sdspecy Napisano 18. avgust, 2008 Prijavi Napisano 18. avgust, 2008 Vse pove naslov; namre?, kolikor pravijo, bi naj bilo gretje ogledal vklju?eno v elektri?ni paket. Kako vedeti, ali ga ima? oz ?e deluje? Namre?, te dni je zjutraj ?e solidno sve?e in se mi ogledala zarosijo, vendar se v 10 min. vo?nje prakti?no ne odrosijo - sumim, da ni gretja ali pa ne deluje. A ve kdo, kako najenostavneje preveriti? Thx! lp, D Citiraj Lp, D
Grega_ Napisano 18. avgust, 2008 Prijavi Napisano 18. avgust, 2008 Prvo preglej varovalke, ogrevanje ogledal (?e so ogrevana) in zadnje ?ipe je povezano z istim gumbom in se po 15min samo izklopi (?e je pri Mazdi 3 bi moralo biti tudi pri Mazdi 6). Najbolje je da pogleda? v knjigo z navodili in preveri? ?e to spada pod opremo za model avtomobila ki ga ima?. Odrositi bi se moralo zelo hitro, to da se v 10min nekaj ni ok oz. ogrevanja ogledal ni. Citiraj
LabiGT Napisano 18. avgust, 2008 Prijavi Napisano 18. avgust, 2008 od TE naprej imajo to vse Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 18. avgust, 2008 Prijavi Napisano 18. avgust, 2008 od TE naprej imajo to vse to?no tako.?im vklju?i? ogrevanje zadnje ?ipe se mora avtomatsko tudi gretje ogledal.Po par minutah to preveri? tako,da ko da? gor roko,se spe?e?. ... ...ne,sem se samo hecal.Odrositi ali odlediti se ti mora lepo ogledalo.?e ne,ali te opcije nima? ali je ?la kaka ?i?ka v ogledalu na grelcu(?e ti kljub temu dela gretje zadnje ?ipe.) Citiraj
sdspecy Napisano 19. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 19. avgust, 2008 Aja, pol je treba vklopit gretje zadnje ?ipe, da ti u ?peglu zakuri? Citiraj Lp, D
Boss Napisano 19. avgust, 2008 Prijavi Napisano 19. avgust, 2008 Aja, pol je treba vklopit gretje zadnje ?ipe, da ti u ?peglu zakuri? Bingo, mal hecno ampak po drugi strani pa kar razumljivo. Citiraj
KAALman Napisano 19. avgust, 2008 Prijavi Napisano 19. avgust, 2008 Aja, pol je treba vklopit gretje zadnje ?ipe, da ti u ?peglu zakuri? samo od sebe ne dela v nobenem primeru, dela pa, ?e vklju?i? gretje zadnje ?ipe po mojih izku?njah je skoraj vedno, ko so zaro?ena ogledala, zaro?ena tudi zadnja ?ipa, razen pozimi, ko mi webasto prej avto ogreje Citiraj LP KAALman
sdspecy Napisano 20. avgust, 2008 Avtor Prijavi Napisano 20. avgust, 2008 No, danes sm uspel tud sam zakurit pri ?peglih, fino dela Ve? glav ve? idej Sicer pa priznam, da bi lahk u navodila tud za to pogledu, ?e ?e za druge neumnosti tja not zjam Citiraj Lp, D
Alex Napisano 20. avgust, 2008 Prijavi Napisano 20. avgust, 2008 No, danes sm uspel tud sam zakurit pri ?peglih, fino dela Ve? glav ve? idej Sicer pa priznam, da bi lahk u navodila tud za to pogledu, ?e ?e za druge neumnosti tja not zjam Kaj ni la?je tukaj vpra?at ? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.