In predvsem speljevat zelo z občutkom in počasi. Tut mojo lahko vozim s povprečno porabo okol 7l, ampak enostavno mi je to muka. Jadrat, pa spuščat gas, pa ne do podna, pa ne prehitro... Vozim malo skrajšano relacijo kot @Janez007, s Škofljice, ampak z dinamiko @NevLado style. Večinoma ob končnicah, torej v gužvi in pridem zlo hitro na 9l porabe. Tolk sem mel tut s prejšno G120.
Poleg tega je kljucen paramater pri porabi predvidevanje prometa. Torej bistvo je, da vso energijo, ki jo vložiš v pospeševanje maksimalno izkoristiš z jadranjem in čim mank zaviranjem. Torej vsaka vlozena energija mora rezultirati v cimdlajsi prevozeni razdalji brez nepotrebnega zaviranja in vnovicnega pospesevanja.
Malo še počakaj pa boš kmalu tule prebral, da eni komaj čakajo, da dajo zimske 16tke ali 17tke dol in dajo večje letne gor 😂Tako je vsako pomlad, zato pa se odloči za lepšo ne nujno cenejšo rešitev....
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.