BOJČ Napisano 1. november, 2008 Prijavi Napisano 1. november, 2008 Jest pravim, da ?e ti je bilo do te osebe toliko, bo? nesel ro?e in sve?e na grob kdaj prej oz. ve?krat, na pa takrat ko se bi vsi neki gu?val... To?no tako. Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 1. november, 2008 Prijavi Napisano 1. november, 2008 jaz bi bil danes v uni ribji kantini v portorozu...ne vem kako ji je ime je pa ob cesti...jaoo lacen Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 1. november, 2008 Prijavi Napisano 1. november, 2008 jaz bi bil danes v uni ribji kantini v portorozu...ne vem kako ji je ime je pa ob cesti...jaoolacen He,he,Labi,jaz sem bil pred kratkim tam.Je res super hrana. Citiraj
ReDevil Napisano 2. november, 2008 Prijavi Napisano 2. november, 2008 Mam na Celici oba homokineti?na zgloba fu?! Baje eni tut obnavljajo to, ma kdo kake izku?nje s takimi majstri? :ne vem: Citiraj Dobrodo?li na forumu!
YavarYe X6V6 Napisano 2. november, 2008 Prijavi Napisano 2. november, 2008 Mam na Celici oba homokineti?na zgloba fu?! Baje eni tut obnavljajo to, ma kdo kake izku?nje s takimi majstri? :ne vem: FD Avtodeli, Dunajska xxx, pokli? pa se zmen, jaz sem zelo zadovoljen z njimi, seveda pa se prej pozanimaj koliko stane jo novi-ponaredki. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 2. november, 2008 Prijavi Napisano 2. november, 2008 FD avtodeli Tel: 01-566-10-10 Mobitel: 031-669-977 Obenem pokli?i v Fermija koliko te pride ponaredek za foro pa pokli?i ?e koliko pride original. Sama obnova je namre? zelo tam-tam z ceno ponaredka ampak zanimivo, pri obnovi dobi? eno leto garancije. Lahko se zapelje? do njih, da oni razdrejo avto pa ga po?timajo lahko pa le prinese? akso in v roku ene dveh dni jo dobi?. Citiraj
Grega_ Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 Gume moje dimenzije 195/65/15 GY UG 7+ so na gume direkt vsak dan dra?je, danes ?e 68 EUR/kom, 1 mesec nazaj so bile ?e 63 EUR/kom :ne vem: ?e kdo ve kje v SLO se jih da dobiti ceneje (seveda Made in Germany, DOT **08) naj jaaaviii, ker ne vem al ?em po tej ceni vzet ali ?akati ?e bo kaj padlo,samo glede na to da je zima vsak dan bli?je dvomim da bodo ceneje. :ne vem: Citiraj
Boss Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 hehe... tole je pa sli?i kot borza za gumami - nisem vedel, da imajo gume direkt licenco za borzne posle Citiraj
LabiGT Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 Gume moje dimenzije 195/65/15 GY UG 7+ so na gume direkt vsak dan dra?je, danes ?e 68 EUR/kom, 1 mesec nazaj so bile ?e 63 EUR/kom :ne vem: ?e kdo ve kje v SLO se jih da dobiti ceneje (seveda Made in Germany, DOT **08) naj jaaaviii, ker ne vem al ?em po tej ceni vzet ali ?akati ?e bo kaj padlo,samo glede na to da je zima vsak dan bli?je dvomim da bodo ceneje. :ne vem: laisc cena: AP 195/65 R 15 GY UG7+ 91T-MS KOM 62,50 (pol pride se popust na gotovino) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 La?i? je letos nekam slabo zalo?en z gumami :ne vem: - alternativi na tem koncu ob Sotli sta ?e vulkanizerstvo F1 in vulkanizerstvo Furlan z ugodnimi cenami. Citiraj
Grega_ Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 S tem da do La?i?a gre ?e za 130km bencina ipd. s tem da ne vem ?e so nem?ke. Bom pa malo poklical k vulkanizerjem. Na gotovino jih ne kupim, moram ?e feltne ske?irat matr, tko da bo mir z gumami za en cajt. SLO so itak najceneje v Merkatorju po 60 EUR/kom. Boss tudi jest nisem vedel do prej?njega tedna da cene tako nihajo, zgleda da glede na povpra?evanje in ponudbo. V ?etrtek je bila ?e 67,00 EUR danes ?e 1 EUR ve?,hehe. Citiraj
ReDevil Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 Prokleti voluharji zavarovalni?ko-mariborski, mamujim! Mam delni kasko, komb. D, pa ko sem "zadel" ma?ko, pa je blo kao vse okej, zdej pa mi po?ljejo dopis, da je zanje v celoti zadeva zaklju?ena, brez da mi kej dajo, keri vosli! Jz vam sam to re?m, ?imdlje od ZM, karkol druzga vzemte, sam teh oslov NE!!! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Boss Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 Hehe... saj sem pred ?asom pisal kako je na ZM. Zavarovalni?arji so itak barabe samo pri ZM so pa barabe na kvadrat. Citiraj
nisde Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 Neki bi se mogl dans razre?t, pa lih dans neki umes pride. ARRRRRRRRRRRRRRRRRR Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
LabiGT Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 ...dobr si to povedal Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Grega_ Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 Neki bi se mogl dans razre?t, pa lih dans neki umes pride. ARRRRRRRRRRRRRRRRRR ..ja tole k neki vmes pride je vedno jeba :ne vem: Citiraj
BOJČ Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 ..ja tole k neki vmes pride je vedno jeba :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
poky Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 Torej iz va?ih zgornjih besed sklepam,da je Denis danes jebal. Kar pa navsezadnje spet ni slabo..... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Grega_ Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 Torej iz va?ih zgornjih besed sklepam,da je Denis danes jebal. Kar pa navsezadnje spet ni slabo..... ..razen ?e je jebal JE?A...potem zna bit ?e to ve?ja jeba Citiraj
Alex Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 ...samo,da ni bil je? vmes.Pol je jeba X2... Citiraj
nisde Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 Matr vas trga klele na forumu A moram res use u detajle povedat :mi pijemoo: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
LabiGT Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 Matr vas trga klele na forumu A moram res use u detajle povedat :mi pijemoo: odvisno kaksni so detajli: ce se zacne z "imela je hude stikle in tako dalje" potem jace se zacne s "peljal sem se z hyundaiem" pol niti ne Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
nisde Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 N? od tega, pa jebal tud nism, tko da predvidevam da vs ne zanimajo detajli Pa kaj je narobe s Hyundaijem, usi me drkajo v glavo zarad tega avta Se opravi?ujem ker sm prerevn za mazdo 6 al pa bavarca Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.