YavarYe X6V6 Napisano 9. marec, 2010 Prijavi Napisano 9. marec, 2010 k pride dam se vedno divja.....zato pa karte kupujem Kaj pol jamra?, sej ma? ti pol v kon?ni fazi nekaj od tega. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Neyko Napisano 9. marec, 2010 Prijavi Napisano 9. marec, 2010 le?im doma z 2x nalomljenim gle?njem...mavec do nadaljnjega...totaln podn... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 9. marec, 2010 Prijavi Napisano 9. marec, 2010 le?im doma z 2x nalomljenim gle?njem...mavec do nadaljnjega...totaln podn... Kukrcajta lahko pije? ti ni kaj jamrat. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 9. marec, 2010 Prijavi Napisano 9. marec, 2010 le?im doma z 2x nalomljenim gle?njem...mavec do nadaljnjega...totaln podn... bad ... kaj si pa po?el? Sankal? Citiraj
LabiGT Napisano 9. marec, 2010 Prijavi Napisano 9. marec, 2010 evo kaj je ping-pong: T-2: ekola, uradni odgovor s strani na?ega mednarodnega sms hubbinga: Hi, Thank you for yor mail. Monaco telekom is a one way destination via our HUB. meaning we only offer traffic Towards this network. Return sms is not being routed via us and is being controlled by them. On such cases, please advise the owner of the Monaco telekom msisdn to refer this to his provider. Thank you. Best Regards, Rolando Technical Support, Mobile Messaging MACH kot sem rekel, najbolje, da se posiljatelj obrne na svojega ponudnika. in evo zdaj Vala (kosovski ponudnik) "Keto numra duket te jene te bllokuar per te pranuar SMS nga Vala; arsyeja e deshtimit te SMS eshte ‘Call barred’. Nga ana jone cdo gje eshte ne rregull, konsumatori le te rishikoje perseri me operatorin e vet." pravijo, da je moja stevilka blokirana, da bi sprejela sms iz Vale, razlog je call barred. Z nase strani je vse v redu, pozanimajte se pri vasem operaterju... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
KAALman Napisano 9. marec, 2010 Prijavi Napisano 9. marec, 2010 dal vezat napa?no verzijo diplomske Citiraj LP KAALman
Z M A J Napisano 10. marec, 2010 Prijavi Napisano 10. marec, 2010 Jao - kera patetika, na Radiu Center na veliko ogla?ujejo; "prihaja kraljica, Seka Aleksić!" Halo, mislm ?e je ona kraljica, pol dam pa kuj reproduktivni organ pre?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 10. marec, 2010 Prijavi Napisano 10. marec, 2010 Ni samo na radio center, je ?e na drugih radiih Citiraj
Allyssa Napisano 10. marec, 2010 Prijavi Napisano 10. marec, 2010 Dons sm se zbudila s ?udnim ob?utkom panike,...in ta hudi? sploh no?e it stran, ampak je vsako minuto huj?,... Kam je ?la vsa odlo?nost, samozavest in navdu?enost???? ?e jih kdo sre?a, nej mi jih po?le nazaj Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 11. marec, 2010 Prijavi Napisano 11. marec, 2010 Lej ?e je ?lovk potreben, pol nii druge kot da dobi, kar mu pa? manjka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 11. marec, 2010 Prijavi Napisano 11. marec, 2010 Kam je ?la vsa odlo?nost, samozavest in navdu?enost???? ?e jih kdo sre?a, nej mi jih po?le nazaj Baje zuni sneg kidajo, ampak to so sam govorice A je v nevarnosti sobotna degustacija? Citiraj
Z M A J Napisano 11. marec, 2010 Prijavi Napisano 11. marec, 2010 U?er so ble tko super ceste, da me je nek na ovinku, pri 15kmh odnesl v neke kovinske ?tange, pa mislim da kljub vsemu na koreti ni ni?, razen mogo?e kak le?aj, ker sem vmes zadel s kolesom robnik! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 11. marec, 2010 Prijavi Napisano 11. marec, 2010 Lej ?e je ?lovk potreben, pol nii druge kot da dobi, kar mu pa? manjka. ?lehtnoba Baje zuni sneg kidajo, ampak to so sam govorice A je v nevarnosti sobotna degustacija? Samo ta ?okoladna za yavaryeja Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 11. marec, 2010 Prijavi Napisano 11. marec, 2010 ?lehtnoba Samo ta ?okoladna za yavaryeja Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Allyssa Napisano 11. marec, 2010 Prijavi Napisano 11. marec, 2010 Ti se kr zajebavej,..samo moja panika nima nobene veze s tvojimi predvidevanji,... Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 11. marec, 2010 Prijavi Napisano 11. marec, 2010 Ti se kr zajebavej,..samo moja panika nima nobene veze s tvojimi predvidevanji,... Skoraj ni? veze misli? ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Allyssa Napisano 11. marec, 2010 Prijavi Napisano 11. marec, 2010 Skoraj ni? veze misli? ? Bi rekla popolnoma ni? veze Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
LabiGT Napisano 11. marec, 2010 Prijavi Napisano 11. marec, 2010 kaksna cokolada? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Allyssa Napisano 11. marec, 2010 Prijavi Napisano 11. marec, 2010 kaksna cokolada? V torti. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
YavarYe X6V6 Napisano 11. marec, 2010 Prijavi Napisano 11. marec, 2010 V torti. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
BOJČ Napisano 11. marec, 2010 Prijavi Napisano 11. marec, 2010 Lej ?e je ?lovk potreben, pol nii druge kot da dobi, kar mu pa? manjka. To?no tako... Ko si la?en gre? jest, ko si ?ejen gre? pit, ko si zaspan gre? spat... YavarYe ima prav. Ja, a ni tko? In to takoj, prec in na polno Ode meni torta zdej... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 11. marec, 2010 Prijavi Napisano 11. marec, 2010 Boj?i diplomata,..in razlo?i ti zdj kaj ma to veze s paniko in strahom zard xy stvari? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
BOJČ Napisano 11. marec, 2010 Prijavi Napisano 11. marec, 2010 Boj?i diplomata,..in razlo?i ti zdj kaj ma to veze s paniko in strahom zard xy stvari? Ja ko kaj potrebuje? je panika a ne? In ti potrebuje? podporo, pa kak?no lepo besedo, pa pozitive thinking, pa... Tako kot hrano ko si la?en, pa pija?o ko si ?ejen, pa spanec ko si zaspannnn, pa... Citiraj Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.
Allyssa Napisano 11. marec, 2010 Prijavi Napisano 11. marec, 2010 Ja ja,..kr ku?nu bi se Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Marko_mx-3 Napisano 11. marec, 2010 Prijavi Napisano 11. marec, 2010 Gorenjka ?okolada sucks, ?e ve?rat sem opazil, da tale na?a ?okolada Gorenjka zgublja na kvaliteti. Le?niki so verjetno 4. klasa, rozin pa skoraj da ni not. ?e jo primerjam z Milko je celo dra?ja (vsaj v mercatorju), tk oda bom pre?altal na Milko Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.