. Js sem samo omejen z visino(28cm), v dolzino pa ne. Tako da so predlogi welcome. :blink:

Napisano

Z znakom pa je tako, je premajhna locljivost in ga tezalnik-program ne zna pretvorit v linije. Napis pod urljem pa ni problem.

Napisano

evo... tak zgleda...

post-9-1074955718.jpg

LP KAALman

Napisano

Kje je pa V6 oznaka ? <_<

Napisano

Se nalepka vrijanta 2.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• "Ne čujem dobro, ne čujem dobro, ali ću pokušati da odgovorim na vaše pitanje..."   Kdor je dovolj star, se bo spomnil, kdo je to bil in v kateri situaciji...   Kakorkoli, ja, tudi VW je dobil zimske gume. Kdor "potegne takratko" in mora z njim na pot, ni treba, da je kaznovan še s slabimi pnevmatikami...
    • Na 2018 lahko dam 225/45R19 in 225/55R17. Ampak za R17 bi moral kupiti 4 felge, saj R17 iz moje 2010 mazde niso kompatibilne. Torej sem konec koncev na istem, ali kupim R19 ali pa R17 + felge. Na dolgi rok, bi bilo seveda ceneje in zato še premišljujem...zunaj pa sneži, jao.   Tele Vredestein so mi dejansko ta trenutek zelo kul in bom resno razmislil o nakupu. Hvala!
    • Tudi na moji 6-ki so že tretjo zimo 17"  Wredstein Wintrac Pro. Vrhunska zimska guma. 👍
    • A 2018 letnik nima več homologiranih 17?   Namreč jaz imam na 2017 leniku homologirane R17 in R19.   Seveda je vožnja z R19 občutno boljša, ampak za pozimi zaradi robov, neznih cestnih razmer, cene,... sem vseeno vzel še en komplet R17.     Sori ker ti solim pamet, pa vseeno je za premislit. Felge so praktično 100 eur neke aftermarket na kos.   Če hočeš ugodno ceno za kvaliteto bi vzel Vredestein Wintrac PRO ali Kleber Krisalp HP3 za 180 eur na kos.   Vredestein vozim jaz v R17 dimenziji in sem zelo zadovoljen (tedensko delam po cca 500 km), Kleberce ima pa precej ljudi na forumu @Bini, @Tilen5,.. Ampak tudi oni v manjši dimenziji.   Pnevmatike Vredestein 225/45 R19 96V XL 3PMSF | Wintrac PRO+ | LiderPnevmatik.si WWW.LIDERPNEVMATIK.SI Pnevmatike Vredestein Wintrac PRO+ 225/45 R19 96V XL 3PMSF na zalogi in ceneje na spletišču LiderPnevmatik · Brezplačna dostava · Enostavno in hitro naročilo.  
    • jaz sem se tudi v pon ustavil na shellu, ker me je zanimalo če imajo tudi v NM tako kot pravi @Alex E5 na navadnem 95... in ja, bomba 
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.