Jamralnik v2
Ustvari kratki URL
-
Zadnja sporočila
-
Ja, za razliko od glavnih konkurentov, ki so bili "rojeni na kolesu", je on takrat treniral smučarske skoke. Zamujenih kolesarskih let ne bo dobil nikoli več nazaj. Makadam je pa ekstra specifika.
-
Imam zelo stare Q5 in sem z njimi zelo zadovoljen - ko bi le Mazde delale 25 let kot ti zvočniki ... Nisem še poslušal teh novih s pasivnimi membranami. KEF IQ5SE review | What Hi-Fi? WWW.WHATHIFI.COM One of the few towers that can give equivalently priced standmounts a real scare
-
Ja sej vem, dej bom napisal vse ko bom imel čas, a sliko priložil. Mogoče že jutri ko pridem i faksa. Bom pa hvaležen za povratne informacije.
-
Točno tako👍 Je pa tudi res,da tistega enega pristopa,ali sistema za vse ni-enostavno ne obstaja. Tukaj je Nubert najbrž "posebnež"...predvsem,ker takega pristopa k tehnični dovršenosti za cvenk ne najdeš nikjer drugje. Tukaj sem hotel že prej omeniti tistega Kef Q-750,pa sem pozabil napisati. Po moje marsikdo,ki se ne potopi v srž materije niti ne pogrunta,da sta dva od treh "nizkotoncev" dejansko pasivna radiatorja....jep-srednji je "tapravi",zgornji in spodnji pa se pustita "porivati"....seveda je po tem primerjava v bassu z nuLine-34 taka (glej zgoraj video br. vs. zaprti zvočnik). Po moje si Kef z tem ne dela uslugo...nekdaj je bilo normalno,da so se pasivni radiatorji vsaj optično razlikovali od nizkotoncev...to pa se mi zdi malo tako-tako🤨
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.