Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

pobral me bo Objavljena slika

No,nekaj,da te razvedri. ;)

Objavljena slika

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

pobral me bo Objavljena slika

Ustaj radni narode Crne Gore :hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

:blink: ustat,...nejhuj?e besede kar jih je za sli?at

u?er sm nardila dve mase za pi?kote, jih vrgla v hladilnik,..nardila testo za ?e ene,..pa jih nekak ni blo za nardit z vre?ko in sm pametno zlila notr ?e sladko smetano, kar pomen, da se jih je ful lepo nabrizgal,..v pe?ici so se pa nekak em,..razlezl :( no ampak so useen ful dobri,..teh je blo za 3 peka?e,..

pol sm nardila 2 peka?a ?okoladnih pal?k,..

pol 3 peka?e i?lerjev (da ne omenjam kok sm jih preklela oz testo zanje)

Vmes sm nardila testo za dukate,..teh sploh ne vem kok jih je blo,..ene 6,7 peka?ev,.

Vmes sm zlimala po dva skp z marmelado une "kup?ke", nardila testo za lunce, preliv za lunce, in zlimala skp dukate,..

in pol ?e nardila lunce,..pol je bla pa ura pol enajstih,..kar pomen da je bla pe?ica non stop v akciji od pol petih popoldne do pol enajstih zve?er ?zmeden?

Dons morm pa nardit ?e biskvit za torto, kremo za i?lerje, dokon?at dukate in pal?ke (obliv iz ?okolade) in nardit do konca te smotane i?larje,..

Izrezat raco - torto in jo nafilat, in spakirat tono pi?kotov v ?katle,..aja pa ?e fifiko pelat cept umes.

Jutr pa erm,..okrasit torto - raco, it v shopping, oddat raco in past v komo do zjutri ker me ?aka nejbl peklenska sobota v slu?bi ever,..smo samo 4 in ?e to mam same take k ne nardijo n?,..in ko pridem domov padem v komo do pondelka in trgam glave usakmu k si me bo drznu zmot,..tko,..0,1% se pa po?utm bol? zdj k sm se zlajala :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Matr, ti nisi normalna... ?zmeden? Tolk tega??? Tega pa ?e Labi v 1 tednu ne poje :blink:

Bemu se mi je v?eraj zdel, da je v LJ neki narobe z elektriko, k je v Medolandiji skoz neki utripal... Zdej mi je pa jasno. :hohoho:

Napisano

No ubistvu sta laufale dve pe?ice, ker mami je pa nardila 2 vrste roglji?kov cca 3kg :D

Se opravi?ujem za morebitne elektro izpade :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

No ubistvu sta laufale dve pe?ice, ker mami je pa nardila 2 vrste roglji?kov cca 3kg :D

Se opravi?ujem za morebitne elektro izpade :P

Opravi?ilo sprejmem samo v primeru, da mi dostavi? za probat kak?no malenkost od teh dobrot <_<:D

Napisano

Ally, pa mate vi kk?ne sponzorje za to? Recimo... Elektro Ljubljana? :D

Jamram, ker me bolita obe rami, nart, pa tam nekje nad gle?njem. Me pa zanima, kaj vse boli ?e mojga sparinga :hohoho:

Napisano

ma je elektro v?tet v ceno pi?kotov :D

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Jamram, ker me bolita obe rami, nart, pa tam nekje nad gle?njem. Me pa zanima, kaj vse boli ?e mojga sparinga :hohoho:

Sej ne sme? tja udart, halooooo. Kolk to?k si pa zgubila na to temo??? :ne vem: :D

Napisano

in ko pridem domov padem v komo do pondelka in trgam glave usakmu k si me bo drznu zmot,

Amm,mislim,da tisti,ki te bo motla ne bo? glave vtrgala. ;)

Ti?a vun!!

Napisano

Psi izuzeti,..a bo uredu?

Poky, priden ku?a.

:D

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano
:( Ja,se malo me skrbi,ker je napisala psi,ne psice. :lol:

Ti?a vun!!

Napisano

Ja ja,se ?tekam. :D Se ostali psi bojo pa pridni,pa te ne bojo motli. :P Sosedove mislim. :D

Ti?a vun!!

Napisano

Danes zjutraj se je tudi meni "zgodilo" zabijanje kazalcev od ?tevca do fula.In kaj je sledilo? :whatever:

Nov 100 A akomulator.Cena? :( ?e ne bo kotela 6-ka kdaj v?gati bo najverjetneje tako mo?en akomulator izstrelil motor skozi havbo. :D

Bolj?e da je zdej crknu kot pa pozimi kje v snegu(tukaj pri nas :P )...

Napisano

?e ti je kaj v tola?bo se je mojmu fotru zgodilo isto. Drugi akomulator v treh letih :( ... je pa kar razumljivo, ker dela premal kilometrov :o

33112_1.png

Napisano

Mater, ko za?ne Bajuk govort, ma?ek ?ist ?iv?n rata in se za?ne dret... ?e dobr, da ma TV mute gumb - pol nehata oba Bajuk in ma?ek... :hohoho:

33112_1.png

Napisano

Mater, ko za?ne Bajuk govort, ma?ek ?ist ?iv?n rata in se za?ne dret... ?e dobr, da ma TV mute gumb - pol nehata oba Bajuk in ma?ek... :hohoho:

je pa fajn s polne riti srat v svojo skledo in razlagat, kako je dr?ava pogoltna, itd... bomo videli, kaj bodo, ?e bodo dobili prilo?nost, naredili ti gobci v resnici, ?e bodo imeli oblast in prilo?nost...

tvoj ma?ek ma ?isto prav ! ;)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Bil sm od Dubrovnika ?e naprej, na Elaphitih, pa ogromn ene vo?nje in 3 dni vremena katastrofalnega, pa sm zdej ?e nazaj doma! <_< :ne vem:

Aja vmes sem bil ?e v Makarski v neposredni bli?ini (baje) najve?jega po?ara v zgodovini samostojne CRO! :rolleyes::angry:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Bil sm od Dubrovnika ?e naprej, na Elaphitih, pa ogromn ene vo?nje in 3 dni vremena katastrofalnega, pa sm zdej ?e nazaj doma! <_< :ne vem:

Aja vmes sem bil ?e v Makarski v neposredni bli?ini (baje) najve?jega po?ara v zgodovini samostojne CRO! :rolleyes::angry:

In kak?na je sedaj tam situacija? Je veliko pogorelo ali so zadevo prenapihnili?

Napisano

S tem se jaz ne bi preve? hvalil, ker ?e vedno i??ejo po?igalca :ne vem:

33112_1.png

Napisano

Ja doma?inka je rekla, da se je vnelo od elektroenergetskih kablov, pol pa ne vem! <_<

Pogoren je blo pa konkretno, pa dim ?ez celo mesto. No kokr sm jaz vidu, je blo v kraju Ba?ka voda ?e precej ve? pogorenga kot Makarski! :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Tega kukija sploh nisem želel načeti, ker če damo še to zraven ... ma ni da ni. Samo denarju je treba sledit ni druge pa se vidi vsa pritlehnost tako imenovanih "dobrih fantov".
    • So 225/40/18, cena je bila cca 125 po gumi.... 👍
    • Tudi tu so kot lastniki glavni akterji židje, tudi zato mora trajat. Brez pogajanj!   Orožarska industrija si mane roke: tečaj delnic Rheinmetalla se je letos podvojil WWW.RTVSLO.SI Evropske borze po Trumpovi zmagi izgubljajo. Indeks STOXX 600 je v torek pristal najnižje v zadnjih treh mesecih. Dodatno je razpoloženje...  
    • Pa ro je dejstvo, ampak a veš da najbolj brezbrižni so navadno tudi najbolj arogantni. takih je največ med premožnimi. Ta bo kljub dodatnim 20 centom zmečkal pločevinko in jo fuknil iz avta, ker se mu jebe za kavcijo. In nismo naredili nič, oziroma kontra efekt, ker si bo arogantnež mislil, da naj to kar kak revež pobere za njim.   Kdo od vas tukaj si upa stavit, da bodo kavcije izboljšale trenutno stanje z reciklažo. Jaz si in istočasno si upam stavit, da naredimo veliko več, če na bolj obljudenih destinacijah kot so recimo igrišča, športni objekti, parki, raznorazne destinacije, kjer se zbira več ljudi postavimo še kakšen namenski koš za reciklažo več. Se pravi ne samo nekega univerzalnega kamor leti vse, ampak takega, da se da ločevat tudi tam.   Tako bo več ustreznih odpadkov priromalo nazaj v reciklažo. Bistveno več kot si mislimo.   Osebno sem si izračunal glede na mojo porabo plastike in pločevink, da bi v primeru 20 centne kavcije me to prišlo 8€ na mesec. Po pravici povedano , mi zajebancija ni vredna tega denarja, tako da bom še vedno delal kot zdaj in odlagal v rumeni kontejner. Lahko pa 1x mesečno za teh 8€ nekdo pride do mene pa mu dam vso embalažo in naj si jo sam vnovči, če želi.
    • Drži, ampak ne s pučem temveč z volitvami. Problem z oblastjo je vedno v tem, da dokler se ljudje ne pojavijo na ulicah, ne reagirajo oziroma se delajo da so gluhi in slepi. Ampak spet - protesti morajo bit smiselni, ne pa v stilu hočemo jurja penzije ampak, da je recimo dovolj nesorazmernih ukrepov in maltretiranja ljudstva. Verjetno so to Štajerci doživeli ob tistih radarjih zato taki protesti.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.