David Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 Pazi moj rekord, 6 X pihal v 3h urah in razdalji manj kot 200km. Moj osebni rekord je da sem na relaciji Portoro? - Ankaran pihal 3krat...... torej 20km razdalje. Vedno 0,0 alkota... Citiraj Feel free....
LabiGT Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 moj rekord je, da nisem nikol v zivljenju pihal (so mi vsec zenske) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 moj rekord je, da nisem nikol v zivljenju pihal (so mi vsec zenske) Ja sej, zato pa na ćevapih kompenzira? Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Grega_ Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 moj rekord je, da nisem nikol v zivljenju pihal ..?e dobr da policaji nimajo ?evapmetra ,sem prepri?an da bi ?el na hlajenje Citiraj
jures Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 ..?e dobr da policaji nimajo ?evapmetra ,sem prepri?an da bi ?el na hlajenje sej mu lahko holesterol pri odvzemu krvi merjo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
BOJČ Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 ..?e dobr da policaji nimajo ?evapmetra ,sem prepri?an da bi ?el na hlajenje Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
LabiGT Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 boste razocarani ampak ze dolg nisem cevapov jedu...so mi zaprli uno stacuno v pristini... zdaj sem neki mahnjen na susije aja jures, se sam nisem mogu verjet, ampak holesterol imam dalec pod mejo lahko pa se vseen dobimo na cevapih, long time no see, kaj pravte? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
BOJČ Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 boste razocarani ampak ze dolg nisem cevapov jedu...so mi zaprli uno stacuno v pristini...zdaj sem neki mahnjen na susije aja jures, se sam nisem mogu verjet, ampak holesterol imam dalec pod mejo lahko pa se vseen dobimo na cevapih, long time no see, kaj pravte? Jaaaaaaa, Gurman!!!!!!!! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
jures Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 lahko pa se vseen dobimo na cevapih, long time no see, kaj pravte? I'm in Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 npr. jutr al pa naslednji petek popoldne? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 npr. jutr al pa naslednji petek popoldne? kje/kdaj, jutr mam pregled zdravniski Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 naslednji pol? recimo po 17:00? opcije so: napoli (jarse) ali pri jovotu Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 Jaz sem prec za... bi se mi kar prlegli kaki ?evapi al pa pleska. Kaj zdej a jutri al naslednji teden? Jure ti povej. Citiraj
jures Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 Jaz sem prec za... bi se mi kar prlegli kaki ?evapi al pa pleska. Kaj zdej a jutri al naslednji teden? Jure ti povej. Popoldne lahko - mam zjutriPazi imam pregled, laboratorij in psihologa kot profesionalni voznik... P.S. Premaknimo se pod sre?anja Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 In vse tiho je bilo....? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 Jutr popoldne ?raufam M6. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
LabiGT Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 no pol pa se dobimo naslednji petek popoldne ob 17, pri napoliju? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 Ok. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Marko_mx-3 Napisano 7. januar, 2010 Prijavi Napisano 7. januar, 2010 Mene tudi lahko ?tejete zraven, ?e nekaj ?asa nisem "taprave" hrane jedel Jutri pa nebi ?lo, ker je petek Citiraj
Grega_ Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 "Musklfibr" me ubija ?e 2 dni pa se ne dam Citiraj
David Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Eeee Bravo mr. Gregson.... ?e 2 dni pa bo kul... osebno predlagam da klin s klinom zbije?... Citiraj Feel free....
Grega_ Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Eeee Bravo mr. Gregson.... ?e 2 dni pa bo kul... osebno predlagam da klin s klinom zbije?... hehe..sej ga zbijam...zdj me pa ?e druge mi?ice bolijo, tiste katere sem v?eri delal , ?e kak?en teden pa bo ok, spet ufuran, samo moram se kolkr tolk po?lihtat do jutri, upam da bo dobr vreme, mamo v planu teranje z motornimi sankami v okolici Rakeka ...to so pospe?ki Citiraj
jures Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Tezka je tovornjakarjeva... laboratorij 12? ZD pregled 50?- s tem da mi ni ra?unala EKG, ker sem vmes dohtarci winndows fatal error zrihtal psiholog 30? ura vo?nje 30? republi?ki CPP 15? nov izpit 10? . . . da bom lahko potem prikolico vozil neprecenljivo! No ja sem pa zdrav ko riba v so?i, samo pritisk je bil 90/60, ker sem bil te?? brez kave... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.