Boss Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Haha, kako je pa psiholog zgledal? Psiholog: g. Jure, kaj si mislite o po?asnih voznicah, ki cincajo po cestah? Jures: Je**** jim m***r blentavo, kre*** PIP nesposobni, doma naj za ?porhetom ostanejo pa naj otroke rihtajo... grrrrr Psiholog: v redu je lepo ste odreagirali in ste pripravljeni na kaoti?no stanje na na?ih cestah - ?estitam dobili boste izpit Citiraj
jures Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Haha, kako je pa psiholog zgledal? Psiholog: g. Jure, kaj si mislite o po?asnih voznicah, ki cincajo po cestah? Jures: Je**** jim m***r blentavo, kre*** PIP nesposobni, doma naj za ?porhetom ostanejo pa naj otroke rihtajo... grrrrr Psiholog: v redu je lepo ste odreagirali in ste pripravljeni na kaoti?no stanje na na?ih cestah - ?estitam dobili boste izpit Nekatera vprasanja so bila res v tej smeri - ste vzkipljivi...veliko tvegate....kurc jaz sem bil odkrit, vzkipljiv nisem, tvegam in imam veliko odlo?itev v zadnjem trenutku....ampak z zavedanjem posledic. Najhuj?e vpra?anje pa je bilo (ne pozabite da sem sedel s tovornjakarji):Bi carini prijavili blago, ki ga skrivate, ?eprav veste da ga ne morejo najti Kot prvo, kaj je smisel vpra?anja :ne vem: ?e skriva?, potem skriva? z namenom a ne. ampak odgovori:DA (?e to obkro?i? la?e?)NE (?e to obkro?i? lahko kratkomalo pade?) Torej res psiha Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Marko_mx-3 Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Tega vpra?anja o prijavi blaga se tudi jaz spomnim, takrat sem prav ?tudiral, kaj ?em obkro?it. Potem sem se ?e ene 2x premislil in sem vse 4x pre?rtal tako da sploh ni bilo sumljivo Imel sem pa te teste za prostovoljnega gasilca - operativa. Citiraj
Boss Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Nekatera vprasanja so bila res v tej smeri - ste vzkipljivi...veliko tvegate....kurc jaz sem bil odkrit, vzkipljiv nisem, tvegam in imam veliko odlo?itev v zadnjem trenutku....ampak z zavedanjem posledic. Najhuj?e vpra?anje pa je bilo (ne pozabite da sem sedel s tovornjakarji):Bi carini prijavili blago, ki ga skrivate, ?eprav veste da ga ne morejo najti Kot prvo, kaj je smisel vpra?anja :ne vem: ?e skriva?, potem skriva? z namenom a ne. ampak odgovori:DA (?e to obkro?i? la?e?)NE (?e to obkro?i? lahko kratkomalo pade?) Torej res psiha Jaz bi samo dopisal, da nikoli ne skrivam ni?esar in da sem po?ten dr?avljan ter, da me to vpra?anje osebno ?ali, ker prejudicira, da sem poskusil narediti nekaj nezakonitega (skriti blago, ki ga je potrebno cariniti). Citiraj
jures Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 Jaz bi samo dopisal, da nikoli ne skrivam ni?esar in da sem po?ten dr?avljan ter, da me to vpra?anje osebno ?ali, ker prejudicira, da sem poskusil narediti nekaj nezakonitega (skriti blago, ki ga je potrebno cariniti). vprasanje je ali bi, ne ali ste Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 8. januar, 2010 Prijavi Napisano 8. januar, 2010 ok slaba formulacija mojega stavka ... prejudicira da BOM poskusil narediti.... mah brez veze to je pa? idiotentest Citiraj
Rocky Napisano 9. januar, 2010 Prijavi Napisano 9. januar, 2010 bmw 530d je jajc za v sneg, kljub novim zimskim gumam sem na konc mogu pes proti domu Citiraj
Z M A J Napisano 9. januar, 2010 Prijavi Napisano 9. januar, 2010 Tetku mu jebm snegu, ?e 3. dan zpored kidam k zme?an! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
adormi11 Napisano 9. januar, 2010 Prijavi Napisano 9. januar, 2010 Jez ps bi rad, pa nimamo snega - no ja 5cm, ampak to ?e ni za kidat, pa ?e bo tako vreme ?e naprej, jutri ?e tega ne bo ve?. Citiraj
Z M A J Napisano 9. januar, 2010 Prijavi Napisano 9. januar, 2010 No pa prenosnik mi je krepnu, monitor, tko da je zdj prikloplen na hi?nega, beda! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 9. januar, 2010 Prijavi Napisano 9. januar, 2010 bmw 530d je jajc za v sneg, kljub novim zimskim gumam sem na konc mogu pes proti domu ?e je samo to si jo bolj poceni odnesel, kot tisti, ki je s petko zletel iz dovoza AC na Brdu in pa en avstrijski model, ki je v?eraj z BMW M5 podrajsal ograjo na vrhni?kem klancu. Ampak sem bil pa v?eraj full jezen na bebaste egoisti?ne kamionarje, ki so rinili v zasne?eni vrhni?ki klanec in so jasno obstali. 8 komadov kretenov tako, dasmo stali pol ure, da je pri?la vle?na in jih za?ela na rob odmikat. Vmes sta pa policaja vsem napisala naloge. 400? kazni plus vleka - ni slabo za zdravljenje debilizma in egoizma. Citiraj
LabiGT Napisano 10. januar, 2010 Prijavi Napisano 10. januar, 2010 ne vem, jaz sem mel dva bistveno starejsa bmw-ja 520 in en celo z letnimi gumami, pa nisem mel nekih hudih problemov :ne vem: Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
adormi11 Napisano 10. januar, 2010 Prijavi Napisano 10. januar, 2010 BMW je zakon med dvokolesno gnanimi avti, ?e obvlada? zadnji pogon seveda. Jaz sem se ?e z oplom omego enakovredno kosal s spredjim pogonom, pa tam nisem mel zapore diferenciala, BMW-ji pa jo majo, tak da, ma? ljudi ki si z BMW-jom pove?ajo genitalije in ga pri prvem snegu razbijejo, drugi pa ga majo zaradi veselja pri vo?nji, ki ti ga nudi zadnji pogon. Citiraj
Alex Napisano 10. januar, 2010 Prijavi Napisano 10. januar, 2010 v mojem primeru sta dva tudi natikala verge na bmw-je kljub zimskim gumam gor. Citiraj
Z M A J Napisano 10. januar, 2010 Prijavi Napisano 10. januar, 2010 matr jest ne vem al so vse ?enske po porodu katastrofa, al mam sam jz tako sre?o; namre? ?e neki nardim ni okej, ?e ne nardim jasno spet ni okej, skratka obup!!! P.S. hvala qrcu mamo jamralnik! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 10. januar, 2010 Prijavi Napisano 10. januar, 2010 matr jest ne vem al so vse ?enske po porodu katastrofa, al mam sam jz tako sre?o; namre? ?e neki nardim ni okej, ?e ne nardim jasno spet ni okej, skratka obup!!! P.S. hvala qrcu mamo jamralnik! vse so iste!! ampak gre potem na malo bolj?e Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 10. januar, 2010 Prijavi Napisano 10. januar, 2010 Hja, pol pa zna bit te?ava v koli?ini potrpljenja s katero razpolagam! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 10. januar, 2010 Prijavi Napisano 10. januar, 2010 Hja, pol pa zna bit te?ava v koli?ini potrpljenja s katero razpolagam! Ne se sekirat.Pri ta drugem in tretjem pa ta...je vse skupaj mnogo la?je. Citiraj
jures Napisano 10. januar, 2010 Prijavi Napisano 10. januar, 2010 matr jest ne vem al so vse ?enske po porodu katastrofa, al mam sam jz tako sre?o; namre? ?e neki nardim ni okej, ?e ne nardim jasno spet ni okej, skratka obup!!! P.S. hvala qrcu mamo jamralnik! Bom spet napisal nasvet mojega pokojnega dedka: Zenska ima vedno prav, tudi ce ves da nima, ima prav, in mir bo v hi?i. Haug Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
adormi11 Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Pa se je zgodilo, zvin gle?nja- pred koncem februarja nebo ni? iz smu?anja. Citiraj
jures Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Pa se je zgodilo, zvin gle?nja- pred koncem februarja nebo ni? iz smu?anja. ajajaj, basket al nor?ije? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
x-layer Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Pa se je zgodilo, zvin gle?nja- pred koncem februarja nebo ni? iz smu?anja. Samo zdaj pa ima? izgovor, ?e te ustavi policija in ti re?e da si imel te?ko nogo ?imprej?nje okrevanje Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Alex Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Uf,to pa ni prijetno.Da bi ?imprej ?lo mimo. Bo? pa? nekaj pri?paral na smu?anju.Jaz sem svoj del ?oldov ?e zapravil letos. Citiraj
adormi11 Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 HVALA - je pa bla slu?bena nesre?a - malo nerodnosti, malo ?asovne stiske, rezultat pa je na sliki Avta pa ne morem vozit, tak da nebo izgovora s te?ko nogo Citiraj
Z M A J Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Mah kako bedno vrme, sicer bi ?li lohk vsaj stamalo mal na zrak, dea bi pono? kej spala, tko pa beeeda! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.