Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano
  je daSKAn napisal:

Jest pravim, da ?e ti je bilo do te osebe toliko, bo? nesel ro?e in sve?e na grob kdaj prej oz. ve?krat, na pa takrat ko se bi vsi neki gu?val... <_<

To?no tako.

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

jaz bi bil danes v uni ribji kantini v portorozu...ne vem kako ji je ime je pa ob cesti...jaoo

lacen :(

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano
  je LabiGT napisal:

jaz bi bil danes v uni ribji kantini v portorozu...ne vem kako ji je ime je pa ob cesti...jaoo

lacen :(

He,he,Labi,jaz sem bil pred kratkim tam.Je res super hrana. :bravo:

Napisano

Mam na Celici oba homokineti?na zgloba fu?! <_<

Baje eni tut obnavljajo to, ma kdo kake izku?nje s takimi majstri? :ne vem:

Dobrodo?li na forumu!

Napisano
  je ReDevil napisal:

Mam na Celici oba homokineti?na zgloba fu?! <_<

Baje eni tut obnavljajo to, ma kdo kake izku?nje s takimi majstri? :ne vem:

FD Avtodeli, Dunajska xxx, pokli? pa se zmen, jaz sem zelo zadovoljen z njimi, seveda pa se prej pozanimaj koliko stane jo novi-ponaredki.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

FD avtodeli

Tel: 01-566-10-10

Mobitel: 031-669-977

Obenem pokli?i v Fermija koliko te pride ponaredek za foro pa pokli?i ?e koliko pride original. ;) Sama obnova je namre? zelo tam-tam z ceno ponaredka ampak zanimivo, pri obnovi dobi? eno leto garancije. Lahko se zapelje? do njih, da oni razdrejo avto pa ga po?timajo lahko pa le prinese? akso in v roku ene dveh dni jo dobi?. :bravo:

Napisano

Gume moje dimenzije 195/65/15 GY UG 7+ so na gume direkt vsak dan dra?je, danes ?e 68 EUR/kom, 1 mesec nazaj so bile ?e 63 EUR/kom :ne vem: :whatever: ?e kdo ve kje v SLO se jih da dobiti ceneje (seveda Made in Germany, DOT **08) naj jaaaviii, ker ne vem al ?em po tej ceni vzet ali ?akati ?e bo kaj padlo,samo glede na to da je zima vsak dan bli?je dvomim da bodo ceneje. :ne vem:

Napisano

hehe... tole je pa sli?i kot borza za gumami - nisem vedel, da imajo gume direkt licenco za borzne posle :hohoho::hohoho:

33112_1.png

Napisano
  je Grega_ napisal:

Gume moje dimenzije 195/65/15 GY UG 7+ so na gume direkt vsak dan dra?je, danes ?e 68 EUR/kom, 1 mesec nazaj so bile ?e 63 EUR/kom :ne vem: :whatever: ?e kdo ve kje v SLO se jih da dobiti ceneje (seveda Made in Germany, DOT **08) naj jaaaviii, ker ne vem al ?em po tej ceni vzet ali ?akati ?e bo kaj padlo,samo glede na to da je zima vsak dan bli?je dvomim da bodo ceneje. :ne vem:

laisc cena: AP 195/65 R 15 GY UG7+ 91T-MS KOM 62,50 (pol pride se popust na gotovino)

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

La?i? je letos nekam slabo zalo?en z gumami :ne vem: - alternativi na tem koncu ob Sotli sta ?e vulkanizerstvo F1 in vulkanizerstvo Furlan z ugodnimi cenami.

33112_1.png

Napisano

S tem da do La?i?a gre ?e za 130km bencina ipd. s tem da ne vem ?e so nem?ke. Bom pa malo poklical k vulkanizerjem. Na gotovino jih ne kupim, moram ?e feltne ske?irat matr, tko da bo mir z gumami za en cajt.

SLO so itak najceneje v Merkatorju po 60 EUR/kom.

Boss tudi jest nisem vedel do prej?njega tedna da cene tako nihajo, zgleda da glede na povpra?evanje in ponudbo. V ?etrtek je bila ?e 67,00 EUR danes ?e 1 EUR ve?,hehe.

Napisano

Prokleti voluharji zavarovalni?ko-mariborski, mamujim! :whatever::ph34r:

Mam delni kasko, komb. D, pa ko sem "zadel" ma?ko, pa je blo kao vse okej, zdej pa mi po?ljejo dopis, da je zanje v celoti zadeva zaklju?ena, brez da mi kej dajo, keri vosli! :bravo::ljubezen:

Jz vam sam to re?m, ?imdlje od ZM, karkol druzga vzemte, sam teh oslov NE!!! ;)

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Hehe... saj sem pred ?asom pisal kako je na ZM. Zavarovalni?arji so itak barabe samo pri ZM so pa barabe na kvadrat.

33112_1.png

Napisano

Neki bi se mogl dans razre?t, pa lih dans neki umes pride. ARRRRRRRRRRRRRRRRRR :(

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano
  je nisde napisal:

Neki bi se mogl dans razre?t, pa lih dans neki umes pride. ARRRRRRRRRRRRRRRRRR :(

..ja tole k neki vmes pride je vedno jeba :ne vem:

Napisano
  je Grega_ napisal:

..ja tole k neki vmes pride je vedno jeba :ne vem:

:D:hohoho:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Napisano

Torej iz va?ih zgornjih besed sklepam,da je Denis danes jebal. :blink: Kar pa navsezadnje spet ni slabo..... :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano
  je poky napisal:

Torej iz va?ih zgornjih besed sklepam,da je Denis danes jebal. :blink: Kar pa navsezadnje spet ni slabo..... :P:hohoho:

..razen ?e je jebal JE?A...potem zna bit ?e to ve?ja jeba :hohoho:

Napisano

Matr vas trga klele na forumu :D A moram res use u detajle povedat :P :mi pijemoo:

POZOR!

Napisano
  je nisde napisal:

Matr vas trga klele na forumu :D A moram res use u detajle povedat :P :mi pijemoo:

odvisno kaksni so detajli: ce se zacne z "imela je hude stikle in tako dalje" potem ja

ce se zacne s "peljal sem se z hyundaiem" pol niti ne

Napisano

N? od tega, pa jebal tud nism, tko da predvidevam da vs ne zanimajo detajli :D

Pa kaj je narobe s Hyundaijem, usi me drkajo v glavo zarad tega avta :(

Se opravi?ujem ker sm prerevn za mazdo 6 al pa bavarca <_<

POZOR!

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Zadnja sporočila

• Tukaj se kar strinjam. Na naših avtocestah je, poleg gneče in zastojev seveda, asfalt kar dobro narejen in so avtoceste precej gladke, tako, da lahko kar kvalitetno precej hitro voziš po njih. Ko ni gneče in zastojev, seveda. 🤗
    • To je zastarelo. Dol z vsemi. 😉
    • Pomaranč res ni bilo takrat pri nas. Oziroma bolj za vzorec. Če sploh. Tudi Lego kock ni bilo.   Prav tako ni bilo kavbojk, pa kave, pa nutelle...itd, Itd. Spisek je neskončen. Zato pa je bila cela juga v Trstu in v Avstriji po nakupih. In smo vsi švercali, da se je kadilo.😊 Takrat smo se naučili, kako prenesti državo naokoli, da ne plačaš carine. In to imamo balkanci v krvi še danes. Kako prenesti državo okoli. Pa ne zato, ker bi si to želeli, ampakzato, ker pač pri nas se ni dalo kupit ničesar pametnega oziroma kvalitetnega. Smo imeli pa zato  stoenke, moskviče, trabante in škode( z motorjem zadaj) . .🤗  Mi smo hodili gledat, kakšne dobre avtomobile so vozili takrat na v Trstu in na zahodu.. In kakšne plače so imeli na zahodu proti nam siromakom. Mi tu ob meji smo imeli srečo, če smo imeli kakega sorodnika čez mejo, da so nam dali kaj rabljenega, kar niso potrebovali. Tako smo mi otroci ponavadi podedovali  igrače "iz druge roke". 😊  Ja, bilo je lepo v jugi. .. ker smo bili mladi pa lepi 😉
    • Mogoče je pa maček
    • Sploh nisem dejal, da je bilo idealno in ja precej smo švercali in zelo velik so carinki stran gledali, čeprav so vedeli kaj se dogaja. Mi smo vsaj imeli to možnost iti tako na zahod kot na vzhod brez nekih hudih težav. Ostali na vzhodnem bloku niti približno niso imeli te sreče.   Ja drži, ni bilo kinderjajčkov, pa tud kake milke ne, včasi hje bla kava problem, drugič prašek. Ampak kdor ni na riti sedel in se smilil samemu sebi je pač šel stvari iskat čez mejo, ki ni bila zaprta. To so bili lepi družinski izleti recimo v KGM pa v Trbiž po kavbojke pa če kaj bi se našlo.   V trgovinah pri nas je bilo dovolj vsega, da nisi bil lačen, je pa res da je manjkalo kakšne hochštaplerske robe. Ja avto si verjetno takrat težje kupil si pa zato takrat veliko lažje prišel do nepremičnine. Dve delovski plači pa nekaj kredita pa se je dalo hišo zgradit. Danes,hmmm iz nule brez, da že kaj imaš je to misija nemogoče s povprečno slo plačo.   Mogoče imaš ti tak občutek, ker imate na železnici res visoke plače, medtem, ko večina tega nima in marsikdo danes v t.i. demokraciji in opevanem kapitalizmu živi slabše kot je v jugi. Kaj ti pomagajo neskončne izbire v trgovini, ko moraš pa preračunavat in seštevat kaj in koliko si lahko kupiš in ko ti je kinderjajček na dosegu roke a v denarnici oz. računu ni denarja, da bi ga kupil.   A si upaš rečt, da je imela slovenija v jugi več procentov revežov in siromašnih kot jih je recimo danes?   Aja pa v demokraciji okoli leta 2002 sem ravno tako švercal iz Italije (oziroma celo iz San Marina) airsoft puške in pištole in čakal a bo carinik se spravil na kontrabant. Nas je rešila takrat neka suha klobasa, ker je razsajla slinovka in parkljevka pa se ni smelo nosit mesa čez mejo. Smo jo odvrgli v koš in je bil carinik zadovoljen mi pa s polnim kuferamom airsoft robe veselo v Slovenijo. Zanimivo, srce mi je bol utripalo, kot takrat, ko sem v jugi švercal v jugotu Amigo 500 konec leta 1988.
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ni prijavljenih registriranih uporabnikov
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.