Skoči na vsebino

Je Sucker naredil zadnji krog ?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
Ja sam bol? da ne govorim kak?na katastrofa je to. :(

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

• Odgovori 95
  • Ustvarjeno
  • Zadnji odgovor

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Najbolj aktivni uporabniki v tej temi

Naložene slike

Napisano

Edina stvar ki mi res ne sede, sam bom ?e, huje je ker ni V6. <_<

Napisano

Ja sam bol? da ne govorim kak?na katastrofa je to. :(

Tale se prodaja ?e ohoho ?asa. Me zanima kje je tista ?rna iz Kranja, samo je tudi preve? lepa zgledala za svojih 80t km v ?tirih letih, niti ene praskice kamen?ka na havbi in odbija?u tako da....

A je mogo?e tale?? http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2199289#

Se je pa ?e ena lepa gt na cosmosu prodajala samo mislm da ni bila ?rna :)

Napisano

Tale se prodaja ?e ohoho ?asa. Me zanima kje je tista ?rna iz Kranja, samo je tudi preve? lepa zgledala za svojih 80t km v ?tirih letih, niti ene praskice kamen?ka na havbi in odbija?u tako da....

Ta je prava sam so mi jo ?e prodal, poznam prvega in drugega lastnika. Avto je pa za svoje kilometre bolj?i kot nov.

Je pa ta prava. :bravo:

Napisano

Bo?tjan, ?al mi je za Xedos-ko :( , me pa veseli, da gleda? s kolikor-toliko optimizma naprej (lepa ?estka).

Vse naj ob nakupu oz. re?itvi vseh te?av ;) .

58461.png
Napisano

Opa,YavarGT. :D Dobra izbira. :bravo:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

@poky: YavarYe M6GT :)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

YavarYe X6V6 moje so?alje in pa ?estitke za nov Avto. Vidim tudi da nisi dolgo "pe?" hodil. Si hitro vse po?timal na koncu bo? moral ?vabotom ?e biti zahvalen :D

Pust'te me, da mi je doollgčaaaassss!!!

Napisano

Danes zjutraj je Sucker spet zavladal na na?i dolini, sicer verjetno zadnji? ampak vseeno,?eprav ranjen ?e vedno gre kot 100 hudi?ev :bravo: in kar ne morem se poslovit od njega. :(

Napisano

Danes zjutraj je Sucker spet zavladal na na?i dolini, sicer verjetno zadnji? ampak vseeno,?eprav ranjen ?e vedno gre kot 100 hudi?ev :bravo: in kar ne morem se poslovit od njega. :(

sramezljiv
:)
Napisano

?e z zavrovalnice in guess what ? <_<

Napisano

?e z zavrovalnice in guess what ? <_<

TOTAAAALKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA....... :jupiii:

Feel free....

Napisano

Probably. :(

Napisano

Edina stvar ki mi res ne sede, sam bom ?e, huje je ker ni V6. <_<

Kokr kol obrne? V6 filinga n? ne odtehta B) ...

Sex, V6 and Rock 'N' Roll

Napisano

Zgleda zelo lepa GT-ja, samo cena...

http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=2259768#

Tole, po moje sploh ni GT-jka... nima usnjenih zicov niti nima tistga daljin?ka na sredinski konzoli. ?e ima ta motor kot je navedeno in xenonke pa ni GT-jka je edino mo?no, da je tole uvoz al pa so se zmotili pri motorju in je to 120KM evolution oprema.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
    • Hvala bogu ne gledam na TV, tole bi blo zalost za gledat
    • Še danes jo imenujemo stoenoletna vojna.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.