Z M A J Napisano 22. maj, 2010 Prijavi Napisano 22. maj, 2010 Eto, u slu?bi sm, mal uzpostavlam red, da grem pol u tork lohk na morje za par dni! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
KAALman Napisano 23. maj, 2010 Prijavi Napisano 23. maj, 2010 nekdo je bil dovolj prijazen, da mi je na pokrovu motorja naredil 2 najmanj pol metra dolgi praski nad vsako lu?jo... Citiraj LP KAALman
uklopko Napisano 23. maj, 2010 Prijavi Napisano 23. maj, 2010 nekdo je bil dovolj prijazen, da mi je na pokrovu motorja naredil 2 najmanj pol metra dolgi praski nad vsako lu?jo... prekleti manjaki takim bilo bi treba nohte pulit Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 23. maj, 2010 Prijavi Napisano 23. maj, 2010 Izgleda je bil tak dan. Jaz sem v petek pri?el iz slu?be pa ugotovil, da se mi je nekdo prav lepo naslonil na odbija? Klijota. Oziroma potegnil po robu desnem ko je ?el o?itno ven iz parkiri??a ali pa parkiral notri in je ?el preblizu. Saj sem skoraj vse lahko spoliral ampak je pa ?e vseeno ostala ena ?rta ker nima ve? barve. Pa ravnokar sem uveljavil parkiri??e za eno vdrtino na boku. Citiraj
KAALman Napisano 23. maj, 2010 Prijavi Napisano 23. maj, 2010 da bi vsaj po odbija?u... bi potem uveljavljal parkiri??e... kako naj na havbi doka?em, da je po?kodba s parkiri??a... ?eprav je nekdo to na parkiri??u naredil... pasmumater... Citiraj LP KAALman
BOBI Napisano 23. maj, 2010 Prijavi Napisano 23. maj, 2010 pa kaj res eni nimajo si kaj zacet pa rajsi avte drugim unicujejo vsem roke potrgat banda Citiraj MAZDA POWER
mazdaman Napisano 24. maj, 2010 Prijavi Napisano 24. maj, 2010 to bi blo treba za?et rokice trgat taki objesten?em. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 24. maj, 2010 Prijavi Napisano 24. maj, 2010 Jz pa lih prispel na delovno mesto, pa spet tle gradbinci pod oknom tak hrup izvajajo, da bom usak cajt znoru! Aja zamudu sm pa skor urco in pol (osebne zadeve)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 24. maj, 2010 Prijavi Napisano 24. maj, 2010 Zdej grem na varstvo pri delu...WTF....spet kr neki, in nekaj za kar mora delodajalec denar stran metati. Citiraj
Z M A J Napisano 24. maj, 2010 Prijavi Napisano 24. maj, 2010 Mah sej ne bo ti hudga, eno urco dobro bo trajal, pa na koncu vam sugerirajo odgovore, tko da kdor tega ne polo?i, je res kmet brez zemlje! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 24. maj, 2010 Prijavi Napisano 24. maj, 2010 Mah sej ne bo ti hudga, eno urco dobro bo trajal, pa na koncu vam sugerirajo odgovore, tko da kdor tega ne polo?i, je res kmet brez zemlje! Se strinjam ja, samo tako no, bolje da bi ?el v kafano na sonce za eno uro hehe Citiraj
KAALman Napisano 27. maj, 2010 Prijavi Napisano 27. maj, 2010 1,5 let star BOSCH S4 ne dela ve?... v soboto na meritve alternatorja, ?e je OK, pa menjava akumulatorja v garanciji... danes prvi? v ?ivljenju uporabil MES, v vsega 20 minutah je blo re?eno Citiraj LP KAALman
YavarYe X6V6 Napisano 28. maj, 2010 Prijavi Napisano 28. maj, 2010 1,5 let star BOSCH S4 ne dela ve?... v soboto na meritve alternatorja, ?e je OK, pa menjava akumulatorja v garanciji... danes prvi? v ?ivljenju uporabil MES, v vsega 20 minutah je blo re?eno Logi?no ?e pa nem?ko robo tla?i? v japonca. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 28. maj, 2010 Prijavi Napisano 28. maj, 2010 Logi?no ?e pa nem?ko robo tla?i? v japonca. ni kompatibilna Citiraj
KAALman Napisano 28. maj, 2010 Prijavi Napisano 28. maj, 2010 Logi?no ?e pa nem?ko robo tla?i? v japonca. ja ka pa naj dam? originalnega za 224 EUR ? Citiraj LP KAALman
KAALman Napisano 29. maj, 2010 Prijavi Napisano 29. maj, 2010 1,5 let star BOSCH S4 ne dela ve?... v soboto na meritve alternatorja, ?e je OK, pa menjava akumulatorja v garanciji... danes prvi? v ?ivljenju uporabil MES, v vsega 20 minutah je blo re?eno zagonska mo? je bila 15%... DOBU NOVEGA brez dodatnih podvpra?anj... here goes another 2 leti... Citiraj LP KAALman
Turbo Lumpi Napisano 29. maj, 2010 Prijavi Napisano 29. maj, 2010 Izgleda je bil tak dan. Jaz sem v petek pri?el iz slu?be pa ugotovil, da se mi je nekdo prav lepo naslonil na odbija? Klijota. Oziroma potegnil po robu desnem ko je ?el o?itno ven iz parkiri??a ali pa parkiral notri in je ?el preblizu. Saj sem skoraj vse lahko spoliral ampak je pa ?e vseeno ostala ena ?rta ker nima ve? barve.Pa ravnokar sem uveljavil parkiri??e za eno vdrtino na boku. Kako ironi?no, jaz sem tudi opazil lepe praske po sprednjem odbija?u, na isto foro kot pri tebi. Kak?ne barvo ti je pa pustil? Pri meni je bila ?rna.. Citiraj
Symon Napisano 29. maj, 2010 Prijavi Napisano 29. maj, 2010 Kako ironi?no, jaz sem tudi opazil lepe praske po sprednjem odbija?u, na isto foro kot pri tebi. Kak?ne barvo ti je pa pustil? Pri meni je bila ?rna.. Da ni bil isti avto ker pri meni je bila isto ?rna ?rta. Citiraj
jures Napisano 31. maj, 2010 Prijavi Napisano 31. maj, 2010 Zakaj je dobro v?asih prebrati navodila......pi** sem kreten. Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 31. maj, 2010 Prijavi Napisano 31. maj, 2010 eee ne ?tekam... a si kak?en senzor prekril? Citiraj
Grega_ Napisano 31. maj, 2010 Prijavi Napisano 31. maj, 2010 hmm...senzor je tista ?rna pika kjer je ?pegu naliman. Mogo?e to da si jo dal malo na zatemnjeno steklo?? ?eprav vseeno bi bilo lep?e ?e bi jo dal na levo zgoraj oz. levo spodaj pa ?e Darsovc ni? ne maha ker jo lepo vidi. Citiraj
jures Napisano 31. maj, 2010 Prijavi Napisano 31. maj, 2010 ta ?rn je za de?, un mali na notranjem ogledalu pa za svetlobo jaz pa gledam ko bik kaj se mi coming home vzge za bajto v senci pri belem dnevu Jutri bom moral zgleda na DARS povpra?at ?e je mo?na zamenjava z ra?unom..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Boss Napisano 31. maj, 2010 Prijavi Napisano 31. maj, 2010 Ne me basat... a tolk to vpliva? Sej ga nisi prelepil pa svetloba nanj pada iz vseh strani - kr ne morem verjet, da je tolk ob?utljivo. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 31. maj, 2010 Prijavi Napisano 31. maj, 2010 ?e ne bo uspelo na Darsu, imam majstra, ki ti jo odlima. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.