soca Napisano 4. september, 2008 Prijavi Napisano 4. september, 2008 Imamo novo M5, katere zimske gume in feltne predlagate. Citiraj
David Napisano 4. september, 2008 Prijavi Napisano 4. september, 2008 Imamo novo M5, katere zimske gume in feltne predlagate. Pozdravljen tudi ti.... Preden za?nejo padati predlogi, bo? moral ?e kak?en podatek namenit... Torej dimenzije, denarni razpon, tvoje lastne ?elje..... :ne vem: LP David Citiraj Feel free....
BOJČ Napisano 4. september, 2008 Prijavi Napisano 4. september, 2008 Na to temo je bilo na tem forumu ?e veliko napisanega. Malo prebrskaj po vsebini. Lp, Bojan Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
andrej77 Napisano 5. september, 2008 Prijavi Napisano 5. september, 2008 jaz osebno bom na Mazda5 uporabljal Sava Eskimo S3 na vseh mojih dosedanjih avtih sem imel Savine zimske gume (S2, S3) in so se vedno zelo dobro obnesle, tako da znamke ne bom menjal Citiraj
Alex Napisano 6. september, 2008 Prijavi Napisano 6. september, 2008 jaz osebno bom na Mazda5 uporabljal Sava Eskimo S3 na vseh mojih dosedanjih avtih sem imel Savine zimske gume (S2, S3) in so se vedno zelo dobro obnesle, tako da znamke ne bom menjal Konja,ki vle?e,se ne menja,ne? Citiraj
soca1 Napisano 7. september, 2008 Prijavi Napisano 7. september, 2008 jaz osebno bom na Mazda5 uporabljal Sava Eskimo S3 na vseh mojih dosedanjih avtih sem imel Savine zimske gume (S2, S3) in so se vedno zelo dobro obnesle, tako da znamke ne bom menjal Daj povej koliko ?umijo med vo?njo. Ali se radjo ?li? med vo?njo, ali ga je treba ful navit? Citiraj
stepski volk Napisano 7. september, 2008 Prijavi Napisano 7. september, 2008 Jaz ti predlagam da svojo mazdo ?ez zimo odjavi? lepo da? v gara?o in na klocne ter jo pokrije? za ?ez zimo pa si kupi? kak?en cenej?i avto ki ima ?e zimske gume na feltnah. Saj dobi? ?e kak?en avto kjer ga ponujajo skoraj zastonj samo da gre... Ne vem to je moje mi?ljenje... Citiraj
Boss Napisano 7. september, 2008 Prijavi Napisano 7. september, 2008 Jaz ti predlagam da svojo mazdo ?ez zimo odjavi? lepo da? v gara?o in na klocne ter jo pokrije? za ?ez zimo pa si kupi? kak?en cenej?i avto ki ima ?e zimske gume na feltnah. Saj dobi? ?e kak?en avto kjer ga ponujajo skoraj zastonj samo da gre...Ne vem to je moje mi?ljenje... sam a ni tako, da ?e ga odjavi? mora? vrnit tablice, ki ti jih nato po nekaj tednih uni?ijo :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 7. september, 2008 Prijavi Napisano 7. september, 2008 sam a ni tako, da ?e ga odjavi? mora? vrnit tablice, ki ti jih nato po nekaj tednih uni?ijo :ne vem: Ja lahko jih tudi deponira?. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
adormi11 Napisano 7. september, 2008 Prijavi Napisano 7. september, 2008 Ne vem zakaj bi naj M5 bila tak?en eksot, ki se naj ne bi vozil pozimi? Citiraj
Alex Napisano 7. september, 2008 Prijavi Napisano 7. september, 2008 Ne vem zakaj bi naj M5 bila tak?en eksot, ki se naj ne bi vozil pozimi? Ja,sej mislim,da je govora o Mazdi 5 tukaj. Citiraj
andrej77 Napisano 9. september, 2008 Prijavi Napisano 9. september, 2008 Daj povej koliko ?umijo med vo?njo. Ali se radjo ?li? med vo?njo, ali ga je treba ful navit? je treba kr navit, da tuljo, v bistvu se mi zdijo kr tihe... zakaj se ?e nebi radio sli?al? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.