Skoči na vsebino

nucnik: happy Bday

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
:vino:

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Vse najbolj?e. :cheers:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Haha nova cifra je 125% carine.   Do kod stopnjevanje? Do tega da bo 11 ameriških letalonosilk parkiranih v Južnokitajskem in v Rumenem morju? A donald sploh ve, da so to v času supersoničnih raket samo plavajoče konzerve?   Ameriški hitropotezni  šah. Že pred tem klovnom, 15 let nazaj je našim najtesnejšim zaveznikom uspelo z "arabsko pomladjo" zajebat Evropo in ji nasrat miljone beguncev. Potem Ukraina, idealka. Ravno prava geografska lega in pa daleč najbolj skorumpirana država Evrope. Ampak samo polovičen uspeh. Na kolenih nista obe, tako Rusija kot Evropa  kot je bilo načrtovano,  ampak samo Evropa. No, tudi to je dobro. Za amije.    Sedaj, brez zaveznikov in brez tega, da bi lahko po kopnem grozili in ogrožali Kitajsko se nekaj grejo? Tako kod Dolfe, tudi amiji se imajo za ubermenchen. In prav to jih bo pokopalo.    
    • Vsak dan nekaj novega.    Danes se mi je prvič pokazala ura, pa ne vem kaj sem naredil. Morda kdo ve, kako se to aktivira?   Dodatno. Ali se lahko ura prikaže, tudi če je inforaiment izklopljen?  
    • Ne razumem te-čem je fora...2,5 turbota itak ne prodajajo v EU. In itak-tu mi ni šlo za turbo vs. atmosferc,ampak na sploh za menjalnik (ki ga itak nikjer ne hvalijo,naj bi bil neodločen,naj bi cukal itd....NE),dovršenost mazdinih  motorjev nasploh (k lih 2,5 bencincu eni pravite "dinozaver"),in ostalih mazdinih posebnosti oz. njenega pogleda na "moderne" čase....ni vse kar je novo tudi boljše ..mogoče za stranko oguliti,to pa ja...poznamo že te zgodbice...
    • Veeeeeeeliko denarja stece mimo uradnih kanalov...tako pac je ker so davki veliki. Smo pa tud oaza za barabe, ker nikoli nihce ne odgovarja
    • Ne želim spet odpirati debate, ampak za 8let star avto za moje pojme preveč oz.jaz osebno ne bi dal toliko😉🤣.....potem raje dodaš še 10k in imaš cx30 baby dino 😂 nov avto....
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.