poky Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 pobral me bo No,nekaj,da te razvedri. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 pobral me bo Ustaj radni narode Crne Gore Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 ustat,...nejhuj?e besede kar jih je za sli?at u?er sm nardila dve mase za pi?kote, jih vrgla v hladilnik,..nardila testo za ?e ene,..pa jih nekak ni blo za nardit z vre?ko in sm pametno zlila notr ?e sladko smetano, kar pomen, da se jih je ful lepo nabrizgal,..v pe?ici so se pa nekak em,..razlezl no ampak so useen ful dobri,..teh je blo za 3 peka?e,.. pol sm nardila 2 peka?a ?okoladnih pal?k,.. pol 3 peka?e i?lerjev (da ne omenjam kok sm jih preklela oz testo zanje) Vmes sm nardila testo za dukate,..teh sploh ne vem kok jih je blo,..ene 6,7 peka?ev,. Vmes sm zlimala po dva skp z marmelado une "kup?ke", nardila testo za lunce, preliv za lunce, in zlimala skp dukate,.. in pol ?e nardila lunce,..pol je bla pa ura pol enajstih,..kar pomen da je bla pe?ica non stop v akciji od pol petih popoldne do pol enajstih zve?er Dons morm pa nardit ?e biskvit za torto, kremo za i?lerje, dokon?at dukate in pal?ke (obliv iz ?okolade) in nardit do konca te smotane i?larje,.. Izrezat raco - torto in jo nafilat, in spakirat tono pi?kotov v ?katle,..aja pa ?e fifiko pelat cept umes. Jutr pa erm,..okrasit torto - raco, it v shopping, oddat raco in past v komo do zjutri ker me ?aka nejbl peklenska sobota v slu?bi ever,..smo samo 4 in ?e to mam same take k ne nardijo n?,..in ko pridem domov padem v komo do pondelka in trgam glave usakmu k si me bo drznu zmot,..tko,..0,1% se pa po?utm bol? zdj k sm se zlajala Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 Matr, ti nisi normalna... Tolk tega??? Tega pa ?e Labi v 1 tednu ne poje Bemu se mi je v?eraj zdel, da je v LJ neki narobe z elektriko, k je v Medolandiji skoz neki utripal... Zdej mi je pa jasno. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 No ubistvu sta laufale dve pe?ice, ker mami je pa nardila 2 vrste roglji?kov cca 3kg Se opravi?ujem za morebitne elektro izpade Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 No ubistvu sta laufale dve pe?ice, ker mami je pa nardila 2 vrste roglji?kov cca 3kg Se opravi?ujem za morebitne elektro izpade Opravi?ilo sprejmem samo v primeru, da mi dostavi? za probat kak?no malenkost od teh dobrot Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Ninja Napisano 18. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 18. september, 2008 Ally, pa mate vi kk?ne sponzorje za to? Recimo... Elektro Ljubljana? Jamram, ker me bolita obe rami, nart, pa tam nekje nad gle?njem. Me pa zanima, kaj vse boli ?e mojga sparinga Citiraj
Allyssa Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 Ally, pa mate vi kk?ne sponzorje za to? Recimo... Elektro Ljubljana? ma je elektro v?tet v ceno pi?kotov Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 Ally, pa mate vi kk?ne sponzorje za to? Recimo... Elektro Ljubljana? Jamram, ker me bolita obe rami, nart, pa tam nekje nad gle?njem. Me pa zanima, kaj vse boli ?e mojga sparinga Sej ne sme? tja udart, halooooo. Kolk to?k si pa zgubila na to temo??? :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 in ko pridem domov padem v komo do pondelka in trgam glave usakmu k si me bo drznu zmot, Amm,mislim,da tisti,ki te bo motla ne bo? glave vtrgala. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 Psi izuzeti,..a bo uredu? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 Psi izuzeti,..a bo uredu? Poky, priden ku?a. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 Ja,se malo me skrbi,ker je napisala psi,ne psice. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 ok,..ti napi?em poimensko? Tia, Lina, Luna izuzete,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 Ja ja,se ?tekam. Se ostali psi bojo pa pridni,pa te ne bojo motli. Sosedove mislim. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Alex Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 Danes zjutraj se je tudi meni "zgodilo" zabijanje kazalcev od ?tevca do fula.In kaj je sledilo? Nov 100 A akomulator.Cena? ?e ne bo kotela 6-ka kdaj v?gati bo najverjetneje tako mo?en akomulator izstrelil motor skozi havbo. Bolj?e da je zdej crknu kot pa pozimi kje v snegu(tukaj pri nas )... Citiraj
Boss Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 ?e ti je kaj v tola?bo se je mojmu fotru zgodilo isto. Drugi akomulator v treh letih ... je pa kar razumljivo, ker dela premal kilometrov Citiraj
Boss Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 Mater, ko za?ne Bajuk govort, ma?ek ?ist ?iv?n rata in se za?ne dret... ?e dobr, da ma TV mute gumb - pol nehata oba Bajuk in ma?ek... Citiraj
KAALman Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 Mater, ko za?ne Bajuk govort, ma?ek ?ist ?iv?n rata in se za?ne dret... ?e dobr, da ma TV mute gumb - pol nehata oba Bajuk in ma?ek... je pa fajn s polne riti srat v svojo skledo in razlagat, kako je dr?ava pogoltna, itd... bomo videli, kaj bodo, ?e bodo dobili prilo?nost, naredili ti gobci v resnici, ?e bodo imeli oblast in prilo?nost... tvoj ma?ek ma ?isto prav ! Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 18. september, 2008 Prijavi Napisano 18. september, 2008 izjava dneva by Pe?e: "?e dobro da Jan?a nima diareje" Citiraj
ReDevil Napisano 23. september, 2008 Prijavi Napisano 23. september, 2008 Bil sm od Dubrovnika ?e naprej, na Elaphitih, pa ogromn ene vo?nje in 3 dni vremena katastrofalnega, pa sm zdej ?e nazaj doma! :ne vem: Aja vmes sem bil ?e v Makarski v neposredni bli?ini (baje) najve?jega po?ara v zgodovini samostojne CRO! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
BOJČ Napisano 23. september, 2008 Prijavi Napisano 23. september, 2008 Bil sm od Dubrovnika ?e naprej, na Elaphitih, pa ogromn ene vo?nje in 3 dni vremena katastrofalnega, pa sm zdej ?e nazaj doma! :ne vem: Aja vmes sem bil ?e v Makarski v neposredni bli?ini (baje) najve?jega po?ara v zgodovini samostojne CRO! In kak?na je sedaj tam situacija? Je veliko pogorelo ali so zadevo prenapihnili? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Boss Napisano 23. september, 2008 Prijavi Napisano 23. september, 2008 Aja vmes sem bil ?e v Makarski v neposredni bli?ini (baje) najve?jega po?ara v zgodovini samostojne CRO! S tem se jaz ne bi preve? hvalil, ker ?e vedno i??ejo po?igalca :ne vem: Citiraj
ReDevil Napisano 23. september, 2008 Prijavi Napisano 23. september, 2008 Ja doma?inka je rekla, da se je vnelo od elektroenergetskih kablov, pol pa ne vem! Pogoren je blo pa konkretno, pa dim ?ez celo mesto. No kokr sm jaz vidu, je blo v kraju Ba?ka voda ?e precej ve? pogorenga kot Makarski! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
zemir Napisano 25. september, 2008 Prijavi Napisano 25. september, 2008 Spet mam razbit avto Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.