YavarYe X6V6 Napisano 14. september, 2008 Prijavi Napisano 14. september, 2008 Kot je ?e iz naslova razvidno, se mi je v?eraj na obvoznici en model s polotom nalimal v rit, kaj pa lahko ?lovek pri?akuje od 7 let starih gum, da bodo kaj prijele na mokri cesti. Saker je normalno vozen samo mal bogi je za pogledat v rit. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
adormi11 Napisano 14. september, 2008 Prijavi Napisano 14. september, 2008 Moje so?alje. Res ne vem kaj si ljudje razlagajo pod VARNOSTNA RAZDALJA in tisti zakon o starosti gum bi tud lahko za?el veljati. Citiraj
Activa Napisano 14. september, 2008 Prijavi Napisano 14. september, 2008 Sucker ?e ni naredil zadnjega kroga. Bi pa lastnik Punta za narejeno ?kodo lahko kupil novih gum vsaj za 30 let vo?nje. ?paral je pri gumah, ki bi jih moral menjati ?e pred tremi leti. Neko? sem tak?ne stare gume (Michelin MXT z 4-5 mm profila) imel na prej?njem avtu. Prva lastnica je naredila v 6 letih 90000 km. ?e si se hotel peljati skozi ovinek malce hitreje je bilo potrebno ?agati, bog ne daj da sem v kri?i??u na polno speljal. Pa sem se enkrat komaj ustavil v kri?i??u, drugi? sem letel iz ceste, tretji? pa mi je pri prehitevanju traktorja nekdo speljal iz stranske ceste - ?lo je za centimetre. Ko sem pri?el do prvega kri?i??a sem se obrnil in ?el kupit nove gume. Od takrat, ko gume nimajo ve? oprijema, jih zamenjam z novim. Ceneje je komplet gum kot razbit odbija?. lp Citiraj
Symon Napisano 14. september, 2008 Prijavi Napisano 14. september, 2008 en model s polotom Bi pa lastnik Punta za narejeno ?kodo lahko kupil novih gum vsaj za 30 let vo?nje. Bedno tole. Na Mazdi sem tudi jaz dobil tak?ne gume, da sem na morju namesto zavil noter nekam ?el naravnost ter potem iz druge strani (v strm klanec gor) pri?el nazaj, da sem lahko zavil noter. Zdaj ti sledi pa jebanje z zavarovalnico pa rihtanje... Upam, da bo zadeva ?im hitreje porihtana. Citiraj
poky Napisano 14. september, 2008 Prijavi Napisano 14. september, 2008 Upam,da se ti izide po ?eljah,ki si jih v?eraj omeno. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 14. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 14. september, 2008 Bedno tole. Na Mazdi sem tudi jaz dobil tak?ne gume, da sem na morju namesto zavil noter nekam ?el naravnost ter potem iz druge strani (v strm klanec gor) pri?el nazaj, da sem lahko zavil noter. Zdaj ti sledi pa jebanje z zavarovalnico pa rihtanje... Upam, da bo zadeva ?im hitreje porihtana. Porihtano mogo?e ?e jutri, tako da jo zamenja nekaj ?rnega. Sam jeba ker nebo ve? V6, bo pa absolutno bencin. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 14. september, 2008 Prijavi Napisano 14. september, 2008 Tole pa ni blo glih nalahko... sicer manj kot pri meni samo vseeno Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 14. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 14. september, 2008 Tole pa ni blo glih nalahko... sicer manj kot pri meni samo vseeno Leva vrata se precej te?ko odpirajo in zapirajo, tako da je levo stran kar lepo stisnilo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 14. september, 2008 Prijavi Napisano 14. september, 2008 Porihtano mogo?e ?e jutri, tako da jo zamenja nekaj ?rnega. Sam jeba ker nebo ve? V6, bo pa absolutno bencin. Ne bo? swap naredo? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Tich Napisano 14. september, 2008 Prijavi Napisano 14. september, 2008 Ujej...ne ?e ti! fuuuck prokleti debili na cestah... Ja avto na prvi pogled ne tak fejst, ko pa za?ne? se?tevat je pa kar dosti delov za zamenjat verjetn. Pa ?e vlka vrjetnost je, da je avto stisnjen, kot si rekel. Tak da isti bo te?ko, kot je bil moje so?alje... Citiraj
theBill Napisano 14. september, 2008 Prijavi Napisano 14. september, 2008 So?alje tudi z moje strani. Ja, rezervni deli za Xedosa so dragi. Vpra?anje, ali se ti ga spla?a popravljati - sploh, ?e ima? levo stran stisnjeno. Ravno zaradi takih, kot je tale v polotu, sam obvezno bremzam prej in hkrati malo v ogledalih preverim, ?e ni za mano kak podoben kaliber. Samo ?al v?asih to ne gre, ko mora? nujno in na hitro zmanj?ati hitrost. Sem tudi ?e sam imel Renault 5 za sabo, ki se je cvile? komaj ustavil nekje pol metra za mano Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
qwerty Napisano 14. september, 2008 Prijavi Napisano 14. september, 2008 so?alje a smem vpra?at kak ?rni avto Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 15. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 15. september, 2008 so?alje a smem vpra?at kak ?rni avto Mazda itaq. Mene tut zanima Popoldne bo bolj jasno, zaenkrat ?e ni ni? sigurnega, je treba it pogledat, videt in probat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOBI Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 bemti,kaj bojo zaj vsem mazde razbili al kaj Citiraj MAZDA POWER
BOJČ Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 Fak, so?alje Bo?tjan . Ampak saj ti bo? porihtal in kolikor te jaz poznam ne bo slab?e... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 fak zarota prot mazdam va?n, da je s tabo vse OK Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Sishi Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 So?alje ...pa kaj je zdaj to, me je kar strah it na cesto ... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
eye Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 a-jej YavarYe X6V6 sam da je vse ok Citiraj
Ninja Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 Me je kar stisnlo, ko sem vidla zme?kanga Suckerja Upam, da bo unmu kekcu ?e dolgo odmevala v glavi tvoja tablca! OFF: premal ?alostnih in jokajo?ih smajlijev mamo... Citiraj
David Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 Distruction derby.... ampak smo mu takoj flaj?tr?ke (beri Hanzaplast) na rit dali.... Citiraj Feel free....
YavarYe X6V6 Napisano 15. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 15. september, 2008 Distruction derby.... ampak smo mu takoj flaj?tr?ke (beri Hanzaplast) na rit dali.... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 a bo ?rno to kaj jaz mislim, al ne ? nas bo ve? ? Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 15. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 15. september, 2008 a bo ?rno to kaj jaz mislim, al ne ? nas bo ve? ? Pustimo se presenetiti. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 Pa dobr, a bo kdo ?e kej povedu al kaj...??? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.