KAALman Napisano 17. september, 2008 Prijavi Napisano 17. september, 2008 Tole, po moje sploh ni GT-jka... nima usnjenih zicov niti nima tistga daljin?ka na sredinski konzoli. ?e ima ta motor kot je navedeno in xenonke pa ni GT-jka je edino mo?no, da je tole uvoz al pa so se zmotili pri motorju in je to 120KM evolution oprema. jas tudi nmimam lederzicev, pa mam GT opremo Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 18. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 18. september, 2008 jas tudi nmimam lederzicev, pa mam GT opremo Moja GT tud nima leder zicev ima pa ogrevane. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 Moja GT tud nima leder zicev ima pa ogrevane. Pol ?e ma? doma? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 18. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 18. september, 2008 Ne. ?e. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 No,ampak si jo pa ?e "rezerviral" ne? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
YavarYe X6V6 Napisano 18. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 18. september, 2008 Ne samo to, sem jo ?e registriral. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 Ne samo to, sem jo ?e registriral. Suuuper, kje so slike da vidimo ta stroj veliko hitrih kilometrov Citiraj
poky Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 Ja kaj ?e pol ?aka? s slikami? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 Halooooo, fotkeeeeeee Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 Ni primerno vreme za slike delat. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 Ni primerno vreme za slike delat. ravno sedaj je najbolj primerno Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 18. september, 2008 ravno sedaj je najbolj primerno Mare ?e ve kdaj je ?as za slikanje. Po?as se bo modelanau?u o pogojih in fintah, tako kot smo se vsi ostali. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 N? komplicirat, sej gre za pote?itev na?e firb?nosti, ne pa za tekmovanje... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
YavarYe X6V6 Napisano 18. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 18. september, 2008 U glavnem je pred hi?o in ... :mi pijemoo: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Alex Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 Bravo,?estitam za novo pridobitev. Citiraj
poky Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 U glavnem je pred hi?o in ... :mi pijemoo: Torej,kaj ?aka?....slike!! Aja,pa kdaj pijemo? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
uroš76 Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 U glavnem je pred hi?o in ... :mi pijemoo: pazi na ?arnice slike majo pa na avtonetu Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 18. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 18. september, 2008 pazi na ?arnice slike majo pa na avtonetu Ni jih od v?eraj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdacon3 Napisano 19. september, 2008 Prijavi Napisano 19. september, 2008 Ni jih od v?eraj. Le kaj se jim je pripetilo ? Citiraj
sdspecy Napisano 22. september, 2008 Prijavi Napisano 22. september, 2008 U glavnem je pred hi?o in ... :mi pijemoo: ?estitke Bo?tjan, ob tolk hitri novi pridobitvi ...?eprav Sucker je bil pa legenda, kolkr sm ga uspel "spoznat" ... bo pogre?an lp,D Citiraj Lp, D
iceman22 Napisano 22. september, 2008 Prijavi Napisano 22. september, 2008 ?estitam za nov voz.upajmo da ti bo dobr sluzla....veliko varnih km. Citiraj www.trziskisladoled.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.