charlie Napisano 13. september, 2008 Prijavi Napisano 13. september, 2008 Keep on burning! Charlie Citiraj
poky Napisano 13. september, 2008 Prijavi Napisano 13. september, 2008 Res je lepa. Pa barva ji pa?e. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
uklopko Napisano 13. september, 2008 Prijavi Napisano 13. september, 2008 Kje pa ima? streho -zmankal dnarja Nice car Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
RoKo Napisano 13. september, 2008 Prijavi Napisano 13. september, 2008 Res je seksi, posebno od zadaj... Citiraj
stepski volk Napisano 13. september, 2008 Prijavi Napisano 13. september, 2008 Mx5 so vse lepe ?e posebej ?e jih malo zrihta?... Ni? ?udno da so najbolje prodajani cabrioleti... Citiraj
poky Napisano 13. september, 2008 Prijavi Napisano 13. september, 2008 Ej,stepski volk in charlie,a sta bla vi2 dans(v?eraj) na Japmeetu? ?e ne sta bla pa dvoj?ka vajinih avtov dans tam. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
KAALman Napisano 14. september, 2008 Prijavi Napisano 14. september, 2008 lepa je, a lep?e zadnjice smo ?e tudi videli Citiraj LP KAALman
charlie Napisano 14. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 14. september, 2008 Thanks, mi prav pa?e da vam je v?e?. :)uklopko- Res je, ko de?uje damo gor polivinil (unga z vrta za solato pokrivat) :)RoKo- Tale tvoja pa je tud huda bejba :)poky- jest ne, bil pa je na? tamlad s svojo : KAAlman- Se strinjam, sploh kak?na na dveh amortizerjih Keep on burning Charlie Citiraj
stepski volk Napisano 14. september, 2008 Prijavi Napisano 14. september, 2008 Ja Poky bil sem tam samo ?koda da je bil de? pa potem se je ?e ohladilo tako da danes malo smrkam Star sem pa tudi dost da bi vedel da se mora s seboj vzeti kak?na bunda... Upam da bo na pikniku v Rakitni lep?e vreme pa da se vidimo tam :mi pijemoo: Citiraj
Sishi Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 Lepa, lepa Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
KAALman Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 : KAAlman- Se strinjam, sploh kak?na na dveh amortizerjih hehe a ma? ?eno ? a se razume na avte ? a bere forum ? a je tolerantna ? druga?e pa sem hotel vpra?at, a je tale va?a MX-5 coupe-cabrio, ali je navadn cabrio, pa ma? hard top zraven, ker nisem pri?el dovolj blizu, da bi videl, ?e je streha lomljena je blo precej mokro Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.