Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Labi,jaz predlagam,da postane? vegetarijanec.......zelenjava namre? rase skoraj na vsakem voglu,pa zato ni bojazni,da bi ti kaj zaprli. :P:hohoho:

Ti?a vun!!

Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!

Napisano

js pa mislm, da mu je biznis propadu, odkar je ?ou Labi v Nem?ijo :hohoho:

Zgubu najve?jo stranko, in ko so ostali vidl, da Labi ne hod ve?,..so tud drugi nehal :P

NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!

Napisano

Ukradl so mi bajk direkt pred bajto <_< No ja, 2 kolesa so ukradl, sam en je meu prazne gume pa so ga pustil 300m ni?je

Prokleti ?upki eni. :unsure:

POZOR!

Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.

Napisano

Mamujimjebem..... :hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

Kaj,a mate v Nem?iji tudi Martinovanje? :D

Ti?a vun!!

Napisano

?ak,ti ma? tigra od ?evapov?? :hohoho::hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

Ja pol pa idi na ?evape,pa stvar re?ena. :hohoho:

Ti?a vun!!

Napisano

Bemomatr, zdej ko sm dubu oba zgloba za Seliko, za male pare, 50 EUR - kos, a zdej pa nikakor ne gre roba narezen, ker se je vse skupi tekom let total spoprijel, pa ?e nam sam popizdu. :whatever:

Sicer pa dokler se moj plinski voz ne u?tima, ?ivela mini rde?a mazda! :ljubezen::P

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Bemomatr, zdej ko sm dubu oba zgloba za Seliko, za male pare, 50 EUR - kos, a zdej pa nikakor ne gre roba narezen, ker se je vse skupi tekom let total spoprijel, pa ?e nam sam popizdu. :whatever:

Sicer pa dokler se moj plinski voz ne u?tima, ?ivela mini rde?a mazda! :ljubezen::P

Tehnika je va?na, na silo nebo? n? re?u, sam zjebal ?e kak?en kos ve?.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Mah ?e zglob je biu napa?n, nej gre u 3 kosmate ..., zdej ?akam novga, pol pa ?e zmontirat! :whatever:

Ajvar, ti raj povej kdaj ga spet pi?i? u US, da bi ti kej naro?u za Mazdulo? :P

Dobrodo?li na forumu!

Napisano

Jest bi mela nove smu?ke :(

Pa sem bla zdej v tanovi ?tacuni Forma, pa mi je Drago Grubelnik tko lepo priporo?il ene tooooooook lepe.... Sam kaj k.... cena :( pa to.. dinar... mislm haloooo, ne dam 460 evr za smu?e!! Sploh pa ne moje taprve carving, k itak nimam pojma kako se smu?a. Jest sem navajena na ravno drvo. No, polcarving ravno drvo :P

Tko da... Je kje kdo videl kak?no mal bolj ugodno ponudbo Rossignolk? Pa morjo bit lepe :D

Napisano

Jest bi mela nove smu?ke :(

Pa sem bla zdej v tanovi ?tacuni Forma, pa mi je Drago Grubelnik tko lepo priporo?il ene tooooooook lepe.... Sam kaj k.... cena :( pa to.. dinar... mislm haloooo, ne dam 460 evr za smu?e!! Sploh pa ne moje taprve carving, k itak nimam pojma kako se smu?a. Jest sem navajena na ravno drvo. No, polcarving ravno drvo :P

Tko da... Je kje kdo videl kak?no mal bolj ugodno ponudbo Rossignolk? Pa morjo bit lepe :D

Sodelavec prodaja ene rde?e, dobro leto stare. Ga bom jutri vpra?al ?e ?e ima

Napisano

Mah ?e zglob je biu napa?n, nej gre u 3 kosmate ..., zdej ?akam novga, pol pa ?e zmontirat! :whatever:

Ajvar, ti raj povej kdaj ga spet pi?i? u US, da bi ti kej naro?u za Mazdulo? :P

Na ebay-u si poi??i pa naro? je najhitreje, Paypal ni ve? problem.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

od danesje moja 6-ka na zimskih ?korenjcih... zakaj jamram? zato ker 16" zgledajo tako borno :(

sploh ne pa?e na to obliko... ne vem a ?em sploh slike objavit :ne vem:

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.