Allyssa Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 kaj ?e pono? velja? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Ja on bi pono?i pri?o na krofke. Boj?,samo glej,da me ne zbudi?. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
BOJČ Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Ja on bi pono?i pri?o na krofke. Boj?,samo glej,da me ne zbudi?. Ja prej nimam ?asa, kaj naj naredim :ne vem:. Krofke bi pa vseen... Da bi te zbudu? No, ?e jih ne bo? v svojo sobo nesel te ne bom Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Hallo???Krofki so samo v kuhni. Samo ne vem,?e bi ti samo zaradi krofkov hodo pono?i po bajti a? Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Hallo???Krofki so samo v kuhni. Samo ne vem,?e bi ti samo zaradi krofkov hodo pono?i po bajti a? Poky, ne izzivaj, ker ?e bo? preve? drezal res ne bo ostalo samo pri krofkih... ne pozna? ti medota, ko je 1x v akciji nabiranja takih in druga?nih dobrot Citiraj
Allyssa Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Poky, ne izzivaj, ker ?e bo? preve? drezal res ne bo ostalo samo pri krofkih... ne pozna? ti medota, ko je 1x v akciji nabiranja takih in druga?nih dobrot misl? da bi pokya napadu???? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 misl? da bi pokya napadu???? mo?no dvomim, da je Poky ta dobrota, ki jo i??e :ne vem: Citiraj
Allyssa Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 ja zakaj pa pol poky ne sme izzivat? mu bo ra?unalnik odnesu? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Hmm,kolko vem,so medoti prijazne in mirne ?ivali. misl? da bi pokya napadu???? Mislim da ne.... mu bo ra?unalnik odnesu? Ejjj,pa to mi je okno v svet! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Allyssa Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Medoti so prjazne ?ivali do ene mere,..?e ga razpizdi?,..jao bo?e,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Ti to iz izku?enj?? Mater samo zadnje cajte tu neki okoli Iga ?etajo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Marko_mx-3 Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Ti to iz izku?enj?? Mater samo zadnje cajte tu neki okoli Iga ?etajo. Iga ? Pri simonu v morav?ah imajo eno medvedko Citiraj
Allyssa Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Ti to iz izku?enj?? Ne to je splo?no znano dejstvo :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
poky Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Ma neki tu blizu LJ no. Oni pri Simonu pa je verjetno udoma?en.....vsaj z Nissani se ziher razume. Ally-vem ja,samo hecam malo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Boss Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Iga ?Pri simonu v morav?ah imajo eno medvedko pa Symon ve, kako ti njegovi sestri pravi? :ne vem: Citiraj
poky Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
ReDevil Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Joj kak je dans zaspani dan, o fak o ?it, kaj narest,?e sploh kej, da mi nekak mine ?e telih pol urce, pol sm pa ?e z gd?. zmenen, pa me mika da ji raj re?m d sm zbolel! :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Marko_mx-3 Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Symon nima sestre A je kje majster ki mi najde R624 upor na temu vezju, ?e 2 dni ga i??em Citiraj
Grega_ Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 A je kje majster ki mi najde R624 upor na temu vezju, ?e 2 dni ga i??em ..ja spodi levo je, 2cm od roba, pa ta drug z desne!! Citiraj
Grega_ Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 np, tist je R623 ..sej se mi je zdel mal ?udn, sam sm kr povedu da je isti da vidm ?e si majstr al nisi Citiraj
Boss Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 Symon nima sestre JOJ, kaj si pol o njegovi mami govoril? Ti ti, grdi Marko, take spu??a? za hrbti prijateljev. ** Citiraj
Symon Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 pa Symon ve, kako ti njegovi sestri pravi? :ne vem: Ne, govora je o pravem medvedu, ki je bil viden le nekaj kilometrov od nas. Je pa zanimivo kak?ne ideje imate eni (Poky & Boss ). Citiraj
daSKAn Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 men se tut ze cel dan spi.... pa ?e na predavanje morm, kaj se bo vlekl do 8-ih. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 16. oktober, 2008 Prijavi Napisano 16. oktober, 2008 ..sej se mi je zdel mal ?udn, sam sm kr povedu da je isti da vidm ?e si majstr al nisi Ma nism majstr Na?rt vezja A kdo vidi upor R624? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.