Skoči na vsebino

Jamralnik v2

Ustvari kratki URL

Ninja

Priporočeno sporočilo

danes bom pristal v maribor in potem z busom na brnik in potem z avtom domov...

se bo zavleklo, skor isto ce bi sel z avtom celo pot :angry:

Vsaj probi u?ivat. :hudicek:

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

V?eri mi je probal en đanki vlomit v avto. Prasec je zapi?u ?raufenciger in naredil udrtino v stre?nem stebri?ku in zvil ter spraskal barvo na notranjem delu in na vratih.

Sre?a, da razen ?kode mu ni uspelo priti v avto ?eprav notri itak ni bilo ni?esar.

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

V?eri mi je probal en đanki vlomit v avto. Prasec je zapi?u ?raufenciger in naredil udrtino v stre?nem stebri?ku in zvil ter spraskal barvo na notranjem delu in na vratih.

Sre?a, da razen ?kode mu ni uspelo priti v avto ?eprav notri itak ni bilo ni?esar.

Prokleta banda :angry:

Success is getting what U want, happiness is wanting what U get.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

No evo, ?e malo pa bo? tako kot jaz, pobarval vsak del avta da se ne bo sploh opazilo da je bil barvan....

Pa si imel kaj takega v 'vidnem polju'? :vskalo:

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Odkar sem zamenjal solarne kolektorje z novimi, u?inkovitej?imi (bramac), imam te?ave pri izpadih elektri?ne energije zaradi vzdr?evanj. Problem je v tem, da so tako u?inkoviti, da zelo hitro zavre teko?ina. Re?ujem te?avo na na?in, da bi zagotovil rezervni izvor napajanja, ki bi pri izpadu el. energije avtomatsko ?rpalko poganjalo rezervno napajanje. ?rpalka vle?e 0,28-0,36A (60 W in 80W). Rezervni izvor bi moral zagotoviti 8 ur delovanja ?rpalke. Nekdo mi je predlagal re?itev z UPS+dodatno akumulator. Vpra?anje je kak?en UPS in, ali bi vgrajeni polnilec akumulatorja UPS zadovoljil potrebe plnjenja tudi dodatnega akumulatorja (ve? cikli?ni akumulator za globoka praznjenja). ?asovno so sicer izpadi toka manj?i, vendar je zahteva za??ite za morebitni celodnevni izpad elektrike.

Imamo kakega strokovnjaka, ki bi podal re?itev.

Predv?eraj?njim mi je razneslo eno od (totra za centralno) cevi, ki so na delu cevovoda bile vgrajene za potrebe prej?njih kolektorjev v katerih voda nikoli ni zavrela. Cev je zaradi visoke temperature popustila preden je odreagiral varnostni ventil.

Najbolj enostavna re?itev je???? :huh: :ne vem:

Nikoli ne bom imel toliko znanja, da se tudi od tebe ne bi nekaj nau?il.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

No evo, ?e malo pa bo? tako kot jaz, pobarval vsak del avta da se ne bo sploh opazilo da je bil barvan....

Pa si imel kaj takega v 'vidnem polju'? :vskalo:

Popolnoma ni?... avto je bil prazen, tud jakne ni blo na stolu. Je pa? probal a se Mazda ni vdala :notworth: . O?itno bom res mel pofarban vsak konc. :angry:

33112_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Odkar sem zamenjal solarne kolektorje z novimi, u?inkovitej?imi (bramac), imam te?ave pri izpadih elektri?ne energije zaradi vzdr?evanj. Problem je v tem, da so tako u?inkoviti, da zelo hitro zavre teko?ina. Re?ujem te?avo na na?in, da bi zagotovil rezervni izvor napajanja, ki bi pri izpadu el. energije avtomatsko ?rpalko poganjalo rezervno napajanje. ?rpalka vle?e 0,28-0,36A (60 W in 80W). Rezervni izvor bi moral zagotoviti 8 ur delovanja ?rpalke. Nekdo mi je predlagal re?itev z UPS+dodatno akumulator. Vpra?anje je kak?en UPS in, ali bi vgrajeni polnilec akumulatorja UPS zadovoljil potrebe plnjenja tudi dodatnega akumulatorja (ve? cikli?ni akumulator za globoka praznjenja). ?asovno so sicer izpadi toka manj?i, vendar je zahteva za??ite za morebitni celodnevni izpad elektrike.

Predv?eraj?njim mi je razneslo eno od (totra za centralno) cevi, ki so na delu cevovoda bile vgrajene za potrebe prej?njih kolektorjev v katerih voda nikoli ni zavrela. Cev je zaradi visoke temperature popustila preden je odreagiral varnostni ventil.

A samo UPS pa nebi bilo dovolj?

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Na ?alost ne: Pa ?e na podatke, kaj da zagotavljajo se ne more? zanest, ker "proizvajalci" la?ejo, da se kar kadi. Sem v kontaktu z enim serviserjem ra?unalni?kih sistemov. Mogo?e bova kaj skombinirala.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Na ?alost ne: Pa ?e na podatke, kaj da zagotavljajo se ne more? zanest, ker "proizvajalci" la?ejo, da se kar kadi. Sem v kontaktu z enim serviserjem ra?unalni?kih sistemov. Mogo?e bova kaj skombinirala.

Najbolje je imet en dober ups, sej tista vodna ?rpalka ne porabi tolk, on ?e bi imel enega takega 1.5 kW al 2 kW, to bi mogl bit dost za par ur.

Druga? pa ?e pumpo na?timaj na son?no energijo, samo v sistem da? ?e eno recimo 12 v pumpo in par celic na streho in en aku pa si zmagal, pa seveda en rele da vklopi 12v pumpo ko zmanjka elektrike, simpl in pa cheap, je pa ziher. Zraven si lahko ?e na?tima? kako lu? ki bo svetila ?e pono?i-zve?er ?troma zmanjka.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pa nisi pol ni? pri?paral....

se mi zdi da je samo opazil kamikazo za njim in pani?no reagiral....zakaj bi imel nekaj proti po?asnemu vozniku ?e ima lev pas????? PA sploh ni sla pocasi by the way

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Isti video s ?e?kim komentatorjem KLIK.

A se meni samo zdi, al re?e, da je "?rni superb z brutalnim manevrom vutla?il (??) voznico mazde???" :huh:

Vitla?ititi (vitla?il)... naj bi bilo iztísniti -em dov. (í ȋ) 1. s stiskanjem, pritiskanjem spraviti iz ?esa...

Zgodilo se pa je na djalnici (avtocesti).

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pa nisi pol ni? pri?paral....

Pa sej tle ni ?paranje v igri, ampak kro?enje vode skozi kolektorje in bojler.ob izpadu elektri?nega omre?ja.

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

:D grem veselo menjavat kuglo na levi strani ker so mi ugotovli da je malo boga vceraj na optiki in ugotovim ko ze vse razderem da mi niso dali prave v trgovini :angry2::angry2: grem zaj se :mi pijemoo: :mi pijemoo:

mazdamaf311474.jpg

MAZDA POWER

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

?e ima? kvalitetne kolektorje se pri?akuje da bo? imel tudi kvalitetne cevi in ostale komponente, da ne bodo pri temperaturi 260 °C stekle. Tako da mora? paziti tudi na ostale komponente ( varnostni ventili, izilacija,...)

Najbolj optimamalno pa je da vgradi? fotovoltai?ni sistem ?e za kor?enje vode. in ko je sonce da greje je tudi elektrika za kro?enje.

Za vse vaše ideje urejanja okolice   www.gabioni.si

post-24-0-89526200-1520847770_thumb.png

34419_1.png  33631_1.png 34319_1.png

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

To pa je ?e ma? pezdeta za sodlevca...

Ok navija en internet radio za vse tle okol nas... potem sa pa najde pizda, ki fura ISTI radio samo z 2 sek zamikom. In to potem poslu?aj cel dan... pro?nje ne pomagajo.

Pobiram predloge za kak odli?en prank da tega pezdeta nau?im lekcije.

Zanekrat ?tudiram, da ?e se bo enkrat pozabil odjavit, da mu bom na?aral na PC, da mu bom lahko remotely procese ubijal. To sem ?e enmu u?pi?il, pa sem mu mal winlogon ubijal... samo to zna trajat da bo pri?la prilka.

Kdo drug kak predlog?

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

To pa je ?e ma? pezdeta za sodlevca...

Ok navija en internet radio za vse tle okol nas... potem sa pa najde pizda, ki fura ISTI radio samo z 2 sek zamikom. In to potem poslu?aj cel dan... pro?nje ne pomagajo.

Pobiram predloge za kak odli?en prank da tega pezdeta nau?im lekcije.

Zanekrat ?tudiram, da ?e se bo enkrat pozabil odjavit, da mu bom na?aral na PC, da mu bom lahko remotely procese ubijal. To sem ?e enmu u?pi?il, pa sem mu mal winlogon ubijal... samo to zna trajat da bo pri?la prilka.

Kdo drug kak predlog?

?e je to vindows potem notri prides kot nobody in disablas zvocno kartico....

druga varianta pa je da v izhod zvo?ne das neko malo sponkico ki naredi stik, ne skuri ampak ne da zvoka

preverjeno :)

tretja:

http://www.funny-pranks.net/prank_videos/5...ting_prank.html

cetrta:

naredi command line ukaz v njegovem boot.ini

thats simple command run by run command

"shutdown -s -t 100"

-s for shutdown

-r for restart

-t for time

:)

Povezava do vsebine
Deli na druge strani

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.