Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

V avto?oli sem dobil 'das auto' z navorom.... :whatever:

kar mi je logi?no saj bom vlekel eno ogromno prikolico zadaj :D

se vedno mi ni jasno kako, ampak jaz imam izpit za prikolico :)

ocitno sem ga dobil v kaki posebni akciji "placaj B zdaj, dobis BE zastonj"

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

se vedno mi ni jasno kako, ampak jaz imam izpit za prikolico :)

ocitno sem ga dobil v kaki posebni akciji "placaj B zdaj, dobis BE zastonj"

Kurc ta zival od CX7 + prikolca je dale? nad 3,5 tone.....

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

V avto?oli sem dobil 'das auto' z navorom.... :whatever:

kar mi je logi?no saj bom vlekel eno ogromno prikolico zadaj :D

vle?e k prasica, a ne? Haha :hohoho:

33112_1.png

Napisano

vle?e k prasica, a ne? Haha :hohoho:

poligon..... :whatever: med osemnajstletnicami, ki se samo hihitajo....

Pa bodo verjetno vseh napak opro??ene...

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Dans ni dost manjkal, da bi ?e ob 6.15 eno teto za u?eske iz P407 karavan zvleku. Baba glupa, se vklju?i na glavno cesto, o?itno brez da pogleda, pri tem pa ?e takoj zamenja pas (4 pasovna cesta skupno), tko da se znajde direkt pred mano. Sledi tako bremzamnje, bemti najraj bi kr povozu kuro! :angry2::blush::hohoho:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

Koliko je cena zdaj zotega malega E (EkB oz BE)

100? pregled

voznja okoli 30? (10 ur)

pol pa cpp pa izpit

neprecenljivo.....

Napisano

Neki se me ho?e ena gripa polotit, pa ?e ne vem katera. Celo no? me je neki treslo, slabo spal, pa v skelpih me daje... :ne vem:

Napisano

?e nisi svinja, se pra?i?je ne rabi? bat! :harhar::hohoho::P

Napisano

100? pregled

voznja okoli 30? (10 ur)

pol pa cpp pa izpit

neprecenljivo.....

Ja niso ve? poceni heci to

A ima kdo pol kako info koliko stane C + E ?

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Napisano

Ne vem ce to spada v to temo ampak jaz jamram da imamo tut take voznike ki kljub temu da vidijo da so ga usral se vedno vozijo v napacno smer in to celo cirka 2 kilometra!! :angry2:

Izpit takoj uzet! :policaj:

http://24ur.com/novice/crna-kronika/video-...di-predora.html

sm ze jes pripopal pod nesrece...

pa dodal da so debili tudi tisti ki ne vidijo rdeco luc v tunelu, kamion ki je nabil avto je bil kriv SAM, in ne tako kot pise clanek...!!!!

Napisano

Js bi vsem komplet da?gal kazen za prevo?eno vsako rde?o lu?, in dr?ava bi tiktak ,pokasiral nekje od 10-20 k?.

?e je rde?a mora? ustavit pa ?e je kjerkoli ne samo na kri?i??u, pa jebemumast a ni to prva stvar ki jo nau?ijo v avto?oli ?

Tastarmu pa samo na izbiro ali zme?kajo avto in pla?a kazen al zme?kajo komplet s kretenom za volanom, itaq je ?e bolj za odpis.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Ne morm vrjet, da ve? k tedn po zadnjem snegu v LJ, ?e zmer ni o?i??en plo?nik (govorim konkretno za za?etek Celov?ke c., od Union pivovarne, prot Hotelu Lev), pa to je katstrofa, na kolesarski je ziher po ene 30 cm snega, medtem ko plo?nik na delu ko je kao o?i??en, je poleden u tri pizde! Ne me jebat pa take pristojne slu?be, mamujimjebm!!! :hudicek:

Napisano

A ve? kak?en izgovor so mel, da ni o?i??en? Zarad parkiranih avtov - lol ja, kaj pa tam, kjer ni nobenih avtov nikjer pa so ?e vedno kupi snega celo sred kri?i??. Tam so bli o?itno parkirani helikopterji pa so glihkar odleteli.

?al tele komunalci iz leta v leto dokazujejo svojo zrelostno stopnjo, ki je obupno nizka.

33112_1.png

Napisano

odzivni cas mestnih redarjev v glavnem mestu je, odkar imajo vecje pristojnosti, hudicevo kratek :(

Napisano

Boss, kaki avti, hudi?a, govorim o delu od Pivovarne Union do Hotela Lev (nek na sred te ralacije gre ravno ?eleznica ?ez 4 pasovno cesto (nadvoz)! Kermu pa tm znese parkirat, pa res kapo dol, pa ?e vse ostalo za tak podvig! :hudicek::danzoman::blush:

Napisano

Ja sej nevem a naj dam post sem al v temo ''tole ja pa kar smeh''. Uglavnem v konkurenco ne grem ve? jest, danes ob 3h zjutraj priletim jaz z avtom, pa parkeram nasproti konkurence (na busni), lavfam po 2 kebaba za sabo, lavfam nazaj pogledam levo desno aha nikjer nobenga, nebom zdaj ?aku zelene za pe?ce. Se usedem v avto, vr?em kebaba na zic in kot v filmu prileti zrevn mene polcaj, jaz nevem a me je iz satelita vidu da sm ?u ?ez cesto ko ni bila zelena al kaj. No potem mi je dal izbiro: prehod ?ez rde?o 80? ali prehod izven prehoda za pe?ce 40?. sem se odlo?il za izven prehoda, + polovi?ka = 20?....:policaj:

panoramska.jpg
Napisano

Ja sej nevem a naj dam post sem al v temo ''tole ja pa kar smeh''. Uglavnem v konkurenco ne grem ve? jest, danes ob 3h zjutraj priletim jaz z avtom, pa parkeram nasproti konkurence (na busni), lavfam po 2 kebaba za sabo, lavfam nazaj pogledam levo desno aha nikjer nobenga, nebom zdaj ?aku zelene za pe?ce. Se usedem v avto, vr?em kebaba na zic in kot v filmu prileti zrevn mene polcaj, jaz nevem a me je iz satelita vidu da sm ?u ?ez cesto ko ni bila zelena al kaj. No potem mi je dal izbiro: prehod ?ez rde?o 80? ali prehod izven prehoda za pe?ce 40?. sem se odlo?il za izven prehoda, + polovi?ka = 20?....:policaj:

kaj pa,?e bi izbral ?e klic v sili? :P

Napisano

?e vedno ima na izbiro odstop iz igre.........

Napisano

Koga bi pa klical ob 3eh zjutri. Sej vsi spijo :D

Hehe, kak kolega ki bi ob 3h zjutraj ?ravfal svojega bwm-ja ali renoja bi se 100% najdel...

?e vedno ima na izbiro odstop iz igre.........

Ti ?ment, na to opcijo sem pa pozabil :vskalo:

Sem pa opazil da imajo kar dosti dela teli polcaji, takoj ko mi je ?enska napisala kazen in ?e predno je zaprla ?ipo, je avto ?e speljal z lu?kami za nekim cliotom...

panoramska.jpg
Napisano

qrba si ?rl drag kebab :)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Mah na tej lokaciji meni zmaga Eurobalkan oz. prav na ?elezni?ki tisti kebab :bravo: Tukaj okoli je polno policajev zato ker je PP Center v neposredni bli?ini, skos se gor pa dol furajo, je treba pazit ja.

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• K tole berem mam res občutek, da ne veste kaj je reciklaža in da nimate pojma zakaj so rumeni smetnjaki. Se pravi, edino denar vas samo spametuje al kako?   V življenju nisem pustil ne prazne plastenke ne pločevinke ne steklenice nikjer kamor ne sodijo. In zdaj bi me eni radi kaznovali z dodatnimi pizdarijami, ker znam reciklirat? Noro res, dobr ste oprani.   Kaj pa ostalih 90% embalažnih smeti, ki niso plastenke in pločevinke? A tisto boste pa metal naokoli, ker se ne plačuje kavcije in ne dobiš nič nazaj? Upam, da ne in da se jih bo dajalo kot do zdaj v ustrezne zabojnike. In zakaj tak sistem ni več dober za plastenke? Ne dejmo to zakomplicirat in podražit, da bo blo vzdržno.     To, da pa smeti delajo meni denar je pa sorry čista nebuloza. Nič ne delajo denar samo nazaj dobiš svoj denar, ki si ga založil in zraven za nagrado opravil neko dodatno delo zastonj, da ga ne bo treba nekomu drugemu, ki si ga itak že plačal, da odvaža že sortirane smeti in da opravi reciklažo.   Kar se pa otrok tiče je pa za moje pojme najslabši način, da se jih uči da se splače nekaj narest zgolj zato, ker se finančno splača, drugače pa ne al kako? Jaz svojega otroka učim, da se stvari delajo zaradi dugih vzgibov in ne samo finančnih, da skrb za okolje ni povezano s tem kolk me bo kdo plačal, da to naredim, oziroma, da naredim samo zato, da me ne udari po žepu, ampak da je to osnovna civilizacijska kultura.   Sorry, k sem mal grob z besedami... gre mi na kurac, da namesto, da bi življenje poenostavili, ga čedalje bolj kompliciramo in oblast nas zna samo še grajati in nikoli nismo dovolj dobri in kakorkoli se obrneš že iščejo kaj delaš narobe in kako bi te kaznovali. Še malo pa dobimo socialne točke, pol bo pa šele hec.
    • Amerika je glumila nevtralnost, do napada Japonske na Havajih, ko je bila prisiljena napovedat vojno Japonski. Zaradi sporazuma na osi Nemčija, Italija in Japonska pa sta Nemčija in Italija nekaj dni za tem napovedali vojno ZDA. To se je zgodila dve leti kasneje od samega začetka vojne v Evropi. V aziji pa je to trajalo že precej dlje.   Dejasnko pa so pritisnili na plin v Evropi šele, ko se je že videlo, da se vojna sreča spreobrača in da je Rusija dovolj oslabila Nemške enote na vzhodu. Takrat se je pa dirka kdo bo prevzel nadzor nad povojno Evropo šele dobro začela. Ko so videli, da je rdeča armada potolkla Nemce na vzhodu in da drvi proti jedru Evrope so šele začeli hiteti. Prej se jim ni tako mudilo leta 1944 je pa šele ratala dirka, kdo bo prej porazil in zasedel Nemčijo.   Ampak kljub temu, da se je vojna tudi v Aziji končala avgusta 1945, amerika kar ni in ni mogla odnehati pa se je spet tolkla v Koreji, kjer je malo manjkalo, da ne bi še malo sprobavali jedrsko orožja še na Kitajcih, ki so prišli na pomoč Koreji. General Douglas MAcArthur bi jih vrgel po severni Koreji in Kitajski med 20-40 če bi mu jih odobrili. Skoraj je pa dejasnko dobil 4. Truman je to ustavil.   Pol so se mal šli žogat z jedrskimi raketami v Turčijo, neuspešno naredili invazijo na Kubo, da je ta za obrambo povabila SZ in tako povzročila Kubansko krizo. Pa ker ni bilo dovolj so se šli še malo vojne v Vietnamu, kjer so pobijali na deset tisoče civilistov verjetno samo zato, da ne bi ratali komunisti in tako naprej, da ne bom predolg.
    • Hmmm, Američani pa nimajo jedrskih podmornic z jedrskimi konicami ... celo Kitajci jih imajo. Kdo bi si mislil.
    • Ampak prvi spopad z cesarsko armado pa so imeli šele dva tedna po Pearl Harborju in vojni napovedi. Tko, da do takrat so bili na Kitajskem zgolj kot turisti.
    • Aha tako daleč nazaj gremo.   No ja, uradno to ni bila ameriška baza ampak prostovoljci piloti. Borili so se skupaj z RAF-ovimi piloti na območju Burme in v boj vstopili šele po uradni razglasitvi vojne. Kot zanimivost, da so bili tako uspešni, pa je bila uporaba naprednega sistema obveščanja vključno z britanskimi radarji, da so lahko napadli japonske bombnike iz višine. To taktiko so prevzeli od Sovjetskih pilotov, ki so se borili na strani Kitajske že od leta 1937 do 1940. Japonska je zasedla Mandžurijo in dele Mongolije že leta 1937 so jih sovjeti vrgli iz Mongolije leta 1939 pri tem, da so na tem delu izdatno pomagali Kitajcem. Tako, da Kitajci so bili precej več oskrbovani v tej smeri kot pa iz Burme.    
  • Kdo je trenutno prisoten (Poglej celoten seznam)

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.