Jest Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 ASF je to da ti avto posveti v tisti ovinek kamor ima? zavito oziroma zavija?, to si verjetno opazil na kakem kri?i??u, ko si videl kako meco al pa bmw ko mu je svetila samo ena "meglenka", potem pa je ?e ta po?asi ugasnila. To nima veze z pogonom ali zavorami. V bistvu je to AFS ... in pomenilo naj bi Adaptive Front Lighting System oz. Adoptive Frontlight System... In je podobno kot pri VW ... le da tam sveti ustrezna meglenka... pri Mazdi pa je v lu?i ... http://www.mazda.si/owning_mazda/Technical-Lexicon/ AFS Sistem AFS (Adoptive Frontlight System) prilagodljivih prednjih ?arometov pove?a osvetljeno povr?ino v ovinku. ?arometi osvetlijo tudi obmo?ja, ki jih obi?ajni ?arometi ne osvetlijo. Biksenonski ?arometi poleg tega zaradi ve?je svetilnosti zagotavljajo dalj?e osvetljeno obmo?je. Meni deluje OK... tudi v snegu in dezju Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 V bistvu je to AFS ... in pomenilo naj bi Adaptive Front Lighting System ... In je podobno kot pri VW ... le da tam sveti ustrezna meglenka... pri Mazdi pa je v lu?i ... Meni deluje OK... tudi v snegu in dezju Mogo?e so Bossu zamenjal ?ice levo/desno :) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Mogo?e so Bossu zamenjal ?ice levo/desno :) Ne, blinkerjev ?e nima apgrejdanih. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Jest Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Mogo?e so Bossu zamenjal ?ice levo/desno :) Samo mora potem imeti se senzor za sneg, da se mu zamenja samo takrat, ko snezi Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
uklopko Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 js pa mislm da so krive ?arnice! Une z leve prestavi na desno in obratno Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 js pa mislm da so krive ?arnice!Une z leve prestavi na desno in obratno Pol je vseeno ce se on vsede k sovozniku.... Alles licht weg....... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Alles auto weg... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazdaman Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Vidim da nimate pojma. On je dobil verzijo iz japoske, ki je bila namenjena drifterjem in bodi lepo sre?en ker takih je zelo malo in zato lepo pridno uporabljaj ro?no. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Boss Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Vidim da nimate pojma. On je dobil verzijo iz japoske, ki je bila namenjena drifterjem in bodi lepo sre?en ker takih je zelo malo in zato lepo pridno uporabljaj ro?no. Bravo... ja to je to Ko sem se nehal vozit z ro?no po ovinkih se mi zdaj lepo lu?i na pravi strani pri?igajo. Mazda je assdraging drift mobil wiiiiiiiiiiii - its a lot of fuuuunnnnn - sneg rules, DSC na off pa mam spet polne feltne snega zadi. Citiraj
mazdaman Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 DSC na off pa mam spet polne feltne snega zadi. Potem preden pelje? k vulkanizerju centrirat gume najprej s?isti sneg iz njih Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Don Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Danes na poti iz slu?be videl 2 nesre?i. In pri obeh je bil avto na strehi ... Koliko mo?nosti je, da se mi to ?e kdaj ponovi?! Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
jures Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 Danes na poti iz slu?be videl 2 nesre?i. In pri obeh je bil avto na strehi ... Koliko mo?nosti je, da se mi to ?e kdaj ponovi?! a da se na streho obrnes? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Don Napisano 5. januar, 2010 Prijavi Napisano 5. januar, 2010 a da se na streho obrnes? Ma ne. Da v 50ih kilometrih vidi? iste nesre?e ... Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
daSKAn Napisano 6. januar, 2010 Prijavi Napisano 6. januar, 2010 Ma ne. Da v 50ih kilometrih vidi? iste nesre?e ... Naslednji?, ko se bo? spet v krogu vozil Citiraj
Boss Napisano 6. januar, 2010 Prijavi Napisano 6. januar, 2010 Naslednji?, ko se bo? spet v krogu vozil al pa ko prvega zagleda naj se nato ?e sam na streho obrne pa bosta prec dve nesre?i Citiraj
uklopko Napisano 6. januar, 2010 Prijavi Napisano 6. januar, 2010 Ma ne. Da v 50ih kilometrih vidi? iste nesre?e ... 2 iste nesre?i da vidi? v 50-ih km--mission imposible pa ?e si sam bog Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
YavarYe X6V6 Napisano 6. januar, 2010 Prijavi Napisano 6. januar, 2010 Pazi moj rekord, 6 X pihal v 3h urah in razdalji manj kot 200km. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
x-layer Napisano 6. januar, 2010 Prijavi Napisano 6. januar, 2010 Pazi moj rekord, 6 X pihal v 3h urah in razdalji manj kot 200km. Ja kaj so pa policaji krivi, ?e ti ne zna? napihat Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Ninja Napisano 6. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 6. januar, 2010 Upam, da niso bli zmer isti, ki so ti dali za pihat Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 6. januar, 2010 Prijavi Napisano 6. januar, 2010 So ble vedno druge lokacije, zadnji dve sta bli 200-300m narazen, samo videli se nista. Vedno je blo 0,0 Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 6. januar, 2010 Prijavi Napisano 6. januar, 2010 So ble vedno druge lokacije, zadnji dve sta bli 200-300m narazen, samo videli se nista. Vedno je blo 0,0 Si predstavljas na vsaki drugace? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 6. januar, 2010 Prijavi Napisano 6. januar, 2010 Mogo?e pa so preverjali, ?e se ga lahko na?ge? v 200-300metrih :ne vem: V bistvu je mo?no, ?e je vmes kaka gostilna al pa od Loj... mislim kolega zidanca Citiraj
jures Napisano 6. januar, 2010 Prijavi Napisano 6. januar, 2010 v 3h urah in razdalji manj kot 200km. to je povpre?na ?e vedno 66 na uro, se dobro da so te 6x ustavili divjak. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Don Napisano 6. januar, 2010 Prijavi Napisano 6. januar, 2010 al pa ko prvega zagleda naj se nato ?e sam na streho obrne pa bosta prec dve nesre?i Jebemti, vi pa ste filozofi! 2 iste nesre?i da vidi? v 50-ih km--mission imposible pa ?e si sam bog To ni nemogo?e, nemogo?e je, da se ti to naredi 2x! Citiraj I'm not trying to impress you ... but I have a tractor.
eye Napisano 6. januar, 2010 Prijavi Napisano 6. januar, 2010 pouhn k*** mam ze tega piflanja Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.