mazdaman Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Kaj pa ?e bi samo prilepil tablico brez okvirja? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
jures Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Kaj pa ?e bi samo prilepil tablico brez okvirja? Jaz ce zgubim to tablico moram naro?iti 2 novi, ker imam ?e ?rni rob, in samo eno z zelenim NE morem naro?iti, Viva la Slovenia Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Evo Xsare in po?ene ?ipe, res neverjetno da lahko to nardi? s plasti?nim ?pohtlom.... Kako ?e uni na F? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jures Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Javna uprava Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Hehe LOL - pa sej to je po?asneje kot leta 1990, ko sem si kupil prvi 9600kbs modem in se priklopil na internet. Citiraj
LabiGT Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Hehe LOL - pa sej to je po?asneje kot leta 1990, ko sem si kupil prvi 9600kbs modem in se priklopil na internet. ua leta 1990 si mel internet? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Boss Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 ua leta 1990 si mel internet? 1998 sem imel ?e ?irokopasovnega preko kabla.... Sistel je imel prepustnost 2Mb ampak za vse uporabnike skupaj haha Citiraj
Z M A J Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Tm nek leta 91 sm jz dubu svojo prvo ?katlo in sicer PC XT! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 26. januar, 2010 Prijavi Napisano 26. januar, 2010 Tm nek leta 91 sm jz dubu svojo prvo ?katlo in sicer PC XT! Jest pa prvo mese?ko.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 29. januar, 2010 Prijavi Napisano 29. januar, 2010 Bemusunce, vo?nja od Kamnika do LJ je vsak dan dolgotrajnej?a! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 29. januar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 29. januar, 2010 Tm nek leta 91 sm jz dubu svojo prvo ?katlo in sicer PC XT! Jest sem pa takrat nehala v pleni?ke lulat Citiraj
Z M A J Napisano 29. januar, 2010 Prijavi Napisano 29. januar, 2010 Dans nism ?ist n? razpolo?en, u bistvu mi je ?ist vseen a gremo dons na pot al ne (ni morale)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
adormi11 Napisano 30. januar, 2010 Prijavi Napisano 30. januar, 2010 Danes mi je crknil siolov TV komunikator star leto in pol. Majo tapravo robo, saj ni ?udno, ?e ga more? resetirat 3-4 krat tedensko. Citiraj
enej_46 Napisano 30. januar, 2010 Prijavi Napisano 30. januar, 2010 Jest sem pa takrat nehala v pleni?ke lulat jaz pa sem takrat bil ?e eno leto ponosno suh! Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
Z M A J Napisano 31. januar, 2010 Prijavi Napisano 31. januar, 2010 O fak jutr pa ?iht, za kar nism preve? zainteresiran! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ninja Napisano 1. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 1. februar, 2010 Mene je pa gripca napadla ?e koga zebe, jest mam 2°C preve?... Rabi kdo? Za mazda?e sconto Citiraj
Boss Napisano 1. februar, 2010 Prijavi Napisano 1. februar, 2010 a viruse da? zraven kot bonus? Citiraj
BOJČ Napisano 1. februar, 2010 Prijavi Napisano 1. februar, 2010 Mene je pa gripca napadla ?e koga zebe, jest mam 2°C preve?... Rabi kdo? Za mazda?e sconto Danes mi je zjutraj kazal termometer na avtu -20C. Brrrrrrr, ti kar prines! Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Ninja Napisano 1. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 1. februar, 2010 a viruse da? zraven kot bonus? Bi se dal kej zment. Res kvalitetna roba Danes mi je zjutraj kazal termometer na avtu -20C. Brrrrrrr, ti kar prines! Po po?ti al osebni prevzem? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 2. februar, 2010 Prijavi Napisano 2. februar, 2010 Danes mi je zjutraj kazal termometer na avtu -20C. Brrrrrrr, ti kar prines! A te je kj zeblo ? Mene pri -16 ni. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 2. februar, 2010 Prijavi Napisano 2. februar, 2010 Bi se dal kej zment. Res kvalitetna roba Po po?ti al osebni prevzem? Osebno, osebno, hehehe A te je kj zeblo ? Mene pri -16 ni. N?, Webasto dela Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Alex Napisano 2. februar, 2010 Prijavi Napisano 2. februar, 2010 Meni je pa zjutraj kazalo nevzdr?nih -2°C.Ke sibirija. Citiraj
jures Napisano 2. februar, 2010 Prijavi Napisano 2. februar, 2010 Osebno, osebno, hehehe N?, Webasto dela Jaz imam pa sedaj en drug problem.....ker se z mrzlimi o?ali vsedem v topel avto se mi zarosijo - cela zmaga... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ninja Napisano 2. februar, 2010 Avtor Prijavi Napisano 2. februar, 2010 Jaz imam pa sedaj en drug problem.....ker se z mrzlimi o?ali vsedem v topel avto se mi zarosijo - cela zmaga... Zamenjaj avto, ta ti preve? greje Citiraj
jures Napisano 3. februar, 2010 Prijavi Napisano 3. februar, 2010 Zamenjaj avto, ta ti preve? greje Po moje bo Z101 ta prava, ko ti stalno mal hladno piha na o?ala Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.