Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Ninja

Priporočeno sporočilo

nisi ga prheftal v elektriko :P

Sej dela samo po 20 minutah se ugasne in pol vsaj 1 uro ne dela, se ga sploh ne da pri?gat. :ne vem:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

aha, no pol pa zamenjaj misko :D

To je to. :danzoman:

Hvala sem ti olo?en :pepsi: .

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Ne vem kam naj nalimam, samo je pa vpra?anje za stru?kote, zakaj ta ra?unalnik ne dela, ve? kot 20 minut ?

ps.Se opravi?ujem za kvaliteto slik. sramezljiv

Sej ?e je navaden prah to ?e ni neki problem razen pregrevanja... ?e se je pa kadulo in je vse skupi zlimano s katranom od ?ikov pol je pa ?tala in jaz take ma?ine "ne bi ni ?tapom dirnuo"

Neko? davno ko sem ?e na servisu delal smo imeli za take primerke en oreng kompresor, ki je bil tolk mo?an, da ?e nisi pazil je ?e kak?en el. element odtrgal z mati?ne.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Sej ?e je navaden prah to ?e ni neki problem razen pregrevanja... ?e se je pa kadulo in je vse skupi zlimano s katranom od ?ikov pol je pa ?tala in jaz take ma?ine "ne bi ni ?tapom dirnuo"

Neko? davno ko sem ?e na servisu delal smo imeli za take primerke en oreng kompresor, ki je bil tolk mo?an, da ?e nisi pazil je ?e kak?en el. element odtrgal z mati?ne.

Js sem ga samo posesal, v bistvu so ble ma?je in pasje dlake in prah.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Men je pa sme?n, ko nekteri trdijo, da so v avtu ?utl potres. Pri takih cestah kot jih mamo, je namre? vsak prepeljan meter potresni sunek! <_<:glare:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Jz pa sm u?eri zgubu veri?co, ktero sm meu 20 let, pa mi jo je fotr prnesu iz Jeruzalema! <_<:blush::hudicek:

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Sam tole šele v januarju, po invaguraciji. Do takrat majo še cajt, da nas porinejo v odprt spopad z Rusijo.
    • Koax kabl skupaj z utpjem povezes in povleces ven. Tako bos koax dobil ven in utp notri in ne rabis vseh utpjev vn vlect. Drgac pa glede na to da v istem prostoru rabis samo dodatni utp ti je lazji zmontirat switch pa je zadeva za 10€ resena. Pa se koax imas za usak slucaj. Ce ti pa uspe kabl strgat pa svaka cast. V kolikor bos vlekel usak kabel posebi zelo pomaga tudi silikon sprej.
    • Ne spremljam politike kaj pomeni da je Trump zmagal?
    • Sem prebral tole "pod svojo streho": Zlato pravilo: če tri kable uspeš zgolj z roko poriniti naprej v cev vsaj meter, meter in pol, bo zadeva šla, pa še to z mazanjem. Ker se na dolžino toliko in toliko metrov cevi tisti upor vlečenja pošteno nabere, svoje doda še ovinek na cevi in si hitro "tam". Ob tem je te tri kable potrebno pazljivo "zlagati", da so ves čas uvlečenja v cev v isti poziciji trikotnika. Če se ti en od kablov prekriža v cevi z drugima dvema bo že hudir. Če bi poskusil v cev vtakniti vse tri kable drug do drugega (v ravnini) bi videl da ne gredo v cev. Tebi pa se je eden od kablov vrinil med vlečenjem med dva druga (na drugo stran). In rezultat je pač tak kot je. Ste pa heroji, da ste si drznili poskusit uvleč v šestnajstko omenjene tri kable. Tega še jaz ne poskušam, pa imam neprimerno več izkušenj z tem. Ja, kaj sedaj? Dobro vprašanje. Kable lahko poskusiš izvleč z vzvodom. Se pravi z neko konkretno močno palico (remlnom), cevjo, profilom. Najbolj važno pri tem je, da bo izvlek potekal v smeri izstopa kablov in ne preko roba doze. In druga ravno tako važna stvar je: vse kable hkrati, posamično niti ne poskušajte, ker bo še večja štala, že sedaj je. Vse kable ovij okoli vzvoda, jih fiksiraj in potem navali brez milosti. Če se strga se strga, potem pomaga edino štemarca ali pa da pozabiš na to cev. Se pa dostikrat na opisani način da izvleč kable. Naslednja rešitev je odpreti cev na polovici trase, na kateri so tisti trije kabli. Jasno, štemarca, olfa in enega ali dva malce "neumna". Približna dolžina uvlečenih kablov se verjetno ve. Upam da tudi potek cevi v steni. Če ne bo treba uporabiti oscilator (telefonisti mu pravijo žolna), da se locira natančen potek cevi z kabli. Vendar spet le, če niso vse žile v kratkem stiku, kar se pa pri takih uvlečenjih neredko dogaja. Nič fouš. Bo pa dobra štromarska šola za prihodnjič. Pa veliko uspeha pri "operaciji" želim.     Gradnja in obnova Napeljave Zataknjeni kabli - PodSvojoStreho.net WWW.PODSVOJOSTREHO.NET  
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.