David Napisano 25. september, 2008 Prijavi Napisano 25. september, 2008 Spet mam razbit avto Ouch,.... kaj pa je blo? Citiraj Feel free....
poky Napisano 25. september, 2008 Prijavi Napisano 25. september, 2008 Ja kaj te spet?? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Symon Napisano 25. september, 2008 Prijavi Napisano 25. september, 2008 Spet mam razbit avto Kaj je bilo? Je kaj huj?ega? Citiraj
nisde Napisano 25. september, 2008 Prijavi Napisano 25. september, 2008 Prijateljska nezgoda, ni? huj?ega Aja, jst pa lah pojamram da mam nov telefon ?e na servisu, WOOHOO!!! Jebemti tehniko in software, kupu si bom nokio 3310 in bom najsre?nej?i otrok na svetu. Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 25. september, 2008 Prijavi Napisano 25. september, 2008 Mah te na?e ceste, zgleda bi loh feltne ravnov vsake par dni - sm lih prej gledu pa mi rob feltne spredi orng "zija", tko da ?e mal pa mi vrjetno loh tut ?e guma spu??a iz tega razloga, mamujimjebm! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Symon Napisano 25. september, 2008 Prijavi Napisano 25. september, 2008 To ima tudi dosti veze s kvaliteto felten in hitrostjo vo?nje ?ez grbine, luknje... Citiraj
poky Napisano 25. september, 2008 Prijavi Napisano 25. september, 2008 Samo res ne vem kaj delate eni s feltnami..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
zemir Napisano 27. september, 2008 Prijavi Napisano 27. september, 2008 Ja kolega se mi je v rit zaletu.In njegov odgovor ko sem ga vpra?al kaj je bilo je rekel nisem gledal ko sem vozil v rikverc WTF? N? treba ga spet zamenjat .Druga?e sm pa ta mesec res "baksus"en.Zgubu klju?e ,polover,mobitel in osebno no pa ?e avto mam razbit Citiraj http://s3.ba.bitefight.org/c.php?uid=98655 Klikni ?e si upa?!? http://www.poraba.com/usage_view.php?carid=4214 Poraba
nisde Napisano 27. september, 2008 Prijavi Napisano 27. september, 2008 Spet brez ?ihta, in to pred prazniki, JEEJ Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
nisde Napisano 27. september, 2008 Prijavi Napisano 27. september, 2008 Pa? sezonski deu. Pozim so usi doma, polet se pa prakti?no dela na 4 izmene Sj vrjam men, tud tebe bi vn vrgl Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Symon Napisano 27. september, 2008 Prijavi Napisano 27. september, 2008 Verjamem. Saj pri nas so tut ?tudente vse ven pometal, tale gospodarska kriza je ?e nas zj***la. Sam mogo?e bi bil zate ?as, da najde? en pameten, resen ?iht ne pa neke sezonske. :ne vem: Verjamem. Saj pri nas so tut ?tudente vse ven pometal, tale gospodarska kriza je ?e nas zj***la. Sam ho?em ti povedat, da mogo?e bi bil zate ?as, da najde? en pameten, resen ?iht ne pa neke sezonske in si takole vsake par mesecev "na cesti". :ne vem: Citiraj
nisde Napisano 27. september, 2008 Prijavi Napisano 27. september, 2008 Sj bi si rd najdu dobr ?iht, sam na?alost dans najdt dobro slu?bo je prakti?no nemogo?e, pa ?e sam IV stopnjo izobrazbe mam. Sj so rekl da naj januarja pri?akujem klic, sam pa? 2 mesca nam brez ?ihta. So pa ns use "tanove" vn zmetal, ostali so na dopustu. Dela usega skp 12 ljudi od mislm da 45 redno zaposlenih. Pa? tako politiko zaposlovanja majo, sam enkrat jim bo pa zmankal folka za nategvt, ker to je zdj ?e mislm da 6 leto k uzamejo not recmo 20 ljudi, ?ez par mescov pa use vn zme?ejo. Folk govori okol, pa ?e ?ef sam je poudaru da ve da enkrat bo pa? nemogo?e dobit tok ljudi k jih rabjo, sploh pa da recmo znajo delat. No ja, sj bo bol? praujo Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Ninja Napisano 29. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 29. september, 2008 Jeeest bi ?la naaaazaaaaj na morjeeeeee In zakaj nimamo ?e zmer nobenga smajlija k joka od ?alosti? Citiraj
uklopko Napisano 29. september, 2008 Prijavi Napisano 29. september, 2008 sj si ti en smayli Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Ninja Napisano 29. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 29. september, 2008 sj si ti en smayli Ja sam ne tak, k bi joku Citiraj
BOJČ Napisano 29. september, 2008 Prijavi Napisano 29. september, 2008 Ja sam ne tak, k bi joku Smajli k tepe...? :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Ninja Napisano 29. september, 2008 Avtor Prijavi Napisano 29. september, 2008 Smajli k tepe...? :ne vem: Sej mamo ninđo . Ne spodbujajmo nasilja, otroci. Bodimo prijatelji Citiraj
BOJČ Napisano 29. september, 2008 Prijavi Napisano 29. september, 2008 Sej mamo ninđo . Ne spodbujajmo nasilja, otroci. Bodimo prijatelji Jeaaaaaah, make love, not war!!!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Ninja Napisano 1. oktober, 2008 Avtor Prijavi Napisano 1. oktober, 2008 No?eeeeeeem na fax :jok: Citiraj
ReDevil Napisano 1. oktober, 2008 Prijavi Napisano 1. oktober, 2008 ?ist zmatran, direkt pr?u s poti po celi Yugi, sam ?e u horizontalo padem! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
daSKAn Napisano 3. oktober, 2008 Prijavi Napisano 3. oktober, 2008 Po dolgem ?asu sem se odlo?il da obi??em forum, meni dokaj v?e?ne revije, PCFormat. Na ?alost ugotovim da revije ne izdajajo, ter da so forum zaprli.... kar nekam prazno se po?utim. V kon?ni fazi sem rasel s tem cajtungom in se veliko nau?il tam. Ob priliki pogooglam, ?e so se ex-PCF foruma?i kam drugam prestavli.... Anyway, ?koda v?e?nega cajtuga, bi ga ve? bral/kupoval, samo vem, da zadnje ?ase ne bi pri?el na vrsto in bi se mi samo nabiral prah na njih. Citiraj
Grega_ Napisano 6. oktober, 2008 Prijavi Napisano 6. oktober, 2008 Ko sem kupil 3ko sem v knjigi z naovdili zasledil da naj bi avto imel opozorinlo lu?ko ko zmanjka teko?ine za ?ipo. Pa skor nism verjeu in sm reku da bom probu ?e bo kej posvetil. No in zjutri se vsedem v avto,?ipe svinske od v?eri, pol listov po ?ipi in ho?em oprat in itak da teko?ine ni ve?, lu?ke tud ni, ?ipa pa cela razmazana men se pa me?a k sm alergi?en ?e vse monto ?ez vidm :ne vem: Citiraj
poky Napisano 6. oktober, 2008 Prijavi Napisano 6. oktober, 2008 A res ve? ni PCFormata?? ?koda benti,to pa sn prebral v?asih tega. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 6. oktober, 2008 Prijavi Napisano 6. oktober, 2008 Hehe, Grega tak?no lu?ko je imela moja BGjka, pa je bila skrajno mote?a zadeva, o?itno je z namenom, da te prisili in da kuj nalije?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.