David Napisano 26. november, 2009 Prijavi Napisano 26. november, 2009 Spal sem samo par uric, pa sem zdele total raz?telan na delovnem mestu, sam se je spla?al u?eri gledat - Grofa Monte Krista! hahaha... sam je res dober film... Citiraj Feel free....
Z M A J Napisano 26. november, 2009 Prijavi Napisano 26. november, 2009 ?ez par dni bo pa na programu DAN PO JUTRI?NJEM, ki je zame noro dober film, za razliko od 2012 (ki sem ga gledu v soboto v kinu - kak?na pretiravanja, v sstilu Bonda 007) Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 26. november, 2009 Prijavi Napisano 26. november, 2009 Pa LPG-ja mi je zmankal, skor. a si MES poklicu Citiraj
Grega_ Napisano 26. november, 2009 Prijavi Napisano 26. november, 2009 a si MES poklicu hehe...a je ?e kdo preizkusil tale MES?? Cifra sploh dela? pride verjetno kak?en AMZS iskati oz. kak?ni pogodbeniki ....no za AMZS vem da imajo plin na lagerju, sem bil zadnji? tam in so enemu tankali ga Citiraj
LabiGT Napisano 26. november, 2009 Prijavi Napisano 26. november, 2009 MES poklical 3x pride pa privatnik, ti nalozi avto na kamion in pelje do servisa (pol se mene domov Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 26. november, 2009 Prijavi Napisano 26. november, 2009 Men je porivatnik prpeljal kantico z 10 litri nafte Citiraj
LabiGT Napisano 26. november, 2009 Prijavi Napisano 26. november, 2009 zame pa ni mel dodatnega menjalnika, mi je pa skor unicu avto (saj res spet sem poazbu, moram tisti navoj luknje spredaj, kot tudi kaheljca zamenjat, ker sta neuporabna) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazdaman Napisano 26. november, 2009 Prijavi Napisano 26. november, 2009 evo ?e slikice pa ?e drugi pogled sedaj se pa? vozim z takim. Barvanje sledi drugo leto tu je pa doner car ?e rabi kdo kaki del naj javi Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 Mazdaman, pametno, ker vsaj ne bo do pomladi ?e popikan od kamen?kov! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 jebote sem pa mislu da je doner car neki v zvezi s kebapom mi je pa barva doner cara bolj vsec moram rec Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 sedaj se pa? vozim z takim. Barvanje sledi drugo leto tu je pa doner car ?e rabi kdo kaki del naj javi A navija? za Mclaren al Ferrari zdej do spomladi? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 Dans je sicer petek, ampak nimam neke (delovne) morale, upam da bo ?e popoldne vse kej druga?na! Pa ta smrdljiv de?, matrmatr! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 sam res, cel teden je blo soncno, zdaj ko moram na pot pa dezuje...o jee Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Alex Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 Pri nas,na "son?ni"primorski, je pa po mesecu in pol kon?no posijalo par ?arkov sonca. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 Evo zadnja novica v Dom?alah je sonce Samo za koliko ?asa Citiraj
daSKAn Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 Spet de?uren, in imam spet ob?utek da me bojo zbudil sred no?i zaradi kake bedarije. Citiraj
jures Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 Kaj je temu vremenu????????????????????? Jaz sem ze zacetek novembra motorja za zimo prstimal!!!! Namesto da gremo na ski opening sli?im harley-e po cesti!!! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 Jaz pa u?ivam, ker je glih prav toplo za moje stare kosti Citiraj
daSKAn Napisano 27. november, 2009 Prijavi Napisano 27. november, 2009 Global warming pa take fore..... me like!! Citiraj
KAALman Napisano 28. november, 2009 Prijavi Napisano 28. november, 2009 staknil prehlad... pono?i spal 2,7 ure... Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 28. november, 2009 Prijavi Napisano 28. november, 2009 Jaz pa u?ivam, ker je glih prav toplo za moje stare kosti Jaz pa bom popiz..il z takim vremenom. ?e je zima,naj bo mraz in burja in sneg.Ne pa ?e en mesec tukaj pri nas megla in de?. Ho?em nazaj stare ?ase. Citiraj
enej_46 Napisano 28. november, 2009 Prijavi Napisano 28. november, 2009 Jaz pa bom popiz..il z takim vremenom. ?e je zima,naj bo mraz in burja in sneg.Ne pa ?e en mesec tukaj pri nas megla in de?. Ho?em nazaj stare ?ase. se strinjam...pizdarija je tle pri nas na obali :// Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Boss Napisano 28. november, 2009 Prijavi Napisano 28. november, 2009 Ja ampak to mate problem sam vi na obali - ostali imamo celo nekaj sonca in lepega toplega vremena brez megle Citiraj
enej_46 Napisano 28. november, 2009 Prijavi Napisano 28. november, 2009 ja to je zaradi morja :/ sej vedno je blo par dni megle, ma kar je preve? je preve? :/ Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Z M A J Napisano 30. november, 2009 Prijavi Napisano 30. november, 2009 Matr dons zjutri ko sm sli?u Trst 16 stopinj, to bi me znal kar kopanje zamikat, ne pa tlele po ?abariji in okolici, pol pa ?e v to nesre?no slu?bo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.