Ploki Napisano 30. april, 2010 Prijavi Napisano 30. april, 2010 jaz pa nimam denarja pa bi rad Toyoto Celico al pa 323F ZXi SE V6 z 50.000km ki se drugace dobi samo v angliji in z narobe volanom http://edinburgh.gumtree.com/edinburgh/11/57616711.html Citiraj
Allyssa Napisano 30. april, 2010 Prijavi Napisano 30. april, 2010 Js bi ?la pa v NY na culinary institute,... smrk smrk Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
mazda3 2010 Napisano 1. maj, 2010 Prijavi Napisano 1. maj, 2010 Konec dopusta . Back to life, back to reality...... Citiraj
Allyssa Napisano 3. maj, 2010 Prijavi Napisano 3. maj, 2010 Jao,..gledam stanovanja na Manhattnu in me ornk zaboli glava. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Grega_ Napisano 3. maj, 2010 Prijavi Napisano 3. maj, 2010 Jao,..gledam stanovanja na Manhattnu in me ornk zaboli glava. Jest jih gledam v LJ pa dobim vro?ino za cel teden , za okolico LJ me pa za?ne glava bolet Citiraj
Allyssa Napisano 3. maj, 2010 Prijavi Napisano 3. maj, 2010 Ha,..garsonjera tm pride od 3,5k$ na mesec,..ti je kej bol?? Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Boss Napisano 3. maj, 2010 Prijavi Napisano 3. maj, 2010 ?e rabi? in ma? pol da?, ?e pa ne pa pa? jebat ga in ?ivi? v prikolici Citiraj
jures Napisano 3. maj, 2010 Prijavi Napisano 3. maj, 2010 ?e rabi? in ma? pol da?, ?e pa ne pa pa? jebat ga in ?ivi? v prikolici Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Allyssa Napisano 3. maj, 2010 Prijavi Napisano 3. maj, 2010 ?e rabi? in ma? pol da?, ?e pa ne pa pa? jebat ga in ?ivi? v prikolici Da se ti prpele mim polcija in te osumjo kaznivga dejanja, kampiranja na javnem mestu,.. Joj ko se to spomnm mi gre ?e vedno na smeh Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Grega_ Napisano 3. maj, 2010 Prijavi Napisano 3. maj, 2010 Ha,..garsonjera tm pride od 3,5k$ na mesec,..ti je kej bol?? Pri pla?i 7k na mesec, je potem ?isto enako kot pri nas s 1000 neto pla?e in 500 najemnine Citiraj
Z M A J Napisano 3. maj, 2010 Prijavi Napisano 3. maj, 2010 Ja s tem, da ti tam ?e zmer ostane 3 in pol, pri nas pa zgolj 0,5 K (urca)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
mazdaman Napisano 3. maj, 2010 Prijavi Napisano 3. maj, 2010 morem pojamrat da sedaj ko je spuscen avto je mehkejsi kot prej,sedaj pa vuga ima ceno za trsanje amortizerjev 150 eur ce pridem z avtom tja samo mi je predalec po po?i pa ne morem ker rabim avto,JENKO iz radomelj ma ceno 180 eur,to bi slo je blizje,AMORTIZER pa mi je rekel cez 300eur ?zmeden?kake ideje? Kupi nove Kayabe pa bo po moje najbolj?e. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Allyssa Napisano 3. maj, 2010 Prijavi Napisano 3. maj, 2010 Pri pla?i 7k na mesec, je potem ?isto enako kot pri nas s 1000 neto pla?e in 500 najemnine Od kje ti pa ta podatek? Kukr sm js najdla je letna povpre?na pla?a za leto 2006 44,027$, za lan sm pa najdla 50820$, podatki so za NY. Garsonjere v brooklynu se pa za?nejo od 2200$ naprej. Ugotavlam, da pride najcenej hotel, pa si brez stro?kov, ki padejo zraven stanovanja, pa ?e zajtrk je v?tet. Hosteli odpadejo, ker nisem najdla nobenga v bli?ini ICE-a, pa ?e to so ve?inoma ve?posteljne zadeve in mi nekak ni v?e? ideja nost vso prtlago naokol ve? kot en mesc. Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Z M A J Napisano 4. maj, 2010 Prijavi Napisano 4. maj, 2010 Matr sam ?ez okn pogledam, pa sm ?e slabe vole (aprila je konca - mamumujebm)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 4. maj, 2010 Prijavi Napisano 4. maj, 2010 Od kje ti pa ta podatek? Kukr sm js najdla je letna povpre?na pla?a za leto 2006 44,027$, za lan sm pa najdla 50820$, podatki so za NY. Garsonjere v brooklynu se pa za?nejo od 2200$ naprej.Ugotavlam, da pride najcenej hotel, pa si brez stro?kov, ki padejo zraven stanovanja, pa ?e zajtrk je v?tet. Hosteli odpadejo, ker nisem najdla nobenga v bli?ini ICE-a, pa ?e to so ve?inoma ve?posteljne zadeve in mi nekak ni v?e? ideja nost vso prtlago naokol ve? kot en mesc. Pa najd kaj v Bronx-u, tam je ziher vse skor đabe. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Grega_ Napisano 4. maj, 2010 Prijavi Napisano 4. maj, 2010 Tako ja, mora? gledati nekako primerljivo, jebe? povpre?ja. Poglej koliko je pri nas povpre?na pla?a in koliko je najemnina. Povpre?na neto pla?a decembra 2009 je bila pri nas 957,14 eur pa da re?em najemnino za LJ, jo ima kolegica tam na Brodu, 600 EUR na mesec, in ?e tako pogleda? so ameri?ani ?e vedno veliko na boljem, s tem da si ti izbrala high lokacijo Citiraj
Boss Napisano 4. maj, 2010 Prijavi Napisano 4. maj, 2010 ?ak mal... ne more? takole polovi?arsko navajat podatke. Kolk veliko zadevo ima za 600? najemnine. Ker Ally je govorila o garsonjeri, ki verjetno nima 30 kvadratov. Citiraj
Grega_ Napisano 4. maj, 2010 Prijavi Napisano 4. maj, 2010 ?ak mal... ne more? takole polovi?arsko navajat podatke. Kolk veliko zadevo ima za 600? najemnine. Ker Ally je govorila o garsonjeri, ki verjetno nima 30 kvadratov. 40m2 Mah...?e pogleda? npr. Celov?ke dvore, je za njih garsonjera 60m2, od tega 10m2 terase pa 25m2 kleti, debili Citiraj
Z M A J Napisano 4. maj, 2010 Prijavi Napisano 4. maj, 2010 Jz pa mislm, da kdor ?eli v Nju Jok (predvidevam da ma temu primerno gmotno stanje), pol u jamralniku nima kej po?et! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Stroker Napisano 4. maj, 2010 Prijavi Napisano 4. maj, 2010 40 m2 na Brodu za 600 EUR/mesec je pa dober nateg... Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
Grega_ Napisano 4. maj, 2010 Prijavi Napisano 4. maj, 2010 40 m2 na Brodu za 600 EUR/mesec je pa dober nateg... Itak da je nateg, samo nekaterim pa?e ?e 25m2 terase, parking, da je blizu rekreacija, stanovanje je high opremljeno ipd. ipd. Jest nebi nikoli dal, ?eprav, kdor ne more dobiti kredita, mu drugega ?al ne preostane. Lahko gre? pa za 350 eur + stro?ki v 25-30m2 na Fu?ine. Citiraj
LabiGT Napisano 4. maj, 2010 Prijavi Napisano 4. maj, 2010 sam res kere cene...pol se pa se bolj cudis, ko zves da sem skor v centur dusseldorfa za 45kvadratov placal 450 eur alles inklusive (se bazen je bil) Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
daSKAn Napisano 4. maj, 2010 Prijavi Napisano 4. maj, 2010 Kar se nepremi?nin ti?e, so pri nas velikanski nateguni... upam da grejo vsi skupaj v bankrot, da bojo potem cene mogo?e malo bolj pametne. Citiraj
Boss Napisano 4. maj, 2010 Prijavi Napisano 4. maj, 2010 40 m2 na Brodu za 600 EUR/mesec je pa dober nateg... sam res... dobr ju lupijo pri tem, da se je izbira najemov kar pove?ala zadnje ?ase :ne vem: Citiraj
Allyssa Napisano 4. maj, 2010 Prijavi Napisano 4. maj, 2010 Pa najd kaj v Bronx-u, tam je ziher vse skor đabe. Erm,..predavanja so do 10h zve?er in verjem,..mi res ni pono? za to da morm ?e prepotovat pol NY. ?e tko sm pani?na - js totalno anti za gu?vo pa "morm" v NY. Jz pa mislm, da kdor ?eli v Nju Jok (predvidevam da ma temu primerno gmotno stanje), pol u jamralniku nima kej po?et! Mislm, da bom po?ela v jamralniku kar kol bom hotla. ?e pa koga kej mot, pa ?e vedno obstaja funkcija ignore, al pa zavestno lahko presko?? moje poste. Tako ja, mora? gledati nekako primerljivo, jebe? povpre?ja. Poglej koliko je pri nas povpre?na pla?a in koliko je najemnina. Povpre?na neto pla?a decembra 2009 je bila pri nas 957,14 eur pa da re?em najemnino za LJ, jo ima kolegica tam na Brodu, 600 EUR na mesec, in ?e tako pogleda? so ameri?ani ?e vedno veliko na boljem, s tem da si ti izbrala high lokacijo Nisem js izbrala high lokacije. ?ola jo je. Js pa samo ho?m bit bliz ?ole, ker sm erm,..priznam,..bojim se NY in gu?ve in tega, da se bom zgubilaaaaaaaaaaaaaa Citiraj NiKoLi Ne ReCi NiKoLi!
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.