Prijavi
-
Zadnja sporočila
-
Vreme se je poštimalo in zdajle počasi na izlet s prijatelco ter seveda z odprto streho Netopir-ja. Naredite si tudi vi lep praznični dan!
-
@Boss: Ni čisto tako. EU pravila so jasna - proizvajalec mora zagotavljati rezervne dele za vozila (in druge izdelke) še vrsto let po koncu proizvodnje. In to velja za firmo v Spodnjem Kašlju kot firmo v Shenzenu. Kot sem ti dal že primer MG4 vs MX-30 - na koncu bo vse odvisno od priljubljenosti posameznega modela vozila. Bolj priljubljeno/prodajano kot bo, manj bo težav z originalnimi in aftermarket rezervnimi deli. Tudi deli za tvojo novo električno Kono se bodo lažje dobili kot za MX-30 ...
-
Imel sem Se varianto. Res je, takrat je bila to top zadeva- za tisti denar seveda, imel je izredno muzikalen, "mehek" zvok. Upam, da bo ta nov vsaj približno tako dober.
-
Čestitam😃👍 63ka je bila zelo popularna...a si imel kot pišeš SE,ali Ken Ishiwata edicijo? Ker SE je bil dejansko boljši od navadne verzije...Ken Ishiwata pa je hila bolj za "cvenk nabirati"...v primerkavi z SE verzijo je imela le dva ali stiri ...se ne spomnim točno🤔..."boljše" (domnevno boljše) kondenzatorje v izhodmi stopnji analognega izhoda...o ceni pa mislim,da ne rabim omenjati,da je bila pribita do konca... Jaz sem takrat ...mislim,da leta 92...kupil svoj prvi CD-player Sony CDP-791 v USA je bil identičen kot model CDP-111ES (vstopni že ES klase). In še danes dela...le gumico predalčka sem moral zamenjati...in imam na rezervi celo en nov laser-modul😃...ziher je ziher😄 Sem pa trenutno tudi v planih ene investcije...da vidim,kako bo z financami itd...ne vem,če mi rata "zriniti skozi",k ne bo poceni😟...a več o tem,ko bo zadeva zrela...mogoče čez kake 2-3 mesce🙄 Če rata,bo seveda sledil prispevek😉 @Alex...če se ti bo dalo,ko bo dovolj zrelo,napišibkaj,kako igra,kaj se ti dopade,laj ne itd... Meni nor. to,kar danes dobiš gre na živce,če melje in melje🤨,preden začne predvajati...takrat v zlatih 90' ih....sekunda,dve in je že igralo😃
-
-
Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)