KAALman Napisano 19. februar, 2010 Prijavi Napisano 19. februar, 2010 Crko EEE, ?akam na novega, garancija pa to. opa vzpodbudne novice... glede na to, da sem novope?eni lastnik Citiraj LP KAALman
daSKAn Napisano 19. februar, 2010 Prijavi Napisano 19. februar, 2010 Mam ?e res poln kurac tega ?ihta.... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 19. februar, 2010 Prijavi Napisano 19. februar, 2010 opa vzpodbudne novice... glede na to, da sem novope?eni lastnik Ma sej v bistvu je samo odpovedal ram (sem preveril z drugim), po?eno ohi?je baterije (na?eloma ni panike samo pa se vidi in me moti), po?en zgornji del ohi?ja pri "pantih", se tudi vidi, VSE ostalo ok in dela, pa se nitit ne trudijo popravljat ampak dobim popolnoma novega, pa bo spet eno leto mir. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 20. februar, 2010 Prijavi Napisano 20. februar, 2010 Za kak mm so mi skraj?al suckerja, kljub temu da je stal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 20. februar, 2010 Prijavi Napisano 20. februar, 2010 Za kak mm so mi skraj?al suckerja, kljub temu da je stal. Kdo? Kdaj? Zakaj? Citiraj
jures Napisano 20. februar, 2010 Prijavi Napisano 20. februar, 2010 Za kak mm so mi skraj?al suckerja, kljub temu da je stal. a so ti tablco sunl?? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
KAALman Napisano 20. februar, 2010 Prijavi Napisano 20. februar, 2010 a so ti tablco sunl?? tablica ni tak dale? zunaj... po moje ga je kdo s kakimi krogci naslonil, kot mene pred kolosejem Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 21. februar, 2010 Prijavi Napisano 21. februar, 2010 Tablica je kriva, okvr?ek zlomljen,nosilec okvir?ka zdrobljen, odbija? po?en, na naotranji strani odbija?a zlomljen-zdrobljen nosilec,... Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 21. februar, 2010 Prijavi Napisano 21. februar, 2010 iVar: tebe drugi vozniki nimajo radi ! ko ne zadaj, te spredaj... Citiraj LP KAALman
Boss Napisano 21. februar, 2010 Prijavi Napisano 21. februar, 2010 Kaj je kdo dal v rikverc pa po gasu in te je nabil? Citiraj
Grega_ Napisano 21. februar, 2010 Prijavi Napisano 21. februar, 2010 Jao, jao...samo tole so res tricky naleti, in da ima? vsak "kupon". Pri meni se je zaletela 2m v rikverc, na odbija?u je bila po?ena barva (kot pajkova mre?a), na koncu pa ?kode za jurja. Novi odbija? itd. Zgledalo pa je kot da je samo za pobarvat. :ne vem: Citiraj
jures Napisano 21. februar, 2010 Prijavi Napisano 21. februar, 2010 Kako pa veste da je spredi? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 21. februar, 2010 Prijavi Napisano 21. februar, 2010 pa je podpisala, da je kriva? Da ti ne bo pol srala... Citiraj
Z M A J Napisano 22. februar, 2010 Prijavi Napisano 22. februar, 2010 ?e me sneh na cestah ne navdu?uje (ve?), je pa tole kar je momentalno zunej - polomija! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 22. februar, 2010 Prijavi Napisano 22. februar, 2010 Mislim da kar sem spada, ?eprav po eni strani je za v pohvaliti se, po drugi pa za jamralnik Naro?il gume, jao jao, ampak prvo varsnost. Je bil ?e zadnji ?as, Potenza RE 50 A - 205/50/17, se je napram prejn?njemu tednu ?e podra?ala za 10 eur po komadu. Tako da so Dunlopke padle, va?n da je ?e vedno ceneje kot v SLO Citiraj
Z M A J Napisano 22. februar, 2010 Prijavi Napisano 22. februar, 2010 Sej Grega za take ceste k mamo, bi ti priporo?u raj? tankovske gosence, ne pa 17ke! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 22. februar, 2010 Prijavi Napisano 22. februar, 2010 Sej Grega za take ceste k mamo, bi ti priporo?u raj? tankovske gosence, ne pa 17ke! Ne strelaj takih on ima gor originalno dimezijo gum tako kot je napisal in so 17ke. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 22. februar, 2010 Prijavi Napisano 22. februar, 2010 Tako je, originalna dimenzija pa ?e gnila, feltne pa "preozke" da cenovno normalna dimenzija ne gre gor. Druga?e pa zna?ilnost: Vlaknata ka?a Kevlar? v polnilu nad jedrom , ni lih gosenca ampak ok. So pa ceste zelo po?rte, sploh sedaj po plu?enju, zdej jih bodo pa en mesec krpali te luknje. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. februar, 2010 Prijavi Napisano 22. februar, 2010 Tako je, originalna dimenzija pa ?e gnila, feltne pa "preozke" da cenovno normalna dimenzija ne gre gor. Druga?e pa zna?ilnost: Vlaknata ka?a Kevlar? v polnilu nad jedrom , ni lih gosenca ampak ok. So pa ceste zelo po?rte, sploh sedaj po plu?enju, zdej jih bodo pa en mesec krpali te luknje. Js mam take ?e 1 sezono in so ok. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 22. februar, 2010 Prijavi Napisano 22. februar, 2010 Ajver, ni ?lo na temo prevelkih gum, pa? pa je biu poudark, da sm total ZGRO?EN po ?em se mi vozmo! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 22. februar, 2010 Prijavi Napisano 22. februar, 2010 Ajver, ni ?lo na temo prevelkih gum, pa? pa je biu poudark, da sm total ZGRO?EN po ?em se mi vozmo! Aha, ok. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 Dans gledam nek spis, ki sm ga u?eri delu, pa je ?lo ?e po po?ti ven, no pa sem upnika po nesre? preimenoval iz izmena Marko v NARKO! Me zanima kok bo kej navdu?en! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 Ne vem kam naj nalimam, samo je pa vpra?anje za stru?kote, zakaj ta ra?unalnik ne dela, ve? kot 20 minut ? ps.Se opravi?ujem za kvaliteto slik. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 Ne vem kam naj nalimam, samo je pa vpra?anje za stru?kote, zakaj ta ra?unalnik ne dela, ve? kot 20 minut ?ps.Se opravi?ujem za kvaliteto slik. Po moje ima premalo termoizolacije za zimo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 23. februar, 2010 Prijavi Napisano 23. februar, 2010 Sem modela vpra?al ?e pogre?a kakega ma?ka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.