jures Napisano 19. januar, 2018 Prijavi Napisano 19. januar, 2018 Ja do taposa bo treba....a kante nimas pred bajto Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
FuManchu Napisano 19. januar, 2018 Prijavi Napisano 19. januar, 2018 ?al sem jih vrgel v kanto pred trgovino z avtodeli, skupaj z starimi brisalci. Citiraj
jures Napisano 19. januar, 2018 Prijavi Napisano 19. januar, 2018 Skoda a hvala vseeno 1 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
FuManchu Napisano 19. januar, 2018 Prijavi Napisano 19. januar, 2018 ?ola za drugi?, da se tega ne me?e stran. Mogo?e pride ?e komu prav. Citiraj
jures Napisano 22. januar, 2018 Prijavi Napisano 22. januar, 2018 kurc, ne dobi? nikjer, pa sem dal po 14 dneh spet 30? za nov par. Zanimivo, Boschevi se prilegajo, championovi padajo ven, za isti avto....razlika pa je da imajo boschovi ?e dodaten zati? na koncu vodila ki neomogo?a premik adapterja nazaj (?e ho?e? sneti, ga mora? stisniti), poleg tistega standardenga na vrhu ki sko?i v luknjo.... No ?e ne drugega se mi zdi da bom lahko v aslednji rundi skombiniral nov komplet, ali champion gumice na boscha ali pa boscheve adapterje na championa cel ?ur, ampak rabi? tak trenutek, da se zave? da je supa dupa avto z supa dupa tehnologijo ni?vreden, ?e mu gredo brisalci (isto velja za gume in bremze) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
FuManchu Napisano 22. januar, 2018 Prijavi Napisano 22. januar, 2018 Vzemi od Meyle metlice za probo.En kup adapterjev zraven. Pa ?e ugodna cena je.Jaz sem zadovoljen z njimi zaenkrat. Citiraj
jures Napisano 22. januar, 2018 Prijavi Napisano 22. januar, 2018 ma nisem kompliciral....thx Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
godlike Napisano 1. februar, 2018 Prijavi Napisano 1. februar, 2018 A na alfi ti sploh delajo brisalci? Sori mogu sem Saj niso italjanski. Spredaj ?vabski, zadaj francoski Citiraj
Strela Napisano 2. februar, 2018 Prijavi Napisano 2. februar, 2018 Teden dni nazaj montiral Boscheve Aero Eco. Super bri?ejo in brez zvokov.Lp Citiraj
Nejc1986 Napisano 6. marec, 2018 Prijavi Napisano 6. marec, 2018 V hoferju kupil bosch aero eco, 6eur za komad. Ima kdo izkusnje z njimi? Spomladi jih namontiram, zdajsnji champion so ?e za silo. Sem pa bil dalec najbolj zadovoljen z original, sledijo valeo, ?e najslabsi so champion. Citiraj
Bartol Napisano 4. april, 2018 Prijavi Napisano 4. april, 2018 Original sprednji par za 6 GJ je 51?, preverjeno (in zamenjano) danes v BTC. Za?uda se po izku?njah (s prej?njimi vozili) nikjer ne da dobiti originalni kakovosti enakovrednih.. ?eprav se obljublja marsikaj. Citiraj
Tilen5 Napisano 4. april, 2018 Prijavi Napisano 4. april, 2018 Jaz bom tudi mogel menjat pa se nagibam k Bosch raj?i kot pa original,.. pri?param 20eur po malem Citiraj
Martin Cufer Napisano 7. april, 2018 Prijavi Napisano 7. april, 2018 V Bartogu se lahko kupi samo gumice in jih zamenja?. Stanejo pa 8? in so isto kvalitetne kot Bosch. Naj bi bile neke OEM gumice. Jaz sem jih kupil in res delajo super,pa ?e cenovno je to to . 1 Citiraj
theBill Napisano 7. april, 2018 Prijavi Napisano 7. april, 2018 Po mnogo preizku?anja obi?ajnih brisalcev (Bosch, Valeo, Champion, Denso, no name,...) in flat brisalcev (Bosch Aerotwin, Valeo, no name,...), ki so ali ?kripali ali slabo brisali (te?ava flat brisalcev) sem ?e najbolj zadovoljen z Denso Hybrid brisalci - jih imam ?e tretje leto in so ?ele zdaj zreli za menjavo, ker so za?eli pu??ati sledi in ?kripati/preskakovati, pa sem jih vmes vsega dvakrat o?istil z baby rob?ki. Tudi niso pretirano dragi. http://www.denso-am.com/products/automotive-aftermarket/wiper-blades/wiper-blades/hybrid-wiper-blades/ Tudi izgled je zelo stock v primerjavi s tisto "kameljo grbo" na Bosch Aerotwin in ostalih flat brisalcih. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
DM99 Napisano 7. april, 2018 Prijavi Napisano 7. april, 2018 prosim za predlog kaj kupiti, in predvsem KJE kupiti (najraje preko spleta) za model Mazda 6 model 2014. Rabim pa nove brisalce-gume. Hvala Citiraj
Tilen5 Napisano 7. april, 2018 Prijavi Napisano 7. april, 2018 V Bartogu se lahko kupi samo gumice in jih zamenja?. Stanejo pa 8? in so isto kvalitetne kot Bosch. Naj bi bile neke OEM gumice. Jaz sem jih kupil in res delajo super,pa ?e cenovno je to to . Hvala bom preveril 1 Citiraj
Martin Cufer Napisano 8. april, 2018 Prijavi Napisano 8. april, 2018 prosim za predlog kaj kupiti, in predvsem KJE kupiti (najraje preko spleta) za model Mazda 6 model 2014. Rabim pa nove brisalce-gume. HvalaKot sem ?e napisal,pojdi v Bartog in dobi? samo gumice,ki so OEM kvaliteta. Citiraj
Tilen5 Napisano 8. april, 2018 Prijavi Napisano 8. april, 2018 Kot sem ?e napisal,pojdi v Bartog in dobi? samo gumice,ki so OEM kvaliteta. Ma? link mogo?e kar na spletni? Citiraj
Martin Cufer Napisano 9. april, 2018 Prijavi Napisano 9. april, 2018 Ma? link mogo?e kar na spletni?Nop. Jih ni na spletu. Pakirani pa sta v najlonu ne v ?katli. Citiraj
AmpeR Napisano 12. april, 2018 Prijavi Napisano 12. april, 2018 Po 5tih letih je tudi pr meni ena gumica razpadla.TIEn, si mogo?e preveril? Citiraj
Tilen5 Napisano 12. april, 2018 Prijavi Napisano 12. april, 2018 Nisem ne. Mam pa bartog baje cisto zravrn firme haha. Citiraj
Dare Kosterca Napisano 12. april, 2018 Prijavi Napisano 12. april, 2018 prosim za predlog kaj kupiti, in predvsem KJE kupiti (najraje preko spleta) za model Mazda 6 model 2014. Rabim pa nove brisalce-gume. Hvalahttps://www.avtobrisalci.com/wp-content/plugins/WooCommerce-car-filter/include/product_filter.php?make=11&model=375&syear=610&xmake=Mazda&xmodel=6&xyear=....%20od%202012%20dalje Nabavil za CX 7 in sem ful zadovoljen. Lepo bri?ejo in so tihi. Citiraj
AmpeR Napisano 12. april, 2018 Prijavi Napisano 12. april, 2018 https://www.avtobrisalci.com/wp-content/plugins/WooCommerce-car-filter/include/product_filter.php?make=11&model=375&syear=610&xmake=Mazda&xmodel=6&xyear=....%20od%202012%20dalje Nabavil za CX 7 in sem ful zadovoljen. Lepo bri?ejo in so tihi.Sem tudi jaz naro?il. Sporo?im rezultat. Citiraj
jures Napisano 12. april, 2018 Prijavi Napisano 12. april, 2018 Sam ko bi kdo dal oceno brisalcev po cca 10.000km bi bilo fajn, nov sigurno vsak brise 2 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 12. april, 2018 Prijavi Napisano 12. april, 2018 Sam ko bi kdo dal oceno brisalcev po cca 10.000km bi bilo fajn, nov sigurno vsak briseNoja... to ne drzi cisto... sem enkrat kupil neke Valeo na crpalki... in so tako zanic brisali, da sem dal stare nazaj.... ... in potem dal raje malo vec za Boscheve... Od takrat kupujem samo se Boscheve ali originalne na servisu... enkrat sem vzel Champion, pa so bili tudi OK... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.