Skoči na vsebino

Marko

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

• Odgovori 50
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Napisano

BTW.... danes sem markota za vsakega od vas enkrat u ramo butnu..... :aaaaa: :aaaaa:

Feel free....

Napisano

Bogi Marko! :(

Vse naj naj......pa da bi Davidu vse vrnu :hudicek:

:hudicek::hudicek::hudicek::hudicek:

:aaaaa: AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA :aaaaa:

Feel free....

Napisano

David bo pa ?e dobil svoje :P

:aaaaa: :aaaaa:

MARKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Feel free....

Napisano

David bo pa ?e dobil svoje :P

Mare ti sam una dva bratranca sabo prpel, pa naj ga dr?ita ti pa ... :hohoho:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

dobra ideja :D

druga? pa imam namen davida v kamn. bistrici utopit :P

Ti mu samo tobak pa alkohol uzem, pa bo sam sebe pol fentou. :hohoho:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ti mu samo tobak pa alkohol uzem, pa bo sam sebe pol fentou. :hohoho:

Ja no... Kaj mu pa pol sploh ?e ostane od lajfa...? :hohoho::hohoho::hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

ljubezen :D

:ljubezen::bravo:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Marko kdaj ga gremo pa pit za tvoj rojstni dan?? :vino:

Ta petek ane :D Lajf vabi :mi pijemoo:

Nismo vedl da Marko hod v Lajfa na ?tango :hohoho:

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sem šel v Kranj in prodajalec je zatrdil, da ta model v CX-5 ne paše (naj bi bil prenizek) Po merah je sicer enak, kot vsi ostali v tej temi: 242 x 175 x 190 mm (D x Š x V). Zdaj pa sem zmeden, ali je narobe ocenil, ali je res originalni višji kot 190mm? Kakšne izkušnje?    
    • Fantje, tega nebi bilo potrebno, če bi vzgojili pošteno in olikano generacijo otrok! Problem je vzgoja in zavedanje o tem kaj te čaka, če odvržeš smeti v okolje ne v koš....  Vsak, ki ga zalotijo bi moral vsaj 1. mesec brezplačno pobirat smeti in basta....  Vse bi se sijalo od čistoče le mamice bi jokale.... 🥲😉
    • Sem opazil, da se večina pojavite na forumu okoli polnoči, ko je poceni štrom...
    • Vsega sploh nisem šel brat, ker ... ... ...    Očitno smo na nasprotnih bregovih in vsak prepričan v svoj prav. Za moje pojme so Rusi neupravičeno s svojo vojsko vstopili na ozemlje Ukrajine in zato so, za moje pojme, agresorji. In, za moje pojme, jih je treba naloviti iz Ukrajine nazaj v Rusijo. Čeprav se bojim, da se to ne bo zgodilo...   Napisal bom samo še tole, potem pa s to temo zaključujem:   Pravijo, da je bistvo demokracije v tem, "da večina ščiti interese in pravice manjšine" (npr.: poglavje 3.1., proti koncu ali pa poglavje .2., stran 10 spodaj). Je potem kaj čudnega, če vsak, ki misli, da se mu godi krivica ali pa bi rad zgolj dosegel svoje, takoj začne poudarjati, da je zatiran, odrinjen in v manjšini? V tem sodobnem, modernem, liberalnem času je najpopularnejše in tudi najboljše biti pripadnik manjšine. In je na strani odrinjenih, zatiranih, izbrisanih, enakomislečih, enakousmerjenih in vsedrugačnih nastala taka gneča, da so manjšine tiho in neopazno postale ne tako tiha in ne tako neopazna večina, večina pa je tiho in neopazno postala manjšina. Tiha in neopazna. In kljub širokoustnemu poudarjanju demokracije nimam prav nobenega upanja, da bo ta 'manjšinjska večina' poskrbela za interese 'večinjske manjšine'...   In te manjšine niso samo v Ukrajini, so tudi drugod. In tudi pri nas. Take in drugačne...   Zanimivo mi je pa to, da Judje pa nikoli in nikjer niso manjšina. Kjerkoli so - oni so narod...
    • Točno to jaz premišljujem že ves čas in preračunavam in premišljujem, kaj sem zgrešil, ker tudi meni ne gre v račun, o kakšnem zaslužku ljudje govorijo...     Pa sem mislil, da ne razumem zato, ker sm kmet an s hribu doma...  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.