Allyssa Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 hmmm, le kdo mi je pred kratkim rekel, da pregovor "da pes, ki laja ne grize" ne dr?i :ne vem: hmmmmmmmmm,..nekam znano mi je tole,..mogo?e js? Samo ne ugrizne pa vedno k bevska In js ?e doooooooooooooolg nism nobenga ugriznla,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
suicidal Napisano 3. november, 2008 Prijavi Napisano 3. november, 2008 torej, zadnji cajt. Citiraj Kjer je um vedno zaseden, je srce mirno in tiho; kjer um analizira in deli, srce usklajuje, zdru?uje in ?uti enost z vsem; in kjer um omahuje in dvomi, je srce mogo?no in samozavestno ter ve dobro kaj storiti.
ReDevil Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 Joj kok je folk netoleranten (al pa ne registrira avta za sabo); majo uno svojo svetsko meglenko zadi pr?gano (konkretno P206), pa ko vozi? za njim, skor oslepi?, mu nabijem dolgo, da mogo?e dojame, da izklop, ker ?e lep cajt ni sam sred pu??ave in neopa?en, hehe, no zgodilo se ni gladko ni?! Citiraj Dobrodo?li na forumu!
Allyssa Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 Na?a super oh in sploh moderna kadilnca je o?itno ?e oddelala svoje Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 Joj kok je folk netoleranten (al pa ne registrira avta za sabo); majo uno svojo svetsko meglenko zadi pr?gano (konkretno P206), pa ko vozi? za njim, skor oslepi?, mu nabijem dolgo, da mogo?e dojame, da izklop, ker ?e lep cajt ni sam sred pu??ave in neopa?en, hehe, no zgodilo se ni gladko ni?! ?e nisi navajen da 206ke vozijo ?enske in "?enske" Na?a super oh in sploh moderna kadilnca je o?itno ?e oddelala svoje ?e en namig ve?, da neha? kaditi Citiraj
Allyssa Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Pa sej ?e pla?ana ni,...garancija,..bojo to zrihtal,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
daSKAn Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 glava me boli.... pa ?e v ?olo moram dones... Citiraj
Ninja Napisano 4. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2008 Mene tut glava buba Citiraj
nisde Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Boss Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 sprememba vremena - saj bo bolj? Citiraj
Ninja Napisano 4. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2008 Je ?e bolj?. Sam mal sem mogla gasa dat, pa se takoj bol? po?utim Citiraj
nisde Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 ?ivela svoboda, bol? ?nopc k voda :mi pijemoo: Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Boss Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 Je ?e bolj?. Sam mal sem mogla gasa dat, pa se takoj bol? po?utim Zdej se pa ?e hvali?, da si pod gasom Citiraj
poky Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 Ja,ne hvali se s takimi.....te bo ?e kdo verbalno napado. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 Ja,ne hvali se s takimi.....te bo ?e kdo verbalno napado. heh Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Ninja Napisano 4. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2008 Sam da me ne fizi?no... Pol pa sam grizem! Citiraj
poky Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 Grize??? A nisi ninja...torej more? brcat in skakat in ?urikane metat.... Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Ninja Napisano 4. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 4. november, 2008 Grize??? A nisi ninja...torej more? brcat in skakat in ?urikane metat.... To sam slu?beno Citiraj
bbilder Napisano 4. november, 2008 Prijavi Napisano 4. november, 2008 la?n sm, biftek angle?ko pe?en bi papcal, tak ?e cev krvav bi mogu bit Citiraj
nisde Napisano 6. november, 2008 Prijavi Napisano 6. november, 2008 Spet sm v neki dilemi Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Ninja Napisano 6. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 6. november, 2008 Spet sm v neki dilemi An ban...? Citiraj
nisde Napisano 6. november, 2008 Prijavi Napisano 6. november, 2008 Predvsem to ja Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
poky Napisano 7. november, 2008 Prijavi Napisano 7. november, 2008 Stari.....pazi. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 8. november, 2008 Prijavi Napisano 8. november, 2008 NEEEEEEEEEEEEEEEEEE zarpli so mojo cevapdzinico....po 23 letih ni vec cevapov to je najslabsi dan v mojem zivljenju Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 8. november, 2008 Prijavi Napisano 8. november, 2008 ma ne no... katastrofa... kaj bo? pa zdaj? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.