Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Torej, zanimam se za neka rabljena plati??a ...

Plati??a so dimenzij 4x100, 215/40/16 2X 7,5 J, 2X 9J Zanima me, ?e slu?ajno kdo ve ali bi ta plati??a brez problemov sedla sploh na MX-3, oz. ne bi bila zadaj pre?iroka. Zanima me tudi, ?e so na ?ir?ih dveh plati??ih lahko montirane iste pnevmatike kot spredaj. Bi lahko na ta plati??a kasneje montiral pnevmatike 205/45/16 :blink:

I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Napisano

sirina 7.5 gre na 205 gumo

medtem, ko je 9 absolutno presiroka feltna tudi za 215 gumo

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

O.K. hvala ti. ?eprou nism n? vesel :P

I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Napisano

Hmm jaz imam na SXu na 7,5J feltni 215 gume pa lahko re?em, da niso ni? napihnjene tako, da lepo pa?ejo gor. :bravo: Medtem ko imam na NXu na 7,5J feltni 195 dimenzijo in izgledajo gume menda kar valjarji celo v primerjavi z Markotom ki ima 205 gume. :bravo:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.