Allyssa Napisano 1. junij, 2009 Prijavi Napisano 1. junij, 2009 Ker so lu?tni k so mejhni,...potem so pa samo ?e brezvezna obveznost. Velik je takih na?alost In men se ku?a smil, pa ?e se vsi na trepalnce postavte in mi jebete vse po spisku Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 1. junij, 2009 Prijavi Napisano 1. junij, 2009 Ker so lu?tni k so mejhni,...potem so pa samo ?e brezvezna obveznost. Velik je takih na?alost In men se ku?a smil, pa ?e se vsi na trepalnce postavte in mi jebete vse po spisku Verjamem da bi ti pasal Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 1. junij, 2009 Prijavi Napisano 1. junij, 2009 Ma? spisek ?e pr?timan? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mally Napisano 1. junij, 2009 Prijavi Napisano 1. junij, 2009 "Ku?ek" le?i ?e danes tam na bankini, kamor sem ga fu*nu od jeze! Pa...ni bil spu??en, ampak strgan iz verige...beri zlo pomanj?evalno...veri?ice(!!!) s ?lenom od enega centima, pa debeline tam okol 2 milimetr?ka...Ku?a res ni ne? kriv, ampak lastnik...Ku?a pa? ne zastopi, pa tud ?e se usede? na troblo!!! Se je pa za kazen, ku?ek, ful fino valil pod avtom...dobr, da ni ?e ve? ?kode naredil!!! Mater sem prasac privo??ljiv...ma je vsaj hitro blo...ni ve? tud brcal ne, pa tresl ga tud ni ve?, ko sem ga videl. PS.: Dodajam se na spisek (bom bil fulllll ne?en)!!! Citiraj Mister polizman...go get a DONUT!!!
Z M A J Napisano 1. junij, 2009 Prijavi Napisano 1. junij, 2009 Zdele kon?no zmontiru na Celi?arko letne gume (talepe bele 16ke), pa jasno - tista guma, ki mi je ?e doslej ve?kat spustila, spet spu??ena, pa par dni nazaj sm biu pr vulkanizerju in mu reku, nej fajn prever zakaj vraga spu??a, sledil je "ja bom orng preveru", no in o?itno tut je, sam ne dovolj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 1. junij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 1. junij, 2009 Jamram... Zelo jamram... Ker ne veeeeem kaj bi mela za RD! In vsi me to spra?ujejo... Tko da zdej spra?ujem jest vse ostale, preden oni pra?ajo mene Torej... kaj bi mela Nina za svoj 20. RD? K ?e ne, se bom ?la spet vr?t iz aviona! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 1. junij, 2009 Prijavi Napisano 1. junij, 2009 Jamram... Zelo jamram... Ker ne veeeeem kaj bi mela za RD! In vsi me to spra?ujejo... Tko da zdej spra?ujem jest vse ostale, preden oni pra?ajo mene Torej... kaj bi mela Nina za svoj 20. RD? K ?e ne, se bom ?la spet vr?t iz aviona! Kakega vzdr?ljivega ?rnca z veliko kit....... :ne vem: ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Allyssa Napisano 2. junij, 2009 Prijavi Napisano 2. junij, 2009 Verjamem da bi ti pasal Ma verjem,..da ti ni treba skrbet zame na tem podro?ju,..pa vseen hvala Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 2. junij, 2009 Prijavi Napisano 2. junij, 2009 Ma verjem,..da ti ni treba skrbet zame na tem podro?ju,..pa vseen hvala Lepo sli?at to, go Ally Go Ally. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 2. junij, 2009 Prijavi Napisano 2. junij, 2009 Ma verjem,..da ti ni treba skrbet zame na tem podro?ju,..pa vseen hvala na kerem podro?ju ? a lahko slike podro?ja ? ts.... was a joke... Citiraj LP KAALman
jures Napisano 2. junij, 2009 Prijavi Napisano 2. junij, 2009 Ruzak sem v atriju pozabil z notebookom... Tako je ce motor v garaz po?iva xedoska pa zunaj.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 2. junij, 2009 Prijavi Napisano 2. junij, 2009 Lep primer kako tema, ki je namenjena jokanju rata sex chat @Nina: sam to mora bit pa grozn, da ne ve? kaj si ?eli? :ne vem: a res nima? nobene ?elje (take zemeljske mislim) ... ?e ma? velik prjatlov naj ti recimo kak?no potovanje kupijo al pa kej podobnega... recimo tja med ajvarjeve ?rnce. Lohk ti pa tud kako katano z naslikanimi ro?icami kupijo al pa roza nun?ake s swarovski kamen?ki notr in zlato ketnco. Al pa shurikene s cofki oziroma sai no?e skupaj z ro?tiljem, da jih lahko uporablja? tud v druga?ne namene (natikanje mesa in obra?anje nad ognjem). v glavnem idej kokr ho?e? Citiraj
Z M A J Napisano 2. junij, 2009 Prijavi Napisano 2. junij, 2009 Boss, ampak tle se pojav ?e drug problem - kako ljudem, ki te direktno ne vpra?ajo kaj si ?eli?, posredno dat vedet kaj bi ti blo velik pomenlo, ?e dobi?! :ne vem: Men pa avtoelektri?ar spet neki muti, da ma ?e neki za u?timat, pa sva se lepo zmenla - matrmatr! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 2. junij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 2. junij, 2009 Lep primer kako tema, ki je namenjena jokanju rata sex chat @Nina: sam to mora bit pa grozn, da ne ve? kaj si ?eli? :ne vem: a res nima? nobene ?elje (take zemeljske mislim) ... ?e ma? velik prjatlov naj ti recimo kak?no potovanje kupijo al pa kej podobnega... recimo tja med ajvarjeve ?rnce. Lohk ti pa tud kako katano z naslikanimi ro?icami kupijo al pa roza nun?ake s swarovski kamen?ki notr in zlato ketnco. Al pa shurikene s cofki oziroma sai no?e skupaj z ro?tiljem, da jih lahko uporablja? tud v druga?ne namene (natikanje mesa in obra?anje nad ognjem). v glavnem idej kokr ho?e? Waaaaaa hude ideje Boss Sam je en problem... Prjatlca ("ki organizira nakup darila") je rekla, da ni ?ans, da dobim oro?je. Ker ?e tko ma same probleme z mano, k ho?em na avion vzet ?urikene ?e ne dobim ideje, se bom ?la iz obupa vr?t iz aviona. Spet. Lahko za spremembo brez padala, pa da vidm frajerje, kdo me bo ujel Mogo?e bi mela pa lego kocke... Citiraj
Z M A J Napisano 2. junij, 2009 Prijavi Napisano 2. junij, 2009 Kaj pa vlakec na elektri?ni pogon, al pa en plato Kinder jaj?ekof? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 2. junij, 2009 Avtor Prijavi Napisano 2. junij, 2009 Kaj pa vlakec na elektri?ni pogon, al pa en plato Kinder jaj?ekof? Vlakcev ne maram. Uuuuu kinderjaj?ki so pa super ideja!Mogo?e bi si umisnla ?okoladno masazh... Citiraj
Grega_ Napisano 3. junij, 2009 Prijavi Napisano 3. junij, 2009 Jebenti parkirne ledice...mi crkne ena, grem kupiti nove dve in seveda obe zamenjam da enako svetite, drugi dan crkne ena nova ledica... kako naj ?lovek to reklamira ?e mor? ?katlo razrezat da jih ven dobi?, ra?un je itak takoj letu v smeti jajca, in dons spet nove kupit, pa ?e poceni niso Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 3. junij, 2009 Prijavi Napisano 3. junij, 2009 Jebenti parkirne ledice...mi crkne ena, grem kupiti nove dve in seveda obe zamenjam da enako svetite, drugi dan crkne ena nova ledica... kako naj ?lovek to reklamira ?e mor? ?katlo razrezat da jih ven dobi?, ra?un je itak takoj letu v smeti jajca, in dons spet nove kupit, pa ?e poceni niso Avto zamenej. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 3. junij, 2009 Prijavi Napisano 3. junij, 2009 Jebenti parkirne ledice...mi crkne ena, grem kupiti nove dve in seveda obe zamenjam da enako svetite, drugi dan crkne ena nova ledica... kako naj ?lovek to reklamira ?e mor? ?katlo razrezat da jih ven dobi?, ra?un je itak takoj letu v smeti jajca, in dons spet nove kupit, pa ?e poceni niso Ti imas napako na elektriki, ledica ne crkne. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 3. junij, 2009 Prijavi Napisano 3. junij, 2009 Ti imas napako na elektriki, ledica ne crkne. ledice crkujejo na katerikoli Mazdi sem mel v razli?nih od Xedosa preko MX-3, pa zdaj v 323F BJ, pa tudi v 6ki, vedno so crknile.... sem dal pa pa? nazaj navadne ?arnice Citiraj LP KAALman
jures Napisano 3. junij, 2009 Prijavi Napisano 3. junij, 2009 ledice crkujejo na katerikoli Mazdi sem mel v razli?nih od Xedosa preko MX-3, pa zdaj v 323F BJ, pa tudi v 6ki, vedno so crknile.... sem dal pa pa? nazaj navadne ?arnice Verjetno jih elektronika zazna kot OEM in ven rukne... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 3. junij, 2009 Prijavi Napisano 3. junij, 2009 Js mam ledice odkar sm zamenjal avto in pa tudi na prej?ni mazdi sm mel 3 leta ledice! Pa ni nobena crknila! Preveri kontakte-je pa res da so nekatere ledice povr?no ali pretrdo zalotane z uporom,zato rado ob mo?nej?i vibraciji lot po?i tak primer sm ?e mel Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 3. junij, 2009 Prijavi Napisano 3. junij, 2009 Mah ne vem, za znoret je, ?e 1x bom probal pol pa da vidim kaj in kako bo. Ledice so mi super zato ker se potem ujema barva parkirnih s xenonom. Citiraj
uklopko Napisano 3. junij, 2009 Prijavi Napisano 3. junij, 2009 res je! Ka?ne pa ma? not? Js mam une k razpr?ijo svetlobo! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 3. junij, 2009 Prijavi Napisano 3. junij, 2009 A to so tiste ki so malo na pol prerezane?? pol manj?e od navadnih ledic?? V BTC-ju sem jih nabavil pri Potokarju (imam navadne ledice), mi je pa ?al ker jih Gama center ve? nima, tiste so mi ?e v f-ki zdr?ale zelo zelo dolgo, enake firme ledic pa nisem nikjer ve? na?el. Tebi kaj crkujejo? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.