monocit Napisano 14. avgust, 2008 Prijavi Napisano 14. avgust, 2008 Pozdravljeni, Kon?no se je nasa mala familija odlocla da presedlamo iz Toyote na Mazdo. Ker smo imeli precej nev?e?nosti s serviserjem in prodajalcem me zanima kateri mazda salon priporo?ate . Oziroma s katerim imate slabe izku?nje. Lep pozdrav it MB Citiraj
poky Napisano 14. avgust, 2008 Prijavi Napisano 14. avgust, 2008 No,?estitam za pravilno odlo?itev. Ker si iz MB,ma? najbli?je seveda ?erbineka(ki se je kr popravil zadnje ?ase,sploh glede Mazde),?e ti pa ni predale? se za vozit,pa ti bolj priporo?am Skorn?ka v Velenju. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
grasales Napisano 17. avgust, 2008 Prijavi Napisano 17. avgust, 2008 No,?estitam za pravilno odlo?itev. Ker si iz MB,ma? najbli?je seveda ?erbineka(ki se je kr popravil zadnje ?ase,sploh glede Mazde),?e ti pa ni predale? se za vozit,pa ti bolj priporo?am Skorn?ka v Velenju. Poz! Definitivno priporo?am Skor?nka iz Velenja in odsvetujem ?erbineka. Tam so mi, brez omemb pro?enj pri letnem servisu storili zadeve kot so: Zategnili zajlo ro?ne, posesali avto in podobne malenkosti. Pri ve?ji zadevi Ra?un_1Ra?un_2Pa se se kar dobro odrezali. ?erbinek mi je menjaval menjalnik pri 7500Km (novi avto) in zajebal. Tudi to je sedaj odpravil Skorn?ek. lp, Ale?. Citiraj
FamilyDriver Napisano 21. avgust, 2008 Prijavi Napisano 21. avgust, 2008 Kak?ne imate kaj izku?nje s Selmar Celje? Jaz zaenkrat ?e nisem ni? servisiral pri njih saj sem avto komaj kupil (prav tako pri njih) Citiraj
sdspecy Napisano 21. avgust, 2008 Prijavi Napisano 21. avgust, 2008 Poz! Definitivno priporo?am Skor?nka iz Velenja in odsvetujem ?erbineka. Tam so mi, brez omemb pro?enj pri letnem servisu storili zadeve kot so: Zategnili zajlo ro?ne, posesali avto in podobne malenkosti. Pri ve?ji zadevi Ra?un_1Ra?un_2Pa se se kar dobro odrezali. ?erbinek mi je menjaval menjalnik pri 7500Km (novi avto) in zajebal. Tudi to je sedaj odpravil Skorn?ek. lp, Ale?. Kaj si ti nor... te tarife pa ubijajo! PS: Ta 2. ra?un (link) men ne potegne - kr na 1. me vr?e Citiraj Lp, D
xena Napisano 25. avgust, 2008 Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 Kaj si ti nor... te tarife pa ubijajo! PS: Ta 2. ra?un (link) men ne potegne - kr na 1. me vr?e sem kupila avto pri selmarju in bila tudi na prvem servisu 3000 km....nimam pripobm..ful prijazni....ko sem kupla nov avto so mi ga ?e na ful natankal in se bom iz oaze alp vozila tja na servis...lepo enkrat na leto na izlet...pa ?e v ?oping grem fino potem, je zraven tu? in ?par center - in je la?je po?aktat... Citiraj
sdspecy Napisano 28. avgust, 2008 Prijavi Napisano 28. avgust, 2008 sem kupila avto pri selmarju in bila tudi na prvem servisu 3000 km....nimam pripobm..ful prijazni....ko sem kupla nov avto so mi ga ?e na ful natankal in se bom iz oaze alp vozila tja na servis...lepo enkrat na leto na izlet...pa ?e v ?oping grem fino potem, je zraven tu? in ?par center - in je la?je po?aktat... jasno, da so prijazni, ko prodajajo/slu?ijo da ti pa subvencionirajo nekaj takega, kot poln tank za 70? pri tistmu, kar so pokasiral, to jih pa res velik ko?ta Citiraj Lp, D
David Napisano 28. avgust, 2008 Prijavi Napisano 28. avgust, 2008 Hm... jaz sem ga recimo iz salona pripeljal s praznim tankom.... Citiraj Feel free....
Allyssa Napisano 28. avgust, 2008 Prijavi Napisano 28. avgust, 2008 Hm... jaz sem ga recimo iz salona pripeljal s praznim tankom.... js tud,..in za?uda sva oba kupla avto v isti AH :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
David Napisano 28. avgust, 2008 Prijavi Napisano 28. avgust, 2008 js tud,..in za?uda sva oba kupla avto v isti AH :ne vem: Aja? Te pa nisn vedo to! Citiraj Feel free....
Grega_ Napisano 28. avgust, 2008 Prijavi Napisano 28. avgust, 2008 Ponavadi pustijo notri tisto hinavsko rezervo za 5km, da ni bil tisti avto testni pa je zato poln tank ostal? Citiraj
Allyssa Napisano 28. avgust, 2008 Prijavi Napisano 28. avgust, 2008 Aja? Te pa nisn vedo to! Cosmos Celov?ka a n? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
David Napisano 28. avgust, 2008 Prijavi Napisano 28. avgust, 2008 Cosmos Celov?ka a n? Sevedaaaa..... Kaj dobim tortico zdej?? Citiraj Feel free....
Allyssa Napisano 28. avgust, 2008 Prijavi Napisano 28. avgust, 2008 Sevedaaaa..... Kaj dobim tortico zdej?? neeeeeeeee,..js jo k sm vedla kje si ti avto kupu Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
David Napisano 28. avgust, 2008 Prijavi Napisano 28. avgust, 2008 neeeeeeeee,..js jo k sm vedla kje si ti avto kupu -bu?e.... It was just a lucky guess--- Citiraj Feel free....
Allyssa Napisano 29. avgust, 2008 Prijavi Napisano 29. avgust, 2008 al pa ?e si samo ene 10x napisu na forum, kje si jo kupu,..c c c pozabljivost :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
David Napisano 29. avgust, 2008 Prijavi Napisano 29. avgust, 2008 Hm... ok poni?no priznavam da je mogo?e pa res.... je pa res da me ?e doooolgo ?asa ni blo tukaj.... maybe that's the main reason.... Citiraj Feel free....
Deeyan Napisano 29. avgust, 2008 Prijavi Napisano 29. avgust, 2008 Pozdravljeni, Kon?no se je nasa mala familija odlocla da presedlamo iz Toyote na Mazdo. Ker smo imeli precej nev?e?nosti s serviserjem in prodajalcem me zanima kateri mazda salon priporo?ate . Oziroma s katerim imate slabe izku?nje. Lep pozdrav it MB Js bi tut priporo?u Skorn?ka z Velenja, pa Avtohi?o Selmar iz Celja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
grasales Napisano 29. avgust, 2008 Prijavi Napisano 29. avgust, 2008 Kaj si ti nor... te tarife pa ubijajo! PS: Ta 2. ra?un (link) men ne potegne - kr na 1. me vr?e poz! Evo popravljen ?e drugi link kje se vidi ?e cena. Je pa tako, da dela ni bilo malo, ker sem pri 150km/h nabil srno =) oba hladilnika je zabilo vse do motorja. Na sre?o sem uspel naciljati ta manj?o srno iz grupe. lp, Ale?. Citiraj
overdoze Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 dns biu na servisu pr AS Skorn?ek Velenje - mam mazdo 3 1.4CE, l.2007. Racun = 288? za menjavo olja, filtra, zr.filtra in 2 tesnili. Prvi? in zadni? biu tm, lp Citiraj
BOJČ Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 dns biu na servisu pr AS Skorn?ek Velenje - mam mazdo 3 1.4CE, l.2007. Racun = 288? za menjavo olja, filtra, zr.filtra in 2 tesnili. Prvi? in zadni? biu tm, lp Ne misli, da bi bilo kje drugje kaj druga?e, razen, ?e seveda koga pozna?... Te pa razumem, res se s cenami povsod pretirava ?ez vse razumne meje, sploh ?e pozna? dejanske cene Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
overdoze Napisano 20. november, 2008 Prijavi Napisano 20. november, 2008 Ne misli, da bi bilo kje drugje kaj druga?e, razen, ?e seveda koga pozna?... Te pa razumem, res se s cenami povsod pretirava ?ez vse razumne meje, sploh ?e pozna? dejanske cene tocn tk Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. november, 2008 Prijavi Napisano 21. november, 2008 Cena servisa je pri vseh poobla??enih enaka, tako da tukaj ni nobene tople vode. Samo ?e pelje? drugam bo jeba z garancijo, ?e bi bilo karkoli narobe. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 21. november, 2008 Prijavi Napisano 21. november, 2008 Cena servisa je pri vseh poobla??enih enaka, tako da tukaj ni nobene tople vode.Samo ?e pelje? drugam bo jeba z garancijo, ?e bi bilo karkoli narobe. Jap,?e je v garanciji jo izgubi? tisti moment,ko pelje? avto kam drugam,kot na poobla??en servis. Citiraj
Gustav Napisano 24. november, 2008 Prijavi Napisano 24. november, 2008 Autorent Nova gorica. Mnenja? Predvsem kot dealer rabljenih uvozenih me zanima. Citiraj Have a nice and productive day! Your future depends on it. Your LIFE… depends on it. A Klokateer...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.