Marko_mx-3 Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 bomo na pikniku zvedeli Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 15. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 15. september, 2008 bomo na pikniku zvedeli Na piknik itaq pridem z M6 dizl karavan, ?e mi bo ratal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 Ne vem kdaj bo folk nehu na gumah ?parat. :ne vem: Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 15. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 15. september, 2008 Ne vem kdaj bo folk nehu na gumah ?parat. :ne vem: Nikol ker to ni kaznivo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 Nikol ker to ni kaznivo. ?e so preve? obrabljene je. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Grega_ Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 Prvo bi moral vse nalite gume prepovedati prodajat. ?e vsak kekec jo skor lahko ulije, mislm vse kar je va?no na gumah so milimetiri pa da so na eni osi enakega proizvajalca, bumbarji, tuki ti tudi ESP ne bo pomagal kateri bo zakonsko obvezen po 01.01.2008 pri vsakem novem avtomobilu. Moral bi dore?t tehni?ne lastnosti gum in kako se obna?a v mokrem,suhem in snegu ter postaviti standarne, kar bi bilo pod standardom se nebi smelo prodajat. Men bo policaj te?iu ker (bom meu xenon kit) z gumami vi?jega cenovnega razreda in bi ostau brez tablic, en kekec v stari ki?ti z brljivkami namesto konkretne svetilnosti ?arnic in nalitimi gumami bo pa za "zgled" varnosti na cesti. Katastrofa je tole vse skupi. Citiraj
Boss Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 Bravo Grega... to?no si opisal bedo na?e zakonodaje. ?alostno vse skup - 500? kazni ?e dimenzija gum ne ustreza za par procentov po drugi strani se pa ljudje vozijo z uni?enimi amortizerji, zbledelimi svetili in z razpokanimi gumami narejenimi ?e v prej?njem tiso?letju. Citiraj
Don Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 fak zarota prot mazdam va?n, da je s tabo vse OK Pa sam hude se razbijajo po tem forumu ... So?alje Ajvar ....... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Tich Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 Xenon kit lahko ful slepi...tak da o tem nebi. Tut sam imam tisti bogih 150? za kvaliteten HID kit, pa ga ne bom nikoli montiral. ?e dodamo ?e zbledela stekla, ki mo?no razpr?ijo to svetlobo...ne bi o tem, ker mam pun q...ac teh tipov s HIDom. Sploh ?e ma nalo?en avto pa mu vse sveti po svoje... Kar se ti?e gum pa je tut tak. Tudi ?e bi bili standardi, bi ?e vedno obstajale nadstandardne gume, bolj?ega cenovnega razreda, kar pomeni da ne more? izena?it tega. Tak da pride vseeno do bistvenih razlik. Ne bi kaj dosti s tem dosegel. Yavarje, ti pa ?e bo? jo v dele dal, se pa javi za kako stvarco (kolektor, carpc al pa kei druga)... Citiraj
Don Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 Xenon kit lahko ful slepi...tak da o tem nebi. Tut sam imam tisti bogih 150? za kvaliteten HID kit, pa ga ne bom nikoli montiral. ?e dodamo ?e zbledela stekla, ki mo?no razpr?ijo to svetlobo...ne bi o tem, ker mam pun q...ac teh tipov s HIDom. Sploh ?e ma nalo?en avto pa mu vse sveti po svoje... Kar se ti?e gum pa je tut tak. Tudi ?e bi bili standardi, bi ?e vedno obstajale nadstandardne gume, bolj?ega cenovnega razreda, kar pomeni da ne more? izena?it tega. Tak da pride vseeno do bistvenih razlik. Ne bi kaj dosti s tem dosegel. Yavarje, ti pa ?e bo? jo v dele dal, se pa javi za kako stvarco (kolektor, carpc al pa kei druga)... Podpis Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
YavarYe X6V6 Napisano 15. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 15. september, 2008 Tukaj te bom malo popravil, zbledela stekla imajo samo tisti ?arometi ki imajo ta stekla plati?na, jaz sem imel steklo in ni blo panike, samo obrisal sem jih ve?krat. Kaj bo z avtom ?e ne vem, vem pa da bo do konc tedna doma ?rna hirolete?a velikokubi?na prasi.. p.s. Pa mazda itaq. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Don Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 Tukaj te bom malo popravil, zbledela stekla imajo samo tisti ?arometi ki imajo ta stekla plati?na, jaz sem imel steklo in ni blo panike, samo obrisal sem jih ve?krat.Kaj bo z avtom ?e ne vem, vem pa da bo do konc tedna doma ?rna hirolete?a velikokubi?na prasi.. p.s. Pa mazda itaq. Sej vemo Ajvar Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
Catya Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 uh madona..sm ?ele zj vidla... no...itak je tale cel september ?e mal ?udn, same ?udne stvari se dogajajo folku zdravstveno in tehni?no-tud moja kolegica se je dans zaletela, po nesre?....skratka mislm, da je blo to vse z namenom (Javvvar sej pomoje se ?e spomne? najine debate da je kova?eva kobila zmeraj bosa? ) tko da...bo? pa zej novo mrcino mel doma, sj tastara ti je vdano slu?ila vse je za neki dobr,va?n da si ti cel! Citiraj The sun always shines...all it takes is 4 you to look through the clouds....
Tich Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 Ka si te nabavu? 6ko 2.3 GT? al kk? Sej ti pravim, ?e bodo cene prave, se zna najdit tisti denar Sicer ti pa osebno priporo?am zadevo v enem kosu prodat. Mogo?e bi bil celo za to varjanto zainteresiran... Citiraj
madmax Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 Zgleda da ?e se kli?e? Bo?tjan in vozi? Mazdo se ti ?rno pi?e Ma glavno da si o.k., jebesh pleh! Citiraj
uroš76 Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 Kot je ?e iz naslova razvidno, se mi je v?eraj na obvoznici en model s polotom nalimal v rit, kaj pa lahko ?lovek pri?akuje od 7 let starih gum, da bodo kaj prijele na mokri cesti. Saker je normalno vozen samo mal bogi je za pogledat v rit. No vidi? tako si vsaj na hitro pri?el do novega stroja,ki te ?e ?aka res je huda sam mal preve? ma konjev. bo? povedal porabo. Na piknik itaq pridem z M6 dizl karavan, ?e mi bo ratal. ne bo ?lo razn ?e bo? mojo fural Citiraj
Tich Napisano 15. september, 2008 Prijavi Napisano 15. september, 2008 ZA KERI AVFTO SE GRE??? Citiraj
BOJČ Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Pa kwa ste zoprni!!!!! A bi mi ?e kdo kaj povedal, al bom mogu vse prebutat?! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 16. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. september, 2008 Ok gre se za M6 2.3 GT. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Ok gre se za M6 2.3 GT. uuuu nasty Citiraj
BOJČ Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 Ok gre se za M6 2.3 GT. Opa, ?estitam Bo?tjan Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Marko_mx-3 Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 ?aki mal a nebi moral tole deliti z 2 Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 16. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 16. september, 2008 ?aki mal a nebi moral tole deliti z 2 Tsta je bla za na odpad, zjebana da je blo kar hudo, pa ?e za ceno se ni hotel pogovarjat, povrh tega pa ima M6 ve? opreme pa ?e ceno sem tolk zbil da je cnej kot M3. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 BMW M3 si mislu vzet? Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 16. september, 2008 Prijavi Napisano 16. september, 2008 sej si tole mislil http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2217139 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.