mazdaman Napisano 15. junij, 2010 Prijavi Napisano 15. junij, 2010 Jeebjo me windowsi 7 v raziskovalcu mi no?ejo ostati pogledi razli?no po razli?nih mapah, ampak mi ?e nastavim na velike ikone, da vidim slike, potem v vseh mapah ka?e iste velike ikone, ne pa podrobnosti npr. Pri XP je to lepo delalo tu pa no?e Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Z M A J Napisano 15. junij, 2010 Prijavi Napisano 15. junij, 2010 Sodelavc (s kermu sva bla kr orng kolega), nam je tolk enih la?i natrosu v zadnjem cajtu, da upam da mi ne pride kej kmal pred o?i (telefonsko sm itak ?e izbrisu, klicu pa ga neb niti na smrtn postl ve?)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
DraGO Napisano 15. junij, 2010 Prijavi Napisano 15. junij, 2010 Sodelavc (s kermu sva bla kr orng kolega), nam je tolk enih la?i natrosu v zadnjem cajtu, da upam da mi ne pride kej kmal pred o?i (telefonsko sm itak ?e izbrisu, klicu pa ga neb niti na smrtn postl ve?)! A Vazeline to? Citiraj DraGO je druga? ?ist normalen ?lovek.
Z M A J Napisano 16. junij, 2010 Prijavi Napisano 16. junij, 2010 To?no tko, oz. Klemen Vidmar z uradnim imenom, bednik la?niv (sej pozna? tist, ko je trdiv da je avto 2006 letnk, nakonc pa smo porajtal, da je 2000 - itak je pa v vsaki pisarni drugo letnco zlagal)! P.S. Kdor la?e, naj vsaj vsakokrat la?e enako! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
LabiGT Napisano 16. junij, 2010 Prijavi Napisano 16. junij, 2010 se vedno vroce za popizdit....nad 35 stopinj Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazda3 2010 Napisano 16. junij, 2010 Prijavi Napisano 16. junij, 2010 Crknil mi je printer. Ne potegne papirja, ?eprav je not Citiraj
jures Napisano 16. junij, 2010 Prijavi Napisano 16. junij, 2010 Crknil mi je printer. Ne potegne papirja, ?eprav je not zameni papir Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazda3 2010 Napisano 17. junij, 2010 Prijavi Napisano 17. junij, 2010 Sem tu to probal....tema. Miruje ko ?rnogorc.... Citiraj
Alex Napisano 17. junij, 2010 Prijavi Napisano 17. junij, 2010 Te dni mi ni delala klima.pri nas je bila sopara,da se lahko kopa? v njej. Popravljena. Citiraj
jures Napisano 17. junij, 2010 Prijavi Napisano 17. junij, 2010 popolno popoldne Pozabil, da je cilj dirke po Sloveniji to?no tam kjer pre?kam glavno cesto danes, cesta ?ez Pirni?e je zaprta... potem ko sem se skobacal do doma, sem hotel z mulci pe? na cilj, pa se je vscalo, ni? gremo v Lumpija - nas na Jeprci dobi to?a..... :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 17. junij, 2010 Prijavi Napisano 17. junij, 2010 37 stopinj... Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
tauko Napisano 17. junij, 2010 Prijavi Napisano 17. junij, 2010 Tamal brat mi je dons "lubico" ??ohal po zadnji polovici avta! Sam da je ?koda na ?kodi In to z vogalom bajte. Pozna kdo kakega li?arja na kamni?ko-dom?alskem koncu, da bi to po?timu za razumno ceno? Vrata bom pa sam probu nazaj nekak poravnati, da nou take prehude vbokline. Citiraj
icewoman12 Napisano 17. junij, 2010 Prijavi Napisano 17. junij, 2010 popolno popoldne Pozabil, da je cilj dirke po Sloveniji to?no tam kjer pre?kam glavno cesto danes, cesta ?ez Pirni?e je zaprta...potem ko sem se skobacal do doma, sem hotel z mulci pe? na cilj, pa se je vscalo, ni? gremo v Lumpija - nas na Jeprci dobi to?a..... :ne vem: To zato, k nima? Mazde Citiraj Icewoman is here!
mazda3 2010 Napisano 17. junij, 2010 Prijavi Napisano 17. junij, 2010 popolno popoldne Pozabil, da je cilj dirke po Sloveniji to?no tam kjer pre?kam glavno cesto danes, cesta ?ez Pirni?e je zaprta...potem ko sem se skobacal do doma, sem hotel z mulci pe? na cilj, pa se je vscalo, ni? gremo v Lumpija - nas na Jeprci dobi to?a..... :ne vem: Ti je kaj stolkl? Citiraj
Z M A J Napisano 18. junij, 2010 Prijavi Napisano 18. junij, 2010 U?eri sm okol 17h vozil mimo LJ-Brdo po takem de?ju, da se ni ni? vidlo, pa ?e to?a se je vmes mal ?opirila! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 18. junij, 2010 Prijavi Napisano 18. junij, 2010 Ti je kaj stolkl? Ni to francoz... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 18. junij, 2010 Prijavi Napisano 18. junij, 2010 36 stopinj... vsaj instalacija mi gre dobro Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Mraušk Mčk Napisano 18. junij, 2010 Prijavi Napisano 18. junij, 2010 Matr me rebra bolijo Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 18. junij, 2010 Prijavi Napisano 18. junij, 2010 ?e cel teden sem ?ist u penisu... smrkam, ka?lam in ?e kaj bi se na?lo Citiraj
Mraušk Mčk Napisano 18. junij, 2010 Prijavi Napisano 18. junij, 2010 ?e cel teden sem ?ist u penisu... smrkam, ka?lam in ?e kaj bi se na?lo Klima v mazdi? ?e pred 10 dnevi na potki z Velike p. proti Jur?ku izvedel tahiter sestop z iztegnjenim saltom naprej preko belance. ?e dobro da sem na skalce parkiral tista rebra, ki sem jih ?e enkrat polomil - baje da kost nikoli ne po?i 2x na istem mestu. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
Boss Napisano 18. junij, 2010 Prijavi Napisano 18. junij, 2010 Klima v mazdi? Ne v Mazdi... na ?ihtu Citiraj
Z M A J Napisano 18. junij, 2010 Prijavi Napisano 18. junij, 2010 ?e pred 10 dnevi na potki z Velike p. proti Jur?ku izvedel tahiter sestop z iztegnjenim saltom naprej preko belance. ?e dobro da sem na skalce parkiral tista rebra, ki sem jih ?e enkrat polomil - baje da kost nikoli ne po?i 2x na istem mestu. Ma?ka ma baje devet ?ivljenj, ne vem pa kolk jih majo morav?ke?! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Mraušk Mčk Napisano 18. junij, 2010 Prijavi Napisano 18. junij, 2010 Ma?ka ma baje devet ?ivljenj, ne vem pa kolk jih majo morav?ke?! 2x toliko. Zarad mrav?kega wiskija. Citiraj The only aproved cure for too much fun is three much fun!
jures Napisano 20. junij, 2010 Prijavi Napisano 20. junij, 2010 Pohvalite se <= v Puli spet ujela to?a...in to ne pistacija...u 3pm kak?no je bilo, na parkirplacu pod bregom je bila voda avtom do vrha gum!!! Ampak plehu ni? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 21. junij, 2010 Prijavi Napisano 21. junij, 2010 Kok se je pa shladl zuni! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.