KAALman Napisano 24. januar, 2004 Prijavi Napisano 24. januar, 2004 naro?am 2 komada ! enega za zdaj?nji avto, enega pa ?e za naslednjega ki ga bom kupil... :) Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 24. januar, 2004 Prijavi Napisano 24. januar, 2004 Ce kdo rabi naj mi napise kako dimenzijo in barvo bi hotel met, ker se zadevo da prilagajat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
vuk Napisano 24. januar, 2004 Prijavi Napisano 24. januar, 2004 Zakon nalepke;res ful dobro izgledajo;jaz bi jo takoj imel.dol?ina 20-30 cm,?e gre tako nardit. Bela barva bi kr ustrezala,ker mam zatemnjene ?ipe,ali pa srebrna...Kje in kdaj bi se jo dalo dobit in kolko $$$? hvala & lp vuk Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
YavarYe X6V6 Napisano 24. januar, 2004 Prijavi Napisano 24. januar, 2004 Ok se zmenmo za dimenzijo in barvo, pa treba se je zment boste-bomo mel nalepljeno znotraj ali zunaj avtomobila. Je pa mozno dobit tud srebrno.Bi pa prosil ce se do certka lahko zmenite, ker me do takrat ni, potem pa napadem in nardim nulto serijo. Tako da bo dobava nasledni vikend, ce pa bom komu po posti posiljal pa po vikendu. Za dodatne informacije in zelje pa na mojyavarye@email.si. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Tič Napisano 4. februar, 2004 Prijavi Napisano 4. februar, 2004 Super ideja je tale forum. Sploh zato ker se mi mazde se izrecno dopadejo. No u glavnem... Za nalepko bi predlagal napis "www.mazda-si.net" napisano pa s crkami podobnimi napisu "no fear" oz. take kot so type "R", neki bolj agresivnega itd... hm... sej ce ne si bom pac jo sam potem enkrat izdelal v tem stilu, cez celo zadno sajbo bye Citiraj ---------------------------------------
YavarYe X6V6 Napisano 6. februar, 2004 Prijavi Napisano 6. februar, 2004 Poslji mi font ali pa naraejeno nalepko v corelu, lahko jo naredis kar v merilu, pa jo bom odrezal in ti jo poslal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Mazda323 Napisano 6. februar, 2004 Prijavi Napisano 6. februar, 2004 Kak zdaj s temi nalepkami?? Kako se jih da dobit? Pa kolko stanejo?? Lp. Citiraj
Tič Napisano 6. februar, 2004 Prijavi Napisano 6. februar, 2004 !!!!!!!! NORO! jst bi si dal ?rno ?ez cel odbija? vzadi. A pol ti lahk jst to v Corel-u nardim pa mi ti to zrihta?? QL! Kolk pa me stane ta hec? sj bom po?as jst to naredu, pol pa ce bo se komu vsec pa ?e lahk kdo drug tut to ponuca Em... ps... to mamo zj sam mazda forum a ne? Ka klub ze obstaja kak? Al ga bomo mogli NARDIT? Thanx...ciao Citiraj ---------------------------------------
YavarYe X6V6 Napisano 7. februar, 2004 Prijavi Napisano 7. februar, 2004 Za nalepke je edina omejitev visina in sicer 28 cm, v dlozino pa ni omejitve. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
ToniX Napisano 8. februar, 2004 Avtor Prijavi Napisano 8. februar, 2004 evo. nalepka v .ai formatu. YavarYe upam da ustreza.mazda_si_nalepka.ai Citiraj
mazda-mx3 Napisano 9. februar, 2004 Prijavi Napisano 9. februar, 2004 !!!!!!!! NORO! jst bi si dal ?rno ?ez cel odbija? vzadi. A pol ti lahk jst to v Corel-u nardim pa mi ti to zrihta?? QL! Kolk pa me stane ta hec? sj bom po?as jst to naredu, pol pa ce bo se komu vsec pa ?e lahk kdo drug tut to ponuca Em... ps... to mamo zj sam mazda forum a ne? Ka klub ze obstaja kak? Al ga bomo mogli NARDIT? Thanx...ciao Jaz kluba ne bi delal........nekateri smo se ze opekli s takimi aktivnostmi...aneda YavarYe X6V6 ??? Sej ce mamo forum pa nalepke vejo ljudje za kaj gre....zakljucena druzba hehe Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Tič Napisano 9. februar, 2004 Prijavi Napisano 9. februar, 2004 Dans al pa jutr bom najdu fonte pa naredil eno probo za nalepko kak bi po mojem okusu najleps zgledala. Pa vam jo potem posljem. Za klub pa nism mislu nic resnega. Cist tak neuradn klub. Da mamo za sebe neki, da se poznamo, kdaj dobimo skup na pijaci pa da mal predebatiramo zadeve itd... pa da ce se gre na kak tuning show itd da se poznamo. Nic uradnega pa take fore. Neki kao da pac so nalepke, da se poznamo, si pomagamo en mal z nasveti, mnenji itd. Citiraj ---------------------------------------
mazda-mx3 Napisano 9. februar, 2004 Prijavi Napisano 9. februar, 2004 No sej s tem forumom, lahko veliko tega naredimo Neuraden klub je sedaj to, kaj vec pa mislim, da ne bomo delali...no vsaj jaz se ne bom vec spuscal v to. Pijacko pa bomo se skupaj pili Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
YavarYe X6V6 Napisano 9. februar, 2004 Prijavi Napisano 9. februar, 2004 Ti?, ko bo? imel narejeno nalepko v corelu jo shrani v AI format in mi jo poslji na mail. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Tič Napisano 9. februar, 2004 Prijavi Napisano 9. februar, 2004 ps: sli?i se ?udn...sam...pi?em se Ti? zato tak nick ja bos dobu ja. pa se boma pol naprej menla. ajde Citiraj ---------------------------------------
Bosti Napisano 9. februar, 2004 Prijavi Napisano 9. februar, 2004 Ti?, ko bo? imel narejeno nalepko v corelu jo shrani v AI format in mi jo poslji na mail.A je od Tonixa nalepka ok? Rad bi, da izdelamo eno, enotno nalepko, ki bo za vse enaka, lahko le v razli?nih barvah, ne pa da vsak dela nekaj po svoje. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 10. februar, 2004 Prijavi Napisano 10. februar, 2004 Js sem tud za to, da je nalepka za vse enaka, spreminjali bi le barvo in pa dimezije, tako da osnova ostane enaka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Tič Napisano 10. februar, 2004 Prijavi Napisano 10. februar, 2004 hm... naj potem eden pripopa tisto naleko kot jpg gor ker nimamo vsi corela doma. bitte. pa bomo pol rekli mnenje. bi blo bols da bi bla ena skupna ja Citiraj ---------------------------------------
ToniX Napisano 10. februar, 2004 Avtor Prijavi Napisano 10. februar, 2004 Slika nalepke je ?e gor. 1. stran te teme, 2. verzija z manj?imi popravki Citiraj
ToniX Napisano 13. februar, 2004 Avtor Prijavi Napisano 13. februar, 2004 Yavarye, upam da je dost velika mazda_si.ai Citiraj
ToniX Napisano 17. februar, 2004 Avtor Prijavi Napisano 17. februar, 2004 ?e enanalepka_bold.ai Citiraj
Tič Napisano 17. februar, 2004 Prijavi Napisano 17. februar, 2004 No...tut moja bo pocas prisla na vrsto. Fonte sm ze download-au zej se pa sam Corel dobim pa objavim. Do tacas pa taprave fonte izberem itd... se vidiamo Citiraj ---------------------------------------
torstorm Napisano 18. marec, 2004 Prijavi Napisano 18. marec, 2004 moja mazda ma tud ?e nalepko gor, pa to drugo predlagano verzijo na vsaki strani zadnje stranske ?ipe.Nalepka zgleda cooooollll. Citiraj Powered by MAZDA MR racing & VICS-Variable Intake Charging System
Guest Guest Napisano 19. marec, 2004 Prijavi Napisano 19. marec, 2004 kaj ce bi www in .net pomanjsal za otenek, bi bolje zgledalo, sedaj komaj razberes te hieroglife na nalepki. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. marec, 2004 Prijavi Napisano 21. marec, 2004 KAAlman bo dobil jutri nalepko in jo bo nalepil na svojo mazdo. Upam da bo dal na forum kako sliko, da se bo videlo, kako zgleda v resnici. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.