YavarYe X6V6 Napisano 9. oktober, 2008 Prijavi Napisano 9. oktober, 2008 Ma stari klasika "rabim mal cajta zase", bull shit na kubik. Druzga ma po?ak en tedn pa bo? vidu. Mazda?i smo s tabo. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
bbilder Napisano 9. oktober, 2008 Prijavi Napisano 9. oktober, 2008 Hvala vsem za spodbudne besede, jest itak upam da prideva nazaj skupi, ker je to res punca s katero ?em bit ?e dovg cajta. Pa itak vem da je ?e povhn drugih, sam tako dobit je ?e loterija. Ma stari klasika "rabim mal cajta zase", bull shit na kubik. Druzga ma po?ak en tedn pa bo? vidu.Mazda?i smo s tabo. To da ima druzga sm skor 100% mo?no, ker jo preve? dobr poznam. Ima pa kdaj ?udne prebliske notr u glav, in upam da bo hmal minil. ?e pa ne bo sm pa u pizdi. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. oktober, 2008 Prijavi Napisano 9. oktober, 2008 HIma pa kdaj ?udne prebliske notr u glav, in upam da bo hmal minil. ?e pa ne bo sm pa u pizdi. Tastar ?e si pa tm notr pol si pa itaq zmagu.. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
suicidal Napisano 9. oktober, 2008 Prijavi Napisano 9. oktober, 2008 Tastar ?e si pa tm notr pol si pa itaq zmagu.. Seveda, zaradi tega se svet vrti. In ?e je kdo pomislil, ne, ne zaradi denarja. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
BOJČ Napisano 9. oktober, 2008 Prijavi Napisano 9. oktober, 2008 Packi eni... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 9. oktober, 2008 Prijavi Napisano 9. oktober, 2008 Stari hang on.....se bo.Nikoli ni tak hudo,da ne bi moglo bit ?e slab?e. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
bbilder Napisano 9. oktober, 2008 Prijavi Napisano 9. oktober, 2008 Stari hang on.....se bo.Nikoli ni tak hudo,da ne bi moglo bit ?e slab?e. To ti dam pa prov ker je skoz slab? Citiraj
ReDevil Napisano 9. oktober, 2008 Prijavi Napisano 9. oktober, 2008 Jan?i boy, mor? jet kdaj z nami ?urat, harat, pa bo? kuj bol vole! P.S. Skok s pe?in, pa samo v dovolj globoko vodo d nav kakih neumnosti!!! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
bbilder Napisano 9. oktober, 2008 Prijavi Napisano 9. oktober, 2008 Jan?i boy, mor? jet kdaj z nami ?urat, harat, pa bo? kuj bol vole! P.S. Skok s pe?in, pa samo v dovolj globoko vodo d nav kakih neumnosti!!! Mislem de neb biv fajn dru?ba za ?urat trenutno, ker alkohol mi ?ist preve? na ?ustva udar in je zmeri ke?na pizdarija ob takih situacijah. Citiraj
ReDevil Napisano 9. oktober, 2008 Prijavi Napisano 9. oktober, 2008 Hja fant, ne vem kaj ti re?t, sam zlo dobr pa vem kak?ni ob?utki te pa trenutno prevevajo, mogo?e samo z razliko da mi do nobene ni blo tok kot teb do Nives! :ne vem: Jz pa loh mirno pojamram, da mi je nekdo v I?kem vindgarju ?ez ?ibedah "spulu" brezrokavnik, v katerem sm imeu to?l in v njem vse dokumente, na sre?o pa ne tut denarcev in pa ban?ne karti?ke, katere iz preventive nosim raj strogo pr seb in ne v to?lu! Not pa so osebna, zdravstvena in ?oferska! Mah naj si vse to, tist ki je najdu, nekam zatakne, razen ?e je po?ten najditelj, pol pa seveda Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 9. oktober, 2008 Prijavi Napisano 9. oktober, 2008 Po?ten najditelj ne stika po tujih avtih :ne vem: Citiraj
KAALman Napisano 10. oktober, 2008 Prijavi Napisano 10. oktober, 2008 zjal cel dan v?eraj vremensko napoved in spremljal radarsko in satelitsko sliko obla?nosti kot kak Trontelj?ek... OK... nebo de?a, si mislim. opral avto, da se je ?ajnal ko new... pobri?em, po?pricam gume, da se bojo ja svetile... gledam tisto lepotico cel popoldan, zve?er ?e enkrat vreme, ni? ne ka?e na de?, pono?i pa ko strela z jasnega nevihta eno uro.... 100 kkkkkkkkkkkkillllllllllllllllllll.... koruznih ?gancev ga bomo pa danes spet prali Z bejbo nama je ?lo ful dobr, res sva se totalno ?tekala in sm mel filing da bol? med nama ne more bit. Nakar je nanesl na pogovor, de ona ne more bit ve? z mano in da rab mal cajta zase. Nkol si nism mislu da me bo tolk zlomil. Skupi sva bla pa zdej 4 leta in se po?utm ?ist zgublenga. Najhu?j je pa to da se je poslovila od mene z besedami rada te mam. fakin ?it kk nej kr naekrat prenesem tako spremembo? Sm mogu nekam napisat to, ker se res po?utm kot zadn drek na svetu. mor? bit DED... jokaj, ko te noben ne vidi... potem pa "Forget the past, and keep rolling on..." vem da je te?ko... ampak, sonce vedno sveti... Citiraj LP KAALman
Allyssa Napisano 10. oktober, 2008 Prijavi Napisano 10. oktober, 2008 vem da je te?ko... ampak, sonce vedno sveti... Razen pono?, ko ti de? napacka fri?no opran in spoliran avto? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
KAALman Napisano 10. oktober, 2008 Prijavi Napisano 10. oktober, 2008 Razen pono?, ko ti de? napacka fri?no opran in spoliran avto? Citiraj LP KAALman
LabiGT Napisano 10. oktober, 2008 Prijavi Napisano 10. oktober, 2008 kaalman to je predost crnih avtov, od pranja se ti ojacajo misice treba gledat optimistcno Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 10. oktober, 2008 Prijavi Napisano 10. oktober, 2008 kaalman to je predost crnih avtov, od pranja se ti ojacajo misice treba gledat optimistcno in pol ve? porab? in posledi?no mor? tud ve? pojest a ne? Go ?evapi Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Allyssa Napisano 15. oktober, 2008 Prijavi Napisano 15. oktober, 2008 popizdla bom,..?e 3 dni me non-stop boli glava. ?e tablet mi noben ne prime Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 15. oktober, 2008 Prijavi Napisano 15. oktober, 2008 popizdla bom,..?e 3 dni me non-stop boli glava. ?e tablet mi noben ne prime Si poizkusila z injekcijo ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 15. oktober, 2008 Prijavi Napisano 15. oktober, 2008 Si poizkusila z injekcijo ? Injekcija boli,torej ne pride v po?tev. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 15. oktober, 2008 Prijavi Napisano 15. oktober, 2008 Yavar je mislil na TISTO injekcijo ... Citiraj
nisde Napisano 15. oktober, 2008 Prijavi Napisano 15. oktober, 2008 Yavar je mislil na TISTO injekcijo ... Brez dvoma Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
ReDevil Napisano 15. oktober, 2008 Prijavi Napisano 15. oktober, 2008 Jz sm prepri?an, da ma Pokson kak?nga Jokerja v "rokavu"! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
poky Napisano 15. oktober, 2008 Prijavi Napisano 15. oktober, 2008 Yavar je mislil na TISTO injekcijo ... Ja itaq,da vem,ampak tista odpade. Jokerja pa tudi nimam nobenga. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 15. oktober, 2008 Prijavi Napisano 15. oktober, 2008 ko najdem k?no jo bom uporabla Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 15. oktober, 2008 Prijavi Napisano 15. oktober, 2008 Good luck. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.