poky Napisano 11. november, 2008 Prijavi Napisano 11. november, 2008 Bojo pa za smuk! Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
LabiGT Napisano 11. november, 2008 Prijavi Napisano 11. november, 2008 kako pa to? a je ze slabo vreme tam al kaj? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 11. november, 2008 Prijavi Napisano 11. november, 2008 sneg bo... sam po moje bo ?ele tam ?ez kakih deset dni prot konc meseca Citiraj
Ninja Napisano 12. november, 2008 Avtor Prijavi Napisano 12. november, 2008 Mislim da so 165, a bodo prevelike? Am ja.. Jest sem 164, tko da bi ble ve?je kot jest. Jest pa zdej smu?am na 140 Tko da pomoje ne pridejo v po?tev, edin ?e jih odre?em Citiraj
LabiGT Napisano 12. november, 2008 Prijavi Napisano 12. november, 2008 jaz bom rental smuci...enostavno se bolj splaca... itak, zdaj pri vseh dobis ze zelo dobro opremo tko da to ni vec problem tko al tko ne smucam vec kot 10 dni v letu, tko da se mi bolj splaca Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
icewoman12 Napisano 12. november, 2008 Prijavi Napisano 12. november, 2008 Se strinjam, js bom tud za?ela prakticirat to Citiraj Icewoman is here!
YavarYe X6V6 Napisano 12. november, 2008 Prijavi Napisano 12. november, 2008 Pa ktere plohe mate vi, jaz imam samo 99 cm dolge dilce in so zakon. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
poky Napisano 12. november, 2008 Prijavi Napisano 12. november, 2008 Jaz mam pa samo eno,malo ?ir?o dilo. Citiraj Ti?a vun!! Eni pijejo vsak dan,eni bolj poredko,eni pa kuj iz fla?e!!
Grega_ Napisano 13. november, 2008 Prijavi Napisano 13. november, 2008 A na tem svetu sploh ?e obstaja normalna ?enska???Sama zmedena bitja :ne vem: ?e se ne bo men enkrat utrgal,zgleda da bo spet treba vse v avto vlagat,vsaj to potem ima? dokler ne proda? Citiraj
BOJČ Napisano 13. november, 2008 Prijavi Napisano 13. november, 2008 A na tem svetu sploh ?e obstaja normalna ?enska???Sama zmedena bitja :ne vem: ?e se ne bo men enkrat utrgal,zgleda da bo spet treba vse v avto vlagat,vsaj to potem ima? dokler ne proda? Kaj se je pa zgodilo? :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Grega_ Napisano 13. november, 2008 Prijavi Napisano 13. november, 2008 Tole je cela zmeda v glavah pa ni va?n kolk je stara. Delajo se filmi v glavah potem pa ?e same seb verjamejo, za znooooreeeeeettttt. Tud ?e je vse vredu nardijo na neki ni vredu in pol so v to tako prepri?ane in kenslajo na veliko. Sej ne vem al bi se smeju al pa znoru. :ne vem: A mate na Rakitni kak?ne normalne, sam da me ne boste pol lovil ker vam bom v zelje skaku Citiraj
BOJČ Napisano 13. november, 2008 Prijavi Napisano 13. november, 2008 Tole je cela zmeda v glavah pa ni va?n kolk je stara. Delajo se filmi v glavah potem pa ?e same seb verjamejo, za znooooreeeeeettttt. Tud ?e je vse vredu nardijo na neki ni vredu in pol so v to tako prepri?ane in kenslajo na veliko. Sej ne vem al bi se smeju al pa znoru. :ne vem: A mate na Rakitni kak?ne normalne, sam da me ne boste pol lovil ker vam bom v zelje skaku Za eno vem, da je... , za ostale bi pa te?ko rekel, ker jih ne poznam prav veliko. :ne vem: Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 13. november, 2008 Prijavi Napisano 13. november, 2008 Ne, ni normalnih beyb,..ker se ob teh genialcih k jih je povsod preve?, slej ko prej usaki obrne na bad. :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 13. november, 2008 Prijavi Napisano 13. november, 2008 Yeeeeeaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhh - BITKA SPOLOV A odprem novo temo???? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Marko_mx-3 Napisano 13. november, 2008 Prijavi Napisano 13. november, 2008 Vse so ?enske krive Citiraj
Allyssa Napisano 13. november, 2008 Prijavi Napisano 13. november, 2008 linija nejmanj?ga odpora a ne? Za vse je kriv en drug,..way 2 go Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Grega_ Napisano 13. november, 2008 Prijavi Napisano 13. november, 2008 Ve ?enske same sebe na bad obra?ate: Pazi to: - ej tamala, pejt greva mal vn (biu je petek zve?er) - Neee, men se ne daaa, pejt kr sam, fajn ?uri, kaj bo? sam doma, pol pa ?e prbije, kr drugo si ?e najd (men se je sfuzlal, kr ena bedna scena) Ok, valda, jest grem pol vn, na easy, fajn je blo. In drug je cela neki ?udna, in pravm kaj ji je, in itak tipi?en ?enski odgovor: n? ni. Ok, pol neki pri?amo,valda jest sm biu zuni pono? in ona men: - A v?er si ?u vn,pa neki si meu v?er zasedn telefon k sm te klicala, jest sm misnla da si biu pa doma, in ti misl? da jest bom doma ti pa zuni, isti si k drugi, vsi tipi ste isti. Jest ho?m bit sama, konc je. WWWTTTFFFFFF?????????? :ne vem: Citiraj
LabiGT Napisano 13. november, 2008 Prijavi Napisano 13. november, 2008 ja a vidis, ona ti je govorila v kodiranem jeziku... sam vseen boljs ti je bre nje Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Grega_ Napisano 13. november, 2008 Prijavi Napisano 13. november, 2008 ja a vidis, ona ti je govorila v kodiranem jeziku... sam vseen boljs ti je bre nje Stari sam to so vseee isteee.Sej ?e bi biu pa doma, bi se pa ?enska zmisnla da sm zape?kar, da ni? ni od mene, da no?em ?urat...in evoga, spet kodiran jezik in konc. Nikol ni prou. Bo treba spet na fitnes, sam Labi, letos ne bova mogla nobene re?t k te ni v SLO. :ne vem: Citiraj
Allyssa Napisano 13. november, 2008 Prijavi Napisano 13. november, 2008 ja kok je pa to bitje staro? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Allyssa Napisano 13. november, 2008 Prijavi Napisano 13. november, 2008 mhm,..sm mislla da bo? napisu 15 Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 13. november, 2008 Prijavi Napisano 13. november, 2008 Bo treba spet na fitnes, sam Labi, letos ne bova mogla nobene re?t k te ni v SLO. :ne vem: jap sele konc leta pridem...a si slisala ally mafini pa to Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 13. november, 2008 Prijavi Napisano 13. november, 2008 n? nism sli?ala,..kaj bi mogla sli?at? :ne vem: Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 13. november, 2008 Prijavi Napisano 13. november, 2008 Grega treba pre?altat na 18. letnice ali manj Je vesela sam, da ima? avto in da jo okol vozi? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.