Ninja Napisano 12. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Jest bi ?la v AUS. Tam jih zihr ni? ne zebe Citiraj
x-layer Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Mah kako bedno vrme, sicer bi ?li lohk vsaj stamalo mal na zrak, dea bi pono? kej spala, tko pa beeeda! Jah vreme je res v ku... glede dojen?kov. Tudi na? mali sedaj abstinira sprehode, tako da ga samo malo na balkon nesemo vsak dan. Recimo za 5-10 min. Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
Boss Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Jest bi ?la v AUS. Tam jih zihr ni? ne zebe ?ak a ti resno? 48 stopinj ?ez dan pa 37 pono?... http://24ur.com/novice/svet/prevroce-za-vlake.html Citiraj
Z M A J Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Boss, mam pa miljonkat raj fajn mrz, kt peklensko vro?ino - katastrofa! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Boss, mam pa miljonkat raj fajn mrz, kt peklensko vro?ino - katastrofa! sva ?e dva - će je mraz se da dodatno oble?t, ?e je pa vro?e pa ko?e ne morem sle?t Citiraj
Jest Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 sva ?e dva - će je mraz se da dodatno oble?t, ?e je pa vro?e pa ko?e ne morem sle?t Smo ze trije ... Ze tako imam prevec "izolacije" ... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Ninja Napisano 12. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Meni ni pa nikoil (pre)vro?e, zebe me pa zmer. Tako da ja, bi ?la kenguruje pozdravt Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Meni ni pa nikoil (pre)vro?e, zebe me pa zmer. Tako da ja, bi ?la kenguruje pozdravt Pomoje se mora? nakak grelec, al pa vsaj sve?ko zmontirat da te pogreje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ninja Napisano 12. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Pomoje se mora? nakak grelec, al pa vsaj sve?ko zmontirat da te pogreje. Hmmm, kar uredu predlog.... So kak?ni ?e posebej kvalitetni? Tam okoli 2000 W, da bo ornk grelo. Citiraj
x-layer Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Pomoje se mora? nakak grelec, al pa vsaj sve?ko zmontirat da te pogreje. Ja, sve?ko brez navojev Citiraj it's better to let someone think you're an idiot then to open your mouth and prove it
YavarYe X6V6 Napisano 12. januar, 2010 Prijavi Napisano 12. januar, 2010 Hmmm, kar uredu predlog.... So kak?ni ?e posebej kvalitetni? Tam okoli 2000 W, da bo ornk grelo. So tud bolj po?asne al pa bolj hitre varijante, kakor ti pa?e. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 13. januar, 2010 Prijavi Napisano 13. januar, 2010 Hmmm, kar uredu predlog.... So kak?ni ?e posebej kvalitetni? Tam okoli 2000 W, da bo ornk grelo. pejt v ?par pa ga kup..mislm da pride okol 15 eur, drga? ma? pa cene v nedogled ...razn ?e kej ?ivgla za gret najd?, zna bit dra?ji ampak so obnovljivi viri, bo? ekolo?ka Citiraj
jures Napisano 13. januar, 2010 Prijavi Napisano 13. januar, 2010 Na mimo vrste gledam pralni stroj ki ima poleg za darilo kalorifer? Na vse so mislili da zenska pere in da jo ne zebe.. He he kok bojo padale batine... Se ena sarkasti?na Zakaj zenska ne potrebuje ure? KEr jo ima danes ze vsak sporget.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 13. januar, 2010 Prijavi Napisano 13. januar, 2010 Bom pojamru namest ajvarja - M6 2.3 sucker tudi nima povratnega voda bencina :):) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 13. januar, 2010 Prijavi Napisano 13. januar, 2010 Na mimo vrste gledam pralni stroj ki ima poleg za darilo kalorifer? Na vse so mislili da zenska pere in da jo ne zebe.. He he kok bojo padale batine... Se ena sarkasti?naZakaj zenska ne potrebuje ure? KEr jo ima danes ze vsak sporget.... Sej tvoja to ne bere, ali pa? ups bogi Bom pojamru namest ajvarja - M6 2.3 sucker tudi nima povratnega voda bencina :):) Zakaj bi Ajvar rabu povratni vod? Citiraj
jures Napisano 13. januar, 2010 Prijavi Napisano 13. januar, 2010 Sej tvoja to ne bere, ali pa? ups bogiZakaj bi Ajvar rabu povratni vod? Ker je ze 2 dni v kanalu pod suckerjem... (ce niste opazili ga ni na forumu) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 13. januar, 2010 Prijavi Napisano 13. januar, 2010 webasto ga jebe? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 14. januar, 2010 Prijavi Napisano 14. januar, 2010 webasto ga jebe? Ga ne je** sam tako kot si je zastavil ne gre in mora sprot mal v stacuno hodit....Sej bo kmal z nami pa bo povedal.......... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 14. januar, 2010 Prijavi Napisano 14. januar, 2010 Ga ne je** sam tako kot si je zastavil ne gre in mora sprot mal v stacuno hodit.... jaz mam tud isti problem... vsakic mislim da sem si lepo zastavil pa vseen moram sprot v trgovino (govora je o hrani a ne ) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
YavarYe X6V6 Napisano 16. januar, 2010 Prijavi Napisano 16. januar, 2010 Ga ne je** sam tako kot si je zastavil ne gre in mora sprot mal v stacuno hodit....Sej bo kmal z nami pa bo povedal.......... Ah ni problem ?tacuna, cajt, ?e dela? na "projektu" 2-3 ure na dan, pol se zna malo zavle?t. Zakaj bi Ajvar rabu povratni vod? Da bi dubu benz za vebasto, samo pa? mi je vzelo en popoldan da sem profi zvedel odvzem benza iz rezervoarja in napeljal cev in ?trom za napajanje ?rpalke. Ker sem picajzlast sem si rs vzel ?as in naredil tako ?e ne bolje kot profi vgrajevalci. :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 16. januar, 2010 Prijavi Napisano 16. januar, 2010 ?e 2 tedna pa bom moral lepih 95 EUR za novo nalepkico odkartat, bednikom z gnilim cestam! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 18. januar, 2010 Prijavi Napisano 18. januar, 2010 Danes mi je voznica za?etnica z golfekom naredila tole: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 18. januar, 2010 Prijavi Napisano 18. januar, 2010 a si jo vpra?al kako je sploh naredla izpit? A sede al na hrbtu Citiraj
jures Napisano 18. januar, 2010 Prijavi Napisano 18. januar, 2010 a si jo vpra?al kako je sploh naredla izpit? A sede al na hrbtu Ata poznamo, pa pazi obena hcerkama je dal 2 crna golfa....pridem tja pa rece katera sedaj, imata obe isti avto...Tako to gre... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.