KAALman Napisano 19. april, 2010 Prijavi Napisano 19. april, 2010 prodam dizla, ker je nafta vedno dra?ja ... pref?kana dr?ava po?re?na... Citiraj LP KAALman
Alex Napisano 19. april, 2010 Prijavi Napisano 19. april, 2010 prodam dizla, ker je nafta vedno dra?ja ... pref?kana dr?ava po?re?na... Nekateri bodo rekli:sej se povsod dra?i. Jaz pa bom reku-ki se ne frega za druge dr?ave. Vedno je treba ra?unat-pla?a-koliko litrov benza dobi? za njo.In to je to.Sad but true. Citiraj
Z M A J Napisano 20. april, 2010 Prijavi Napisano 20. april, 2010 Dna?n dan ne bo moj - polil sem juice po sede?u (ni bla fla?ka dobro zaprta), potem tok cajta izku parking, da sm slu?bo zamudu, zdele i??em po pisarni neke papir s podatki, ki je ful va?en in nimam pojma kam sem ga dal u?eri, popoudn pa mam ?e zobarja, pri kermu se mi ni? kej dobr ne pi?e! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 20. april, 2010 Prijavi Napisano 20. april, 2010 Upa? pa lahko da ti bo gospa doma dala kako pote?itev, v ve?ernih urah. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Allyssa Napisano 21. april, 2010 Prijavi Napisano 21. april, 2010 Grrrrrrr,..tok sm napsihirana, da sm pozabla dat v biskvit 3 sestavine,... Blond? ! Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Z M A J Napisano 22. april, 2010 Prijavi Napisano 22. april, 2010 Kok so zanikrne ceste, sm najbol dons spoznal, ko sm se z MX5 na 17kah pelju, jebemumatr, to komplet podvozje razjebe? pr takih cestah, pa tut za motor ne vem kok so kej "koristne" stalne vibracije! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
tauko Napisano 22. april, 2010 Prijavi Napisano 22. april, 2010 Do srede skorskor sam doma, pa se nimam nkamr vtaknt. Ta bul? polovica, pa kot ponavadi spet ne bo doma do torka. In ne, nobenih partijev ne bo Citiraj
Boss Napisano 22. april, 2010 Prijavi Napisano 22. april, 2010 Do srede skorskor sam doma, pa se nimam nkamr vtaknt. Ta bul? polovica, pa kot ponavadi spet ne bo doma do torka. In ne, nobenih partijev ne bo mene povab... ti bom vse o plinu in nafti razlo?u pa kaj je bolj?... ziher ti bo tolk dolg?as, da ti bo pol full ?al, da nisi te dni v osami pre?ivu Citiraj
Symon Napisano 22. april, 2010 Prijavi Napisano 22. april, 2010 Prvi? kolnem Renoja ampak ne na ra?un kvalitete. Zadaj je menjava fedrov in amortizerjev res zakon, sploh ne rabi? dati gum dol, samo za ene 10 cm ga dvigne? pa od?raufa?. Ampak sprednji amortizer ima pa na vrhu tako bolan sistem monta?e, da ponori? in do nadaljnega obupa?. EDIT: No pa sem le zamenjal vse skupaj. Citiraj
mazda3 2010 Napisano 24. april, 2010 Prijavi Napisano 24. april, 2010 Opazil prasko na strehi.... Citiraj
Z M A J Napisano 26. april, 2010 Prijavi Napisano 26. april, 2010 Spat zaspan k zmaj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 28. april, 2010 Prijavi Napisano 28. april, 2010 Jao,..iz yorkija sem nardila ?ivavo Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 28. april, 2010 Prijavi Napisano 28. april, 2010 Jao,..iz yorkija sem nardila ?ivavo haha LOL... we want pictures !!! Citiraj
Allyssa Napisano 29. april, 2010 Prijavi Napisano 29. april, 2010 Sploh ni sme?n Ampak ni blo druge variante, ker je bla cela zavozlana. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Z M A J Napisano 29. april, 2010 Prijavi Napisano 29. april, 2010 Zvozlana je bla vrjetn zato ker ni bla redno ?esana (mel smo Malte?an?ka doma, do?aku je 15 let in ga je blo potrebno ?esat ve?krat dnevno)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Allyssa Napisano 29. april, 2010 Prijavi Napisano 29. april, 2010 Povej ti to njej, da more bit pr mir. Ampak jo je najprej treba ujet, in pol dr?at,..in pol ji dat leseno krta?o ki jo od jeze gloda vmes, ko jo js ?e?em, s extra drago krta?o, ki so jo posebej priporo?il v trgovini, kok je super, ampak sploh ni super. In seveda mava tud balzam prot vozlom, ki pomaga,..?ist n?,. Sva zdj kuple ?e en super duper glavnik za raz?esavanje in bomo vidl ?e je ta kej bol?i,.. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
jures Napisano 29. april, 2010 Prijavi Napisano 29. april, 2010 Povej ti to njej, da more bit pr mir. Ampak jo je najprej treba ujet, in pol dr?at,..in pol ji dat leseno krta?o ki jo od jeze gloda vmes, ko jo js ?e?em, s extra drago krta?o, ki so jo posebej priporo?il v trgovini, kok je super, ampak sploh ni super. In seveda mava tud balzam prot vozlom, ki pomaga,..?ist n?,. Sva zdj kuple ?e en super duper glavnik za raz?esavanje in bomo vidl ?e je ta kej bol?i,.. Obstaja re?itev......nabavi? si normalnega psa.... na? ata je ze za?el te?ko dihati, poletje gre not... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 29. april, 2010 Prijavi Napisano 29. april, 2010 Nek senzor (podtlaka) me jebe, da Air France ne more vzletet previsok! Ampak vseen se nekak premikam! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 30. april, 2010 Prijavi Napisano 30. april, 2010 Crknila akuma na M6, crkoval je 1,5 leta, zimo je pre?vel, zdej pa ko niti webasta ne laufam, pa je shodil. Str je bil 3,5 let, R.I.P. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 30. april, 2010 Prijavi Napisano 30. april, 2010 Crknila akuma na M6, crkoval je 1,5 leta, zimo je pre?vel, zdej pa ko niti webasta ne laufam, pa je shodil.Str je bil 3,5 let, R.I.P. So?alje-js sm pa mojega lani pred zimo pokopal starega 5 let Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
jures Napisano 30. april, 2010 Prijavi Napisano 30. april, 2010 Crknila akuma na M6, crkoval je 1,5 leta, zimo je pre?vel, zdej pa ko niti webasta ne laufam, pa je shodil.Str je bil 3,5 let, R.I.P. A se mi nisi neki smejal, ko sem dal novega mo?nej?ega? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 30. april, 2010 Prijavi Napisano 30. april, 2010 A se mi nisi neki smejal, ko sem dal novega mo?nej?ega? ?e vedno se ti lahko, ker ti si ga sam zjebal mojega je vsaj tud starost. Js mam tudi manj?ega in par Ah mo?nej?ega kot prej. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 30. april, 2010 Prijavi Napisano 30. april, 2010 ?e vedno se ti lahko, ker ti si ga sam zjebal mojega je vsaj tud starost. Js mam tudi manj?ega in par Ah mo?nej?ega kot prej. A ti o akomulatorju al o ?em ...... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
BOBI Napisano 30. april, 2010 Prijavi Napisano 30. april, 2010 morem pojamrat da sedaj ko je spuscen avto je mehkejsi kot prej,sedaj pa vuga ima ceno za trsanje amortizerjev 150 eur ce pridem z avtom tja samo mi je predalec po po?i pa ne morem ker rabim avto,JENKO iz radomelj ma ceno 180 eur,to bi slo je blizje,AMORTIZER pa mi je rekel cez 300eur ?zmeden?kake ideje? Citiraj MAZDA POWER
uklopko Napisano 30. april, 2010 Prijavi Napisano 30. april, 2010 morem pojamrat da sedaj ko je spuscen avto je mehkejsi kot prej,sedaj pa vuga ima ceno za trsanje amortizerjev 150 eur ce pridem z avtom tja samo mi je predalec po po?i pa ne morem ker rabim avto,JENKO iz radomelj ma ceno 180 eur,to bi slo je blizje,AMORTIZER pa mi je rekel cez 300eur ?zmeden?kake ideje? Jaz sem dal takrat svojo obnovit in str?at amortizerje za 10% mislim da 2 leti garancije in zadovoljen sem bil z njegovim delom. sicer ima? ti te?ji spredni konec in morda nebi bilo narobe ta bi ti morda za kak cm skraj?al samo pal?ko amortizerja Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.