RebroRX8 Napisano 24. avgust, 2008 Prijavi Napisano 24. avgust, 2008 Danes sm posnel filmck, sm furu za policajem, tam kjer je omejitev 50 je su 70 ) Sm vrgu filmck na youtube. Ko odprete filmck kliknite zravn kjer pise "watch in high quality" policaj Citiraj
BOBI Napisano 24. avgust, 2008 Prijavi Napisano 24. avgust, 2008 dobro si ga dobo Citiraj MAZDA POWER
Alex Napisano 24. avgust, 2008 Prijavi Napisano 24. avgust, 2008 Lep film?ek. Nekateri smejo,drugi ne smemo. Citiraj
uklopko Napisano 24. avgust, 2008 Prijavi Napisano 24. avgust, 2008 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 24. avgust, 2008 Prijavi Napisano 24. avgust, 2008 Ja saj druga?e se je tudi meni zgodilo, da sem ob 23:00 sam stal na rde?i lu?i za rit pa pride policijski kombi, pri?ge lu?ke, gasa ?ez pa ugasne jaz sem pa stal na rde?i z oprtimi usti. Zadnji? se pa pelje ?ez ?elodnik meni nasproti, pri?ge lu?ke prehiti kolono pa parkira tja kjer sta ?e bila dva Touarega. Je pa menda tako, da po novem imajo ?tevec sirene tako, da lahko vsak dan pregledajo nadrejeni, in preverijo, ?e so bili res na nujni vo?nji ali so si le odrpli semafor tako kot pri meni. Citiraj
BOJČ Napisano 25. avgust, 2008 Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 Vrana vrani nikoli ne izkljuje o?i in ?e se ??itijo pri veliko bolj resnih zadevah, je tole z lu?kami Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Marko_mx-3 Napisano 25. avgust, 2008 Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 Je pa menda tako, da po novem imajo ?tevec sirene tako, da lahko vsak dan pregledajo nadrejeni, in preverijo, ?e so bili res na nujni vo?nji ali so si le odrpli semafor tako kot pri meni. Nekako ne verjamem Citiraj
andrej77 Napisano 25. avgust, 2008 Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 Nekako ne verjamem zame tud neki novga Citiraj
Rocky Napisano 25. avgust, 2008 Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 Je pa menda tako, da ...... Potem ze drzi. Citiraj
Symon Napisano 25. avgust, 2008 Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 Ok pa ni?. :ne vem: Pa? povem kar sem jaz sli?al... ?e pa tega ni potem pa toliko slab?e, ker bodo tak?ne situacije ?e kar popularne. Pa ?e zadnja cvetka iz na?ega konca. Mulc, star 16 let z motorjem vozi mojega soseda (pomoje celo oba brez ?elad ne le moj sosed) in zagleda policijski avto. Gasa, posku?a uiti in ugotovi, da je v avtu njegov o?e (pa? je policaj). Za 2 minuti mu je ?e mobitel zvonil in ga klicala mami, naj pride domov na en razgovor. Ma da sem jaz njegov fotr je motor takoj na avto.netu pa ?e APN4 za vsak slu?aj pa naj s kolesom se fura. Citiraj
BOJČ Napisano 25. avgust, 2008 Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 Heh, bere se sicer komi?no, sme?no pa vseeno ni... Ima? prav. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
KAALman Napisano 25. avgust, 2008 Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 jebe se meni za policaja... tak kot se njemu za omejitve ma pa RXa lep zvok :D Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 25. avgust, 2008 Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 Danes sm posnel filmck, sm furu za policajem, tam kjer je omejitev 50 je su 70 ) Sm vrgu filmck na youtube. Ko odprete filmck kliknite zravn kjer pise "watch in high quality" policaj meni se zdi, da vozi zelo lepo in bi lahko bil vzor vsem motoristem... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 25. avgust, 2008 Prijavi Napisano 25. avgust, 2008 meni se zdi, da vozi zelo lepo in bi lahko bil vzor vsem motoristem... men tudi.... ?e bi se vsi s cestaki takole vozili bi bilo precej precej manj mrtvih. Citiraj
qwerty Napisano 26. avgust, 2008 Prijavi Napisano 26. avgust, 2008 prej vsi neki proti, zdej ste pa vsi za drga?e pa lepa premi?ljena vo?nja, sicer malo nad omejitvijo Citiraj If in doubt, flat out...
Marko_mx-3 Napisano 27. avgust, 2008 Prijavi Napisano 27. avgust, 2008 prej vsi neki proti, zdej ste pa vsi za drga?e pa lepa premi?ljena vo?nja, sicer malo nad omejitvijo Kdo je bil proti in ?emu? Citiraj
qwerty Napisano 27. avgust, 2008 Prijavi Napisano 27. avgust, 2008 Kdo je bil proti in ?emu? ja da je to ne fer eni lahk eni pa ne Citiraj If in doubt, flat out...
David Napisano 28. avgust, 2008 Prijavi Napisano 28. avgust, 2008 Vedno gre za hierarhijo mo?nej?ih...... Jaz se ne obremenjujem ve?..... Citiraj Feel free....
Deeyan Napisano 29. avgust, 2008 Prijavi Napisano 29. avgust, 2008 mamo pa? fajne vzornike Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 31. avgust, 2008 Prijavi Napisano 31. avgust, 2008 Si se ?el malo peljat ?ez planino ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
RebroRX8 Napisano 28. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 28. september, 2008 hehe, sm su u logatec ja, naceloma ne maram avtocest, sama ravnina, dougcajt, ovinki so moja prava strast kar se voznje tice Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.