poky Napisano 28. oktober, 2008 Prijavi Napisano 28. oktober, 2008 Itaq,da bo? pre?ivela,te bomo ?e mi vzpodbujali. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 28. oktober, 2008 Prijavi Napisano 28. oktober, 2008 Me pa zanima, ?e so jih tut komu izmed vas ?e pulili, pa ?e ste pre?iveli? ja mens tem, da je bil dodatni shit ta, da se je zob me posegom zlomil na dva dela in pol je bil dodatni masakr.so mi pa dali prevec injekcije, ker sem bil zadet se naslednji dan aja krvi je res velik, kar nagravzno ko vids, da mas povster cist rdec pa to boli pa nc Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 28. oktober, 2008 Prijavi Napisano 28. oktober, 2008 js sm pa zbolelaaaaa sux, sux, sux, sux,...... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Allyssa Napisano 29. oktober, 2008 Prijavi Napisano 29. oktober, 2008 ne vem,..trebu?na gripa, viroza,.. :ne vem: vem samo da mi bo glavo raznesl in da noben tablet ne primeeeeeeee Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
madmax Napisano 29. oktober, 2008 Prijavi Napisano 29. oktober, 2008 Jst sem pa fasu vnetje bobni?a in sluhovoda Zdravnica mi je predpisala troje razli?ne tablete/kapsule in zdej sem prijetno zadet (tole zadnje spada mogo?e v kak?no drugo temo ) Zgleda da bom prihodnjih nekaj dni kar nekaj ?asa pre?ivel pred kompujterom. :ne vem: Citiraj
Allyssa Napisano 29. oktober, 2008 Prijavi Napisano 29. oktober, 2008 js tud pa indijan?ka bi jedlaaaaaa Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 29. oktober, 2008 Prijavi Napisano 29. oktober, 2008 Jst sem pa fasu vnetje bobni?a in sluhovoda Zdravnica mi je predpisala troje razli?ne tablete/kapsule in zdej sem prijetno zadet (tole zadnje spada mogo?e v kak?no drugo temo ) Zgleda da bom prihodnjih nekaj dni kar nekaj ?asa pre?ivel pred kompujterom. :ne vem: Kdo bo pa domovino branu pred upadi "groznih" hrvatov :ne vem: Citiraj
nisde Napisano 29. oktober, 2008 Prijavi Napisano 29. oktober, 2008 Zaspan sm Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
daSKAn Napisano 30. oktober, 2008 Prijavi Napisano 30. oktober, 2008 Ne vem ?e sem ?e ampak ziher je ziher.. zdej za praznike sem de?uren, opazil pa sem da sem plairan ?e za bo?i? in novo leto... sranje.... Spet se bo za novo leto en najdu pa bo ob 6-ih zjutri te?naru... Citiraj
bbilder Napisano 30. oktober, 2008 Prijavi Napisano 30. oktober, 2008 Jaaaoooo, kaj sm pa jest u?eri vidu ob enih zjutraj se iz frendom sprehajava po lj in zagledava u eni ulici tipa, ki je bil ?ISTO nag sam nogavice je mel na seb, stal je na de?ju in si ga drkav. faaaakkk, jest sm se za?el tolk re?at obenem pa sva ga hotla it nalomt, sam sva skor crklna od smeha tk da sva ga pustila pri njegovi seansi sej nevem a je sme?no al ?alostno Citiraj
Allyssa Napisano 30. oktober, 2008 Prijavi Napisano 30. oktober, 2008 ?alostno Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
vuk Napisano 30. oktober, 2008 Prijavi Napisano 30. oktober, 2008 Pa se bom jaz malo pojamral:jutri moram delat, pa moto sezono sem koncal za letos Citiraj Dream as if you will live forever, live as if you will die today.
bbilder Napisano 30. oktober, 2008 Prijavi Napisano 30. oktober, 2008 ?alostno je ?alostno, ampak za videt je blo sme?no Citiraj
Allyssa Napisano 31. oktober, 2008 Prijavi Napisano 31. oktober, 2008 glava me boli...sej ne vem ve? a nej re?em ?e spet al ?e zmer :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
icewoman12 Napisano 31. oktober, 2008 Prijavi Napisano 31. oktober, 2008 izgovor,mnde ja ne Citiraj Icewoman is here!
Allyssa Napisano 31. oktober, 2008 Prijavi Napisano 31. oktober, 2008 izgovor pred kom ali ?em? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 31. oktober, 2008 Prijavi Napisano 31. oktober, 2008 Pa saj nisi toliko blond, da nebi dojela pred kom (Fantom, mo?em, ljubimcem,....) Citiraj
Allyssa Napisano 31. oktober, 2008 Prijavi Napisano 31. oktober, 2008 o?itno sm tok blond :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
matej mx3 Napisano 31. oktober, 2008 Prijavi Napisano 31. oktober, 2008 glavobol!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! se ga bom probal znebit z kebapom Citiraj kdor zgodaj ustaja, ni direktor
icewoman12 Napisano 31. oktober, 2008 Prijavi Napisano 31. oktober, 2008 Pa saj nisi toliko blond, da nebi dojela pred kom (Fantom, mo?em, ljubimcem,....) Marko, mogo?e je pa res fejst glavobol-a Citiraj Icewoman is here!
Marko_mx-3 Napisano 1. november, 2008 Prijavi Napisano 1. november, 2008 Marko, mogo?e je pa res fejst glavobol-a ?e bi bil fejst bi kaj drugega bolelo ne pa glava Citiraj
suicidal Napisano 1. november, 2008 Prijavi Napisano 1. november, 2008 Ojoj, danes pa spet ceremonije okoli mrtvih! Ej! Mrtvi so! Noben vas ne ?mergla! Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
daSKAn Napisano 1. november, 2008 Prijavi Napisano 1. november, 2008 Jest pravim, da ?e ti je bilo do te osebe toliko, bo? nesel ro?e in sve?e na grob kdaj prej oz. ve?krat, na pa takrat ko se bi vsi neki gu?val... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.