Alex Napisano 24. avgust, 2009 Prijavi Napisano 24. avgust, 2009 Kaj rabi?, js mam dost te robe da lahko na fu? delam. thx,sem nabavil kle??e in naredil zadevo v 10 min.Delaaaa. Ta vikend na morju prijetnih 31C, morje prijetnih 22C (presenetljivo hladna voda, otroc se niso hotel kopat ta vikend). e ja,ga je burja malo zme?ala in je sedaj strupeno mrzlih 22°C.Me ne vidi nekaj ?asa... Citiraj
Z M A J Napisano 25. avgust, 2009 Prijavi Napisano 25. avgust, 2009 Hehe, Alex - strupeno mrzlih 22, kaj bi dal za njih, ko sem bil v Alanyji, pa je mela voda cca. 30C (katastrofa)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 25. avgust, 2009 Prijavi Napisano 25. avgust, 2009 Hehe, Alex - strupeno mrzlih 22, kaj bi dal za njih, ko sem bil v Alanyji, pa je mela voda cca. 30C (katastrofa)! Ce pa gres avgusta...tja se hodi marca in oktobra... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 25. avgust, 2009 Prijavi Napisano 25. avgust, 2009 Kok ma marca, k?ne dobre 20 vrjetno? :ne vem: Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 25. avgust, 2009 Prijavi Napisano 25. avgust, 2009 Kok ma marca, k?ne dobre 20 vrjetno? :ne vem: mal vec poglej na netu povprecne, sem bil februarja pa je blo 20 Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 25. avgust, 2009 Prijavi Napisano 25. avgust, 2009 borut, skoda ker nisi prej vprasal, bi te poslal v eno najlepsih plaz na svetu...moras it gor po gorah potem prides dol (dost hoje) ampak se splaca...si cist sam, voda je super cista, in je kar nekaj skal za skakat... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 25. avgust, 2009 Prijavi Napisano 25. avgust, 2009 Labi, sli? se super (ma? mogo?e kako slikco), sam te?ava je bla v tem, da je deklina v 5. mescu nose?nosti, pa skale in neka dal?a hoja, ne bi lih v po?tev pri?le, same pa je tut ne bi glih hotu nekje pu??at in sam okrog lazit! Labi, a kej ve? kje pribli?no sva bla nastanjena - kok ti je kej poznan ta konec? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 26. avgust, 2009 Prijavi Napisano 26. avgust, 2009 Dans sm zaspal in zamudu na ?iht ve? kot eno urco, bemti telefon zjahan, ki crkne lih ko ni niti mal potrebe po tem! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 2. september, 2009 Prijavi Napisano 2. september, 2009 Na Sputniku ?akam avion za Pariz, NE DA SE MI IT! Tokrat pa res ne.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
madmax Napisano 3. september, 2009 Prijavi Napisano 3. september, 2009 ?e en teden brez neta......aaaa....it f***ing sucks! Changing operators can be a bitch! Citiraj
Z M A J Napisano 3. september, 2009 Prijavi Napisano 3. september, 2009 Kok so vremenarji eni butli; sprva je blo napovedano za soboto da bo malodane vesoljni potop, zdej pa ful sonce, tko da mi ?ist plane ru?i, itak pa se bo vrjetno do sobote ?e ene parkat obrnila napoved! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Lojz Napisano 3. september, 2009 Prijavi Napisano 3. september, 2009 Zdaj bom pa ?e jaz tukaj pojamral. Mazda forumu se moram zahvalit, da mi bodo v slu?bi skenslal internet. Hvala mazda forum! Zdaj bom v svoji pisarni igral duraka, al pa se ?el gumitvist... Hvala vam ?e enkrat! Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 3. september, 2009 Prijavi Napisano 3. september, 2009 Kok so vremenarji eni butli; sprva je blo napovedano za soboto da bo malodane vesoljni potop, zdej pa ful sonce, tko da mi ?ist plane ru?i, itak pa se bo vrjetno do sobote ?e ene parkat obrnila napoved! Najbolje, da si splanira? plane in upa? na najbolj?e Citiraj
jures Napisano 4. september, 2009 Prijavi Napisano 4. september, 2009 Zdaj bom pa ?e jaz tukaj pojamral.Mazda forumu se moram zahvalit, da mi bodo v slu?bi skenslal internet. Hvala mazda forum!Zdaj bom v svoji pisarni igral duraka, al pa se ?el gumitvist...Hvala vam ?e enkrat! Pateti?en izgovor za umik... IP se ?e vedno lahko pinga.... Kako ?e gre, you can run, but you can't hide..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 4. september, 2009 Prijavi Napisano 4. september, 2009 Jures, ta ip je od ..., njemu so lahhko, ?e so blikirali notranji ip, da ne more ve? do neta. Tako da ip od firme .... lahko pinga? vedno. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 4. september, 2009 Prijavi Napisano 4. september, 2009 Jures, ta ip je od ..., njemu so lahhko, ?e so blikirali notranji ip, da ne more ve? do neta.Tako da ip od firme .... lahko pinga? vedno. njet 0.2 je 2 kompjuter na netu...so od 0 do 255 in ja to je javno..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 4. september, 2009 Prijavi Napisano 4. september, 2009 Proklete nevihte, zdele je ?e plaz zasul cesto Bled - Bohinj, bemumast! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 5. september, 2009 Prijavi Napisano 5. september, 2009 Proklete nevihte, zdele je ?e plaz zasul cesto Bled - Bohinj, bemumast! Ja jeba za nas ki gremo v Bohinj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 7. september, 2009 Prijavi Napisano 7. september, 2009 U?er sva bla kao na kopanju v Strunjanu, pa je bil tak veter, da kljub vodi 23 pa zraku 27C ni blo ve? kot dvakrat za notr sko?it, bemumast! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Sishi Napisano 7. september, 2009 Prijavi Napisano 7. september, 2009 Men se pa ?e zdej 'gunca' od jadranja... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Jest Napisano 7. september, 2009 Prijavi Napisano 7. september, 2009 Pateti?en izgovor za umik... IP se ?e vedno lahko pinga.... Kako ?e gre, you can run, but you can't hide..... Dvomim, da imajo tam "samo" 254 IPjev ... Tudi jaz mislim, da je to le externi IP enega od routerjev... Notranje stevilcenje je interno in se navzven ne vidi ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 7. september, 2009 Prijavi Napisano 7. september, 2009 Dvomim, da imajo tam "samo" 254 IPjev ... Tudi jaz mislim, da je to le externi IP enega od routerjev... Notranje stevilcenje je interno in se navzven ne vidi ... Tud to je mozno, kakorkoli pa ze, zgodba je zakljucena, dejmo naprej zivet.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
daSKAn Napisano 8. september, 2009 Prijavi Napisano 8. september, 2009 Pred dopustom sem ske?iral 800? za mojo Mazdico. Sam ni tok za jambrat, ker na kakem Cosmosu, bi me pri?lo ziher 1600?. Pa dec ki mi ?raufa obvlada, pa Mazdo ma tut doma, tko da pozna to pasmo vagana Citiraj
Z M A J Napisano 12. september, 2009 Prijavi Napisano 12. september, 2009 Kaka svinarija, najdu plesn v nekem 100 % jabol?nem soku, ?ist se mi je zagnuslo vse skupej! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 12. september, 2009 Prijavi Napisano 12. september, 2009 Kaka svinarija, najdu plesn v nekem 100 % jabol?nem soku, ?ist se mi je zagnuslo vse skupej! Kaj ne sme? povedati v katerem? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.