Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Ninja

Priporočeno sporočilo

Crko EEE, ?akam na novega, garancija pa to. :(

opa

vzpodbudne novice... glede na to, da sem novope?eni lastnik :)

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

opa

vzpodbudne novice... glede na to, da sem novope?eni lastnik :)

Ma sej v bistvu je samo odpovedal ram (sem preveril z drugim), po?eno ohi?je baterije (na?eloma ni panike samo pa se vidi in me moti), po?en zgornji del ohi?ja pri "pantih", se tudi vidi, VSE ostalo ok in dela, pa se nitit ne trudijo popravljat ampak dobim popolnoma novega, pa bo spet eno leto mir.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Za kak mm so mi skraj?al suckerja, kljub temu da je stal. :angry2:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

a so ti tablco sunl??

tablica ni tak dale? zunaj... po moje ga je kdo s kakimi krogci naslonil, kot mene pred kolosejem :P:angry2:

LP KAALman

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Tablica je kriva, okvr?ek zlomljen,nosilec okvir?ka zdrobljen, odbija? po?en, na naotranji strani odbija?a zlomljen-zdrobljen nosilec,...

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

iVar: tebe drugi vozniki nimajo radi ! :angry:

ko ne zadaj, te spredaj...

LP KAALman

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jao, jao...samo tole so res tricky naleti, in da ima? vsak "kupon". Pri meni se je zaletela 2m v rikverc, na odbija?u je bila po?ena barva (kot pajkova mre?a), na koncu pa ?kode za jurja. Novi odbija? itd. Zgledalo pa je kot da je samo za pobarvat. :ne vem:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

?e me sneh na cestah ne navdu?uje (ve?), je pa tole kar je momentalno zunej - polomija! <_<

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Mislim da kar sem spada, ?eprav po eni strani je za v pohvaliti se, po drugi pa za jamralnik :whatever: Naro?il gume, jao jao, ampak prvo varsnost. Je bil ?e zadnji ?as, Potenza RE 50 A - 205/50/17, se je napram prejn?njemu tednu ?e podra?ala za 10 eur po komadu. Tako da so Dunlopke padle, va?n da je ?e vedno ceneje kot v SLO :bravo:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Sej Grega za take ceste k mamo, bi ti priporo?u raj? tankovske gosence, ne pa 17ke! <_<:whatever:;)

Ne strelaj takih on ima gor originalno dimezijo gum tako kot je napisal in so 17ke.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Tako je, originalna dimenzija pa ?e gnila, feltne pa "preozke" da cenovno normalna dimenzija ne gre gor. Druga?e pa zna?ilnost: Vlaknata ka?a Kevlar? v polnilu nad jedrom , ni lih gosenca ampak ok. :) So pa ceste zelo po?rte, sploh sedaj po plu?enju, zdej jih bodo pa en mesec krpali te luknje.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Tako je, originalna dimenzija pa ?e gnila, feltne pa "preozke" da cenovno normalna dimenzija ne gre gor. Druga?e pa zna?ilnost: Vlaknata ka?a Kevlar? v polnilu nad jedrom , ni lih gosenca ampak ok. :) So pa ceste zelo po?rte, sploh sedaj po plu?enju, zdej jih bodo pa en mesec krpali te luknje.

Js mam take ?e 1 sezono in so ok.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ajver, ni ?lo na temo prevelkih gum, pa? pa je biu poudark, da sm total ZGRO?EN po ?em se mi vozmo! <_<:angry2:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ajver, ni ?lo na temo prevelkih gum, pa? pa je biu poudark, da sm total ZGRO?EN po ?em se mi vozmo! <_<:angry2:

Aha, ok. :unsure:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Dans gledam nek spis, ki sm ga u?eri delu, pa je ?lo ?e po po?ti ven, no pa sem upnika po nesre? preimenoval iz izmena Marko v NARKO! Me zanima kok bo kej navdu?en! <_<:P:hudicek:

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ne vem kam naj nalimam, samo je pa vpra?anje za stru?kote, zakaj ta ra?unalnik ne dela, ve? kot 20 minut ?

post-3-1266908354_thumb.jpgpost-3-1266908363_thumb.jpg

ps.Se opravi?ujem za kvaliteto slik. sramezljiv

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ne vem kam naj nalimam, samo je pa vpra?anje za stru?kote, zakaj ta ra?unalnik ne dela, ve? kot 20 minut ?

post-3-1266908354_thumb.jpgpost-3-1266908363_thumb.jpg

ps.Se opravi?ujem za kvaliteto slik. sramezljiv

Po moje ima premalo termoizolacije za zimo :huh:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.